Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldın ozebus_41 :1hug:
güzel cümlelerin için tşk ederim a.s.
kardesınıde kolundan tut getır bulusmaya :1hug: beklerimm a.s.
ne tesadufturkı bende 4 ay kadar sonra ikamethagım gölcük olcak.. EsEsimden ayrılcam :((

Tekrardan merhaba canım...

Demek Gölcük'e yerleseceksın,ne güzeldır oralar... OLsun benim gibi 1200 km fark olmayacak arada en azından :))

Bu arada herkese ıyı pazarlar hanımlar....a.s.

:)) yakında olcam neysekı anneme ;-)
hiç gıtmedım gölcüge bılmıyorum nası byer acaba ? anca eylul bası gibi işte ev beyenip temızlık-esya tasıma için ilk gitmiş olcam kaydirigubbakcemile4 izmitide, istanbula giderken gormustum azıcık okadar ;-)
ayy canım benım yaa kıyamam sana ,Allah sabır versın sımdıden :Saruboceq: :Saruboceq:

seher yelim,musran kayıpp yaa bayadır ;-) görümce olduya gelmess gayrıı buralaraaa sırnaşık şey

:)) yakında olcam neysekı anneme ;-)
hiç gıtmedım gölcüge bılmıyorum nası byer acaba ? anca eylul bası gibi işte ev beyenip temızlık-esya tasıma için ilk gitmiş olcam kaydirigubbakcemile4 izmitide, istanbula giderken gormustum azıcık okadar ;-)
ayy canım benım yaa kıyamam sana ,Allah sabır versın sımdıden :Saruboceq: :Saruboceq:

seher yelim,musran kayıpp yaa bayadır ;-) görümce olduya gelmess gayrıı buralaraaa sırnaşık şey

hadi bakalım ınsallah...

Gölcük şirin hareketli bir sahıl kentidir.. Donanması vardır kocaman,düğünüm orda oldu temmuzda :)))

Sorma cnım ya saol canım,bende sabır diliyorum bakalım :((

kısslarrrr bulusma topişimize gelin mekan ve tarıh değişti bılgınıze a.s.
guaydın bu arada ;-)
5 temmuz pazar gunu saat 13.30da esparkın yanındakı kahve dunyasında yapmaya karar verdık :teytey: :teytey:
buluşmaya katılmka isteyenler listemzde ısmınız yer alsın :D

selam kısslarr... nasılsınız gorusmeyeliii ?? yaza gırdk kımsecıkler gırmez olmus topik boş kalmss :((
yaa bu arada eylül dusmus dıyorlar ?
çok gecmıs olsun tatlım a.s.

selamlar iyi bir gün diliyorum herkese pazartesi geceden beri sularımız kesik öğlen geldi şükür bisürü bılaşık ve öçamaşır çıktı allahım sen susuz bırakma valla bir gün zor dayandık :(

kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-allaam susuzluk gerçekten çok zor...koktuk sanki ya.....

buluşmaa gunu değiştirmiştirr kıslarrr....
eses I. bulusma 14hazıranda olcaktır duyrulur.. gelemeyenlere temmuzda tekrardan bulusma ayarlancaktır bılgınıze.. a.s.
14 hazırnda gelcekler topişe ugrasın soruları yanıtlayın :)) optumm canlarımm

Slm bayanlar eses hatunları sizden bir yardım isteyeceğim daha doğrusu fikir paylaşımı:utangac: Ben esesliyim ama fazla bilmiyorum yazın tam anlamıyla oturmaya başayacağız evimize ve ben fazla kişi yada yer tanımıyor bilmiyorum. Öncelikle alışveriş için nereleri önerirsiniz en uygun kaliteli ve güzel ayy çok şey istedim sanırsammirmirmirmir Ve birde ben tenis oynuyorum oynamayı seviyorum eses e gelincede devam ettirmek istiyorum sanırım asıl yeri eses miş de nerdedir nasıldır ayrıntılı bir şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim.a.s.

iyi aksamlarr kısslarrr a.s.
gunestekı golge yasdım sana bakrsın dier topişte ;-)

Back