- Konu Sahibi aylins
- #3.281
seherim ,ozobuşum cumanızz hayırlı ola ;-)
kalplerınızden gecen dileklerın kabul olması dilegiyle :1hug:
kalplerınızden gecen dileklerın kabul olması dilegiyle :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi aksamlarr kısslarrr a.s.
gunestekı golge yasdım sana bakrsın dier topişte ;-)
iyi aksamlar eie a.s.
o dedigin yeri bilemedim ben :S
eses bulusması duzenlıyoruz gelırsen çok sevınırız .. 14haziran pazar gunu saat 13.30sa istasyonun karsısındakı cay bahcesınde beklıyoruz..
inşallah gelirim hamamyolunun sonunda türk kahvesi satanlar varya köprü başına doğru olan arka tarafı köşede inegöl köfte satan biyer karşısındada bi banka var ikisinin arasından girdiğinde karşıda büyük pembe bi tabelalı yer .hatta girisin hemen solunda ayakkabı tamirçileri var sıra sıra dar bir sokak umarım anlata bilmişimdir
hepinize günaydın,
abbacığım bilemediğin yer köprübaşındaki yapı krediyle akkoyun köfteci varya onun arasında kalan yerayakkabıcıların olduğu sokak değil de öteki, :1hug:
merhabalar yazılanları takip edemiyorum hepinizee selamlar
eylükcümm canım oğluşun kazanmış hayırlı olsun bence hiç üzülme gönder tatlım hayat çok acımasız okusun kurtarsın kendini.
çanımçım kıyabilsem gitsin bir yanım mulakatıda kazansın diye dua ederken annelik duygularımda daha çok küçük diyor yinede dualarınızı bekliyorum hayırlısı ise olsun şu sbs yi bir atlaksakturkbayragi zaten bir asker çoçuçuğu ömrü gezinmekle geçti hayırlısı ise olsun
sanada günaydın canım