Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seherim ,ozobuşum cumanızz hayırlı ola ;-)
kalplerınızden gecen dileklerın kabul olması dilegiyle :1hug:

herkese günaydın hanımlar
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
bakıyorum da buluşma telaşı içindesiniz
bu sefer inşallah kalabalık olur
eses olarak daha önce 4 buluşma yaptık
ilkinde 8
ikincide 6
üçüncüde 6
dördüncüde de 4 kişiydik
ilk üçünü ben organize etttim
sonuncuyu da seherim ayarlamıştı

keşke diğer illerdeki gibi şööööle 15-20 kişi olabilsek
esesin hanımları ya çok meşgul ya da çekingen
neyse tarih yer saat takipteyim
allah izin verirse ben de gelirim

herkesi öptüm

inş. gelen çok olur yaa........ çekinmeyelim hanımlar tanışalım noolur yaa.......... bn çok merak edioommm..........hihoyyythihoyyyt

slm kızlar nasılsınız ?
büyükşehir belediyesinin el sanatları sergisi yarın saat 16 da açılacak kahvecilerin arkasındaki eski sular idaresi binasında kapısında kadın dayanışma yazıyor hepinizi bekleriz.kumaş ahşap hediyelik eşyalar var sergide 1 hafta açık kalıcak pazartesi salı çarşamba gelirseniz görüşürüz

iyi aksamlar eie a.s.
o dedigin yeri bilemedim ben :S
eses bulusması duzenlıyoruz gelırsen çok sevınırız .. 14haziran pazar gunu saat 13.30sa istasyonun karsısındakı cay bahcesınde beklıyoruz..

inşallah gelirim hamamyolunun sonunda türk kahvesi satanlar varya köprü başına doğru olan arka tarafı köşede inegöl köfte satan biyer karşısındada bi banka var ikisinin arasından girdiğinde karşıda büyük pembe bi tabelalı yer .hatta girisin hemen solunda ayakkabı tamirçileri var sıra sıra dar bir sokak umarım anlata bilmişimdir

iyi aksamlar eie a.s.
o dedigin yeri bilemedim ben :S
eses bulusması duzenlıyoruz gelırsen çok sevınırız .. 14haziran pazar gunu saat 13.30sa istasyonun karsısındakı cay bahcesınde beklıyoruz..

hepinize günaydın,
abbacığım bilemediğin yer köprübaşındaki yapı krediyle akkoyun köfteci varya onun arasında kalan yerayakkabıcıların olduğu sokak değil de öteki, :1hug:

inşallah gelirim hamamyolunun sonunda türk kahvesi satanlar varya köprü başına doğru olan arka tarafı köşede inegöl köfte satan biyer karşısındada bi banka var ikisinin arasından girdiğinde karşıda büyük pembe bi tabelalı yer .hatta girisin hemen solunda ayakkabı tamirçileri var sıra sıra dar bir sokak umarım anlata bilmişimdir

hepinize günaydın,
abbacığım bilemediğin yer köprübaşındaki yapı krediyle akkoyun köfteci varya onun arasında kalan yerayakkabıcıların olduğu sokak değil de öteki, :1hug:

hmm tamam bıldım sımdı çok sağolun acıklamalarınız için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yolum o tarafa dustugunde ugrayacagım kermese kaydirigubbakcemile4

merhabalar yazılanları takip edemiyorum hepinizee selamlar

eylükcümm canım oğluşun kazanmış hayırlı olsun bence hiç üzülme gönder tatlım hayat çok acımasız okusun kurtarsın kendini.:nazar:

eylükcümm canım oğluşun kazanmış hayırlı olsun bence hiç üzülme gönder tatlım hayat çok acımasız okusun kurtarsın kendini.:nazar:

çanımçım kıyabilsem gitsin bir yanım mulakatıda kazansın diye dua ederken annelik duygularımda daha çok küçük diyor yinede dualarınızı bekliyorum hayırlısı ise olsun şu sbs yi bir atlaksakturkbayragi zaten bir asker çoçuçuğu ömrü gezinmekle geçti hayırlısı ise olsun

günaydın esesim nasılsınız bakalım herkeslere güzel bir gün diliyorum

çanımçım kıyabilsem gitsin bir yanım mulakatıda kazansın diye dua ederken annelik duygularımda daha çok küçük diyor yinede dualarınızı bekliyorum hayırlısı ise olsun şu sbs yi bir atlaksakturkbayragi zaten bir asker çoçuçuğu ömrü gezinmekle geçti hayırlısı ise olsun

amin cnm allah evletlarımızın yüzüne baksın
inşallah haketğikleri yerlere gelirler
rabbım emeklerini boşa çikarmasın evlatlarımızın cnm
oğluna başarıla diliyorum cnm

eskisehirlimisin sende
benimde doguda sibel diye samimi bir arkadasım vardı oda eskisiherliydi cok iyiydi senden iyi olmasın eskisehiri anlatır bolbolda hashaslı böreklerini yerdik :)

Back