Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi akşamlar kızlaaaar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kızlar ya icim buruk bugün günüm vardı abla fal bakti üzüldüüüüüüüüm ve üzülüyom allaha dua ediyom inşallah dediği şeyler olmaz ellerim titriyo yaaa neyse cıkıyom baaay biraz uğraşayım bişeylernen
seheryelim üzülme falların aslı çıkmıyor geçendede öyle oldu takma kafana hiçbirşey olmaz güzel düşün güzel olsun
bence sen birdaha fal baktırma etkisinde kalıyorsun hiç birşey olmayacak
boşuna kendini üzme hoşçakal öptüm
cumanız mubarek olsun hanımlar.. :Saruboceq: ve tum eses halkına gecmış olsun dıyorummm... tunalı mah. patlamadan haberınız vardır sanırım. eger yakınlarınız varsa Allah acil şifalar versın dıyorum.. kendınıze çok iyi bakın optummm kocamann
kuzum tunalı mah. gaffar okkan caddesınde dogal gaz patlaması olmus bende önce 26tvden sonra butun yerel tvlerde gordum 23 yaralı 3ünun durumu agırmıs ((