- Konu Sahibi aylins
-
- #3.221
ayyy evet canim yaaa,bende duydum.ama bizim burda.alman kanalinda cikti voxtv de.düsün yani o kadar büyük.cok üzüldüm.Allah sifa versin bütün yaralilara.........................kuzum tunalı mah. gaffar okkan caddesınde dogal gaz patlaması olmus bende önce 26tvden sonra butun yerel tvlerde gordum
23 yaralı 3ünun durumu agırmıs((
Allahım acil sifalar dilerim yaralılara :Saruboceq: :Saruboceq:
ELA11nerelerdesin arkadaşım kayıplara karıştın iyimisin
evett kısslarrrrabbacım nasip inşallah eylülcüm sende tatilini o güne ayarla istersen frezyaaa ela sizlerde davetlisiniz buluşmaya öptüm :dance::icecream:
çook guzeel yaa bulusmaya yetısceksın elaacımm a.s.selamlar kızlar görüşemiyoruz sayfalar çok ilerlemiş hepsini okuyamıycam ama hastalar varsa şifa dertliler varsa deva borçlulara eda huzursuzlara vefa düğünü olacaklara safa ...........gibi şeyler diliyorum işte buluşuyomuşuz işallah çok isterim 14 haziranda bozüyükte düğüne gelicem işallah 10 15 gün kalırım sanırım denk getirmek ve gelmeyi çok isterim ..
çok gecmıs olsun ablacım yaaacanım çok saol bi ara baya hasta oldum serum merum neyin bile taktılar kızım da benden önce hastlandı . sora ben istanblda salgın varmış sanırım ama benim kanım da mikrop çıktı :sm_confused:nerden geldi bilmem çamaşır sularıylada çok samimiyimdir ama.
fıkran harikaa ablam :)) çok guldum yaaa... yok ben kaynanacimle bülee diilim.. bişi olduu zaman oğlu devreye giriyor saolsun sengözlerimebaksanab şakkıdısizede gelişimin şerefine bi fıkra gönderiyorum ABBA cım sakın kaynananla böle bi sohpete girmeyesin
Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar.
Kaynana ;
- Gelin sen daha yenisin. Birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak
anlayalım demiş.
Gelin de ;
-Tabi Anne konuşalım demiş..
Kaynana başlamış anlatmaya.
-Aman kızım benim 3 halim vardır, dikkat et.
-Sağıma gül Takmışsam; Neşeli olurum. Her yola gelirim.
-Kulağımın arkasına gül takmışsam Havamda olmam. Çok ısrarcı Olma.
- Eğer ki yakama ya da kulağıma gül takmamışsam sakin ha,
Etrafımda Dolaşma çok sinirli Olurum.
Gelin, kaynana lafını bitirince girmiş lafa;
-Amaaaan Anneee..
Benim öyle 3-5 halim falan yoktur.
Bacak Bacak Üstüne atarım,
Sigaramı yakarım.
Sen gülünü POPO na DA taksan
Ben keyfime Bakarım
eee nerdesiniz ben geldim diemi kimse yok yaf valla benim mikrop kendime zarar bulaşıcı deel.. hadi gelin temizlikmi yapıyonus yoksa boşverin gitsin ...durun aklıma geldi kadının biri temizlik yapçam diye işin ucunu bırakmış amaan nasıl olsa temizlik yapçam onu boşver bunu boşver bi gün oturduğu yerde çok sıkışmış amaan nasıl olsa temizlik yapçam diye evin ortasına ...mış . bazan bende valla aman temizlik yapçam nasısa diye bırakıveriyom işn ucunu tabi sora içinden çıkamıyom ama şimdi yeni yaptım mis gibin tabi temiz tutçam diye habire topluyom silip süpürüyom yaa iyimi yapsan bi dert yapmasan ayrı dert işte hemşolar hadi gelin garik bekliyorum
günaaaydin eskisehir,nasilsiniz canlarim.abbam burdamisin,nasilsin bitanem.yoook yoook cok güzel kahve dünyasinda bulusun,ben gelemiyorum yaa icim gidiyor valla.selam kısslarr...
yaa yer konusunda kararsız kaldım.. acaba kahve dunyası olmasında daha baska bi yermı olsun acaba ?? fıkırlerınızı beklıyorum haberınız olaa... musran ablam dugun dernek telasında pek ugrayamıyor bu sıralar ..
az önce bulusma resımlerıne baktımda , hep acıkhava ,cay bahcesı veya fast-foot mekanlarından çekılmıs bizdemı oyle yapsakkı.. herkesin gelebilmesini istıyorum acıkcası..kahve dunyası pek mi sosyetık kaçtı??
fıkır ve yorumlarınızı beklıyorum kıslar.. ona göre kesın bi karar verıp mekan konusunda öyle konu acıcam bulusma aktıvitelerine
hepinizi opuyorummm canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?