Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kıssslarr... a.s. cumanız mubarek olsun :Saruboceq:
naılsınız gorusmeyelii ?
sağol rosetrecım gitti benımkısı yine safak sayacass :(( iyim galiba bende bılmıyorum.

günaydın kızlar güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum..

rosetree saol canımcım geçti çok şükür..

meteorolijiden alınan hava tahmin raporlarına göre ilimizde hava bu hafta sonu açık geçecek...:)))değerlendirin kızlar çıkın dışarı attın kendinizi doğaya negatif elektiriğinizden kurtulun ben bugün çarşıya çıkacağım hem işim var hemde hava almak istiyorum...

bu arada yarın iki eylül kampüsünde uçurtma şenliği var sabah 9 da odunpazarından ücretsiz otobüslewr kalkıyor...tavsiye ederim geçen yıl gitmiştik kızımla çocuklar için eğlenceli bir ortam oluyor dileyen piknikte yapıyor...uçurtma dağıtıyorlar bol bol...bi aksilik çıkmazsa yarında gitmeyi düşünüyoruz...

keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle sevgiyle kalın..

merhaba hanımlar nasılsınız hepinizin anneler günü kutlu olsun sağlık ve mutlulukla nice anneler gününe

annelere en en büyük hediye çoçuklarının ve sevdiklerin başarısı ve sağlığıdır anneler gününüz kutlu olsun yüreği sımsaçık annelere

iyi akşamlar nasılsınız bakalım
bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun a.s. hepinizi kocaman öptüm Şeniz sevgiyle kalın

canım eskısehırımın canım annelerı hepınızın anneler gunu kutlu olsun allaha emanet olun hepınızı kucaklıyorummmm kıb

iyi günler canlar herkese güzel bir haftasonu diler kaydirigubbakcemile4
herkesin anneler gününü candan kutlar neşeli huzurlu mutlu uzun yıllar görmesini dilerim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5öptüm

iyi akşamlar esesimin güzel hatunları
hepinizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
allah hepinize inşallah evlatlarınızla beraber sağlıklı ve mutlu bir hayat nasip etsin
herkesin hafta sonu iyi geçti mi bakalım
herkese iyi gecelera.s.

3827.jpg

tüm hemşerilerimin anneler günü kutlu olsun sevgiler herkeslere :1hug:

günaydın esesimin güzel hanımları nsılsınız herkese güzel hayırlı mutlu bir hafta dilerim satirncüm benim güzel gecti canım gündüz kentparkı gezdik akşam fidanlıkta anneler gününü kutladık arkadaşlarla beraber sizler ne yaptınız umarım iyidirsiniz bende şimdi esparka gidecem oğlum gömlek almış kücük geldi onu değiştircem birazda gezerim

günaaaaydıııınnn kaydirigubbakcemile2 kızlar ya hadi gelin canım sıkıldı artık:kızgın: bakın bende küscem gelmicem CADIARZU

herkeslere günaydın ablam erkencisin bugün
hanımlar hava güzel gidiyonuzmu çarpaya
herkese hayırlı günler

tünaydın herkeslere hava güzel bugün
bende birazdan oğlumu okuldan almaya gideceğim
hayırlı günler diliyorum arkadaşlar

iyi akşamlar kızlar çarpadan neler aldınız bakalım aman ben pek bişey bulamıyorum bi de tıkış tıkış gitmek istemiyorum millet neler buluyor alıyor şaşırıyorum

benide alın aranıza :( kıslar nasılsınız şimdiden günaydınn hepinizeee

gel kuzum gel
bak memleketliler hep bir aradayız
kaydirigubbakcemile5

Back