Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seherim frezyam erkencisiniz....erken kalkan yol alır değil mi ,gününüz bereketli olsun...

kızlaaaar hepinizin günü aydın gönlü şen olsun.....

melodiiieeesss , pelincaaaaaan , elaaa 11 , emeseeeell ,ülüfeeeeeeeeet ,abbaaaaaa , satüürrrnnnn ,pilotandaaaaçç ,nerelerdesiiniizz yaa ..kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
musran eylül diyedemi bağırdın nasılsınız arkadaşlar ben yine yoğun bir tempo içerisinde koşturmçada hayt kaçıyor ben kovalıyorum inanın şurda azda olsa stres atıyorum bir iyi geliyor bir dostla içilen mis kokulu kahve tadında kendinize iyi bakın esesime selşamlar

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız eylülcüm hayırdır niye yoğunsun bizimde bugün 23 nisan kutlamamızkaydirigubbakcemile2 vardı onun icin koşturduk ama cok güzel oynadı hihoyyyt cocuklarımız iyi tatiller dinlenmeler :kahve:

ooohh şükür net ime kavuştum uzun zamandır arıza vardı ayy sabırsızlanıyodum bi an önce gelebilmek için musrancım da seslenmiş duydum valla yarım saati geçti tüm yazılanları okudum meraklıyım accık bi çok yeni arkdaş katılmış hepiside hoş gelmiş iyiki gelmiş hepinize iyi paylaşımlar diliyorum hemşerilerim ABBAcım bir kayıp ta sendin çok sevindim gördüüme hadi hayırlısıyla okulunu bitir işallah EYLÜL FREZYA SEHER YELİ MUSRAN ROSETTE ve tüm dostlar hepinize şimdilik iyi geceler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramınız kutlu olsun sabah işallah benim oğluşta folklor oynuycak bundan sonra hep burdayım kaydirigubbakcemile3;yani olmak istiyorum, olmalıyım, olabilirim, olacakmıyım ,oldummu ,olsamda olur olmasamda mı yani kısaca OLURUM İŞALLAH:roflol:delikafadulden

günaydın tüm eses kardaşlarıma hepciğniiz öptüm

tüm çocuklarımınzın eğemenlik ulusal 23 nisan çocuk bayramı kutlu olsun.

NE MUTLU TÜRKÜM DıYENE.

günaydın herkese herkesin 23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayramı kutlu olsun kaydirigubbakcemile4 hihoyyyt
aynen frezyacım NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE :lepi: elecım hoşgeldin burayı sen şenlendiriyorsun sık sık girmeni tavsiye ediyorum öbür arkadaşlar hadi sizde gelin naniknanik
bu günün yağmurlu olması hic iyi olmadı gezmeye cıkamadıkbenneyaptımki herkese iyi tatiller :1hug:

esesimin guzel hanımlarııı a.s.
23 nisanımız kutlu olsun.. :1hug:

musran eylül diyedemi bağırdın nasılsınız arkadaşlar ben yine yoğun bir tempo içerisinde koşturmçada hayt kaçıyor ben kovalıyorum inanın şurda azda olsa stres atıyorum bir iyi geliyor bir dostla içilen mis kokulu kahve tadında kendinize iyi bakın esesime selşamlar

my.php
[/URL][/IMG]

bu bir özür kahvesidir..:utangac:

selaaam kızlaar.

elacıım topiğin neşe kaynağı hoşgeldin canım fazla ihmal etme buraları...

hava ne kadar soğuk bugün okul töreninde dondum dondum..çocuklarda beklediler 2 saat umarım hastalanmazlar...

seheryelim bende üzülüyorum :((çocuklar için değişik eğlenceler vardı bugün bir çok yerde bi cesaretlendim götüreyim diye bu sefer hava müsade etmedi ne yapalım sağlık olun...

evet gururla söylediğim en anlamlı cümle

NE MUTLU TÜRKÜM DıYENE....ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun..

sevgiyle kalın arkadaşlar...

merhabalar hemşerilerim
buraya yazmak şimdiye kadar nasip olmadı
umarım bundan sonra yazarım
görüşmek üzere hayırlı akşamlar kızlar

Son düzenleme:
a.s.a.s.canlarım benim siz istersinizde ben yazmammı çok sevindim kavuştuma burada yazışmak beni çok mutlu ediyor .sizleride biraz güldürebiliyor yada tebessüm bile ettiyosam ne mutlu bana :lepi:törenimiz iptal edildi hava ist.da da çok bozuktu işallah hafta sonu açar .kocaman sevgi ve selamlar:enbuyukkk:

kıss elaa hosgeldın bakam.. napıyosun gorusmeyeleı senın sohbetlerını osledım valla :))
opuyorummm

abba kız selam sabah yokmu iki kelam edeydin nerelerdeydin .özlettin ama özlememişsin galiba .bak burda bi ablan var unutma emi .kızma bak şaka yapıyom biliyon .CEYDA 26 hoşgeldin cnm .

Back