Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar hanımlar nasılsınız bakalım
seheryeli ablam burdayım bi selam verip çıkayım dedim

merhaba kıssslarrrr.... a.s.
nasılsınız gorusmeyelii.. hepinizi opuyorummm canlarımmm..sizleri çok özledim.. :1hug: :1hug:

herkse slm
naılsınız arkadaşlar ben bu aralar biraz himla ettim sizleri
hepiniz öptüm

abba cım cnm sağolsın sende iyisin dem cnm verdinmi sınavlarını inşallah rahtlamişindir cnm çok öpyorum

ohh ohh maşallah kızlar bugün ne güzel gördüm burayı....hehhh şöyle yaaa aslımıza dönelim...:)))kaydirigubbakcemile4

seheryelim açıkcası yoğunluk bahane aslında fırsat buldukça giriyorum baktım bizim topikte bir rehavet içimden yazmak gelmiyordu ne yalan söyleyim....

hadi canlarım öptüm hepinizi....iyi akşamlar...
yerimseniben

günaydınlar hanımlar bugün nasılınız hava bugün biraz bulutlu ama olsun genede iyi çarpaya gidecek varmı

günaydın hanımlarrr
bugün çarpa günü eskişehirde ay bi ben sevemedim galiba orayı her gidişimde ilk sokaktan kaçıyorum çok kalabalığa gelemiyorum ben yaaaa oysa ne umutlarla giderdim her seferinde birinin bana alışveriş dersi lazım galibaaa :)
görüşmek üzere.............

kızlar nasılsınız valla baktımda bizim sayfanın hiç canlılığı kalmamış ayol toplanalım bari ben çarpaya gidiyorum yokmu gelen kızlar pazar günü sazova parkına gidecem sizlerde gelin orda buluşalım ne dersiniz öpüldünüz:dance:

hayırlı günler arkadaşlar..

ahh çarpaya gitmeyi çok istiyorum ama benim küçük yaramazla orası çekilmez bir hal alır benim için o nedenle cesaret edemiyorum burnumdan geleceğini biliyorum :((neyse giden arkadaşlarıma hayırlı alışverişler diliyorum...gönlünüze göre güzel şeyler alırsınız inşallah..aldıklarınızdan bizide haberdar edin...:))

hafta sonuna kadar hava bu şekilde devam edecekmiş galiba..olsun yağsın bereket ...

kızlar nasılsınız valla baktımda bizim sayfanın hiç canlılığı kalmamış ayol toplanalım bari ben çarpaya gidiyorum yokmu gelen kızlar pazar günü sazova parkına gidecem sizlerde gelin orda buluşalım ne dersiniz öpüldünüz:dance:

ülüfetim hayırlı alışverişler....kaydirigubbakcemile5

pazar günü bi aksilik olmazsa bizde gitmeyi planlıyoruz sazovaya belki karşılaşırız bacım.:1hug:

abba cım cnm sağolsın sende iyisin dem cnm verdinmi sınavlarını inşallah rahtlamişindir cnm çok öpyorum

fıstıgımm sağol a.s. vizeyi atlattık en azından haziranda finalım var bide üfff.. hiç sevmıyorum ders çalışmasını .. ascık tembelimmi nee kaydirigubbakcemile3
plan-program yaptım kendıme sastım :1shok: finalide 20sinde baslıcam tekrar yoksa ımkanı yok veremem ben bu dersi.. diplomayıda ruyamda ancak gorurum.. kafamçokkarıştı

ay kızlar bugün hep burdasınızkaydirigubbakcemile5 ben kacırmışım herhal şimdi carpadan geldim yoruldum valla benneyaptımki ama buraya gelmedende yapamadım abbacım allah rast getirsin :Saruboceq: canım hangi okulda bölümde okuyosun canım merak ettim aylacım suus sizler nasılsınız musrancım ülüfet o park cok güzel bizde havalar ısınsında cocuklarnan pikniğe gitcez öptüüüüm :icecream: cokacimcoook hihoyyyt

çarpadan geldim öldüm ama ne kalabalık yarabbim ama yinede alabildim bişeyler musranım inşallah karşılaşırız narinle gitcez malum gocam yine deplansmada olcak bizde narinle çocukları alıp gidecez. evet seheryelim çok metediliyor harika bir yermiş inşallah kk olarakta gideriz. denizimizde var artık eses bir harika çok seviyorum çooooooooooooook:teytey:

aminn seher yelimm insallah verıcem dersımı :1hug:
anadolu ünivdeyim tatlım bolumum maliye :D
okul bitsin kpps derken maliyeci olcam kısmetse :dance:
benımde annem carpadaydı.. ben gitmedim üşendim hehe :)

günaydın hemşerilerim
ah ahhh resimleriyle avunduğum memleketim çok güzel olmuş ben gidemiyorum hiç biyerine
bu yaz kısmet olursa bende gidicem o parka kızımı götürücem inşallahhhh
abba boşver bitmesin canım okul :roflol: bende anadolu mezunuyum keşke daha okusaydım eskişehirde olurdum ne güzel -tatlicadiarzu-

günaydın hanımlar nasılınız bakalım ama olmuyor ya iyice formdan düşmeye başladık kimsecikler uğramıyor buralara :kızgın: :oklava:

günaydın canlar herkesin cuması mübarek duaları kabul gönülleri hoş olsun :Saruboceq: bu güzel günde herşey gönlünüzce olsun hadi gelin ayla suus nasılsınız canım inşallah herkesler iyidir kaydirigubbakcemile2:sm_cool:

günaydın hemşerilerim
ah ahhh resimleriyle avunduğum memleketim çok güzel olmuş ben gidemiyorum hiç biyerine
bu yaz kısmet olursa bende gidicem o parka kızımı götürücem inşallahhhh
abba boşver bitmesin canım okul :roflol: bende anadolu mezunuyum keşke daha okusaydım eskişehirde olurdum ne güzel -tatlicadiarzu-
:)) canım sorma benımde 7.yılım ,tembelmısım meer haberım yok -tatlicadiarzu- avutuyorum kendımı bi tıp fakultesı okumus kadar oldum dıe kaydirigubbakcemile3 diğer unıvlerıde gezmıstım arkadas kuzenlerım okurken ama ne bılım yaa bızım unıc bi baska herseyıyle ayrılıyor diğer unıvlerden..okulumu çok sevıyorum :asigim: zorunlu olarak ayrılacagım iştee , ben bıtırmessem okuldan atılcam :1shok:kaydirigubbakcemile3
günaydın canlar herkesin cuması mübarek duaları kabul gönülleri hoş olsun :Saruboceq: bu güzel günde herşey gönlünüzce olsun hadi gelin ayla suus nasılsınız canım inşallah herkesler iyidir kaydirigubbakcemile2:sm_cool:

cancazımmm gunaydınnn hayırlı cumlar dılerımmm a.s.
yaz gelıyor yavas yavas.. hihoyyyt

Back