Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
musrancım duan çok güzel yüreğine sağlık ABBAvalla evet hızlısın bu arada EYLÜLgözükmüyomu bu gün benimki memlekete gidelimmi dedi belkimde yarın gelirizhatta karşılaşırız bile ama tanımıyozki birbirimizi bakalım işalllh geli,riz

20 KURUŞ

Londra'daki camii'ye yeni bir imam gönderilmiş. Adam şehire gitmek için hep aynı otobüse biniyor ve çoğu zaman aynı söföre rastlıyormuş.

Bir Gün, bilet alırken söför yanlışlıkla 20 kuruş fazla vermiş. Imam yanlışlığı oturunca, parasını sayınca fark etmiş. Kendi kendine düşünüyormus "20 kuruşu geri versemmi şöföre?"... ama içinden bir ses diyormuşki "çok gülünç bir sayı, ve söförün umrunda değil. Otobüs şirketi çok para kazanıyor zaten... sadece 20 kuruş onlara bişey yapmaz." Ve bu parayı saklayabilir diye düşünmüş Allahtan gelen bir hediye gibi...

inecegi durağa gelince, imam kalkmış ve fikrini değiştirmiş, inmeden önce söförün yanına gitmiş, 20 kuruşu geri vermiş ve demiş ki : "paranın üstünü fazla verdiniz."

şöför gülümsemiş ve demiş ki : "siz camii'nin yeni imamısınız değilmi? Aslında uzun zamandır sizi ziyaret etmek istiyordum caminizde, islamı öğrenmek için, ve bilerek size fazla para verdim nasıl tepki vereceğinizi gömek istedim."

inerken imam artık bacaklarını hissetmiyormuş, yere yığılacakmış, bir direğe tutunmuş ve kendine gelmeye çalışmış, gözlerinden yaşlar dökülerek gökyüzüne bakmış ve demiş ki: "Allahım az daha islami 20 kuruşa satıyordum!. .."
HAYIRLI CUMALAR

iyigünler hanımlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun :Saruboceq:
kanaryacım hoşgeldin memnun oldum musrancım yazmışsın ama cıkmışım ben teşekür :1hug:
abba ayla ceyda ela hepinixde iyidirsiniz inşallah benim kaydirigubbakcemile5
kızın vücudunda sivilceler cıkmış kaşınıyo şimdi onu sağlık ocağına götürcem görüşürüz mirmirmirmir
iyiyiz tatlım sen nasılsın? gecmıs olsun allerjimi olsun kızın yoksam ?
musrancım duan çok güzel yüreğine sağlık ABBAvalla evet hızlısın bu arada EYLÜLgözükmüyomu bu gün benimki memlekete gidelimmi dedi belkimde yarın gelirizhatta karşılaşırız bile ama tanımıyozki birbirimizi bakalım işalllh geli,riz

kısss cmtsi mı gelıyosunnn... anaamm herifin hiç gelmeseymıs ankaradan madem sen girdin -tatlicadiarzu- şaka bitanem iyi yapmıs anca beraber kanca beraber demıs anlaşılan kaydirigubbakcemile5 ayy keske bulusabilsek yaa..
bi bulusma ayarlasak kıssllarr ne dersiniz ? hepimiz gelırıss elacım bahane olur toparlanırız hemencik.. öpuyorummmmm

elacıım ne güzel bir hikaye ..işte her müslümanın çok dikkat etmesi gerektiğini şeytanın vesvesesinin en ufak bir açığımızı beklediğinin çok güzel bir kanıtı..seninde yüreğine sağlık arkadaşım..

eses e geliyor olmana çok sevindim..umarım güzel vakit geçirirsin memleketimde..bu konudaki detaylı düşücemi abbanın topiğinde belirttim ..tekrar buradan yazmaym :)))

iyi aksamlar cnm nasılsınnn bakem yoktun ne zamandır..opuyrumm

sağol ceydacım hosgeldın :) iyi aksamlar dilerim.. nasılsın

bende iyiyim canım sağol :) güzel bi haftasonu dılerım ;-)
hava guzel olsunda carsıya atayım kendımı yaww ;-) :-)

ceydacim hazıranda esesli olarak topigimizdekı arkadaslarla bulusmak istiyoruz ,gelırsen çok sevınırız :1hug:
okullar kapandıktan sonra dusunuyoruz , çocuklu hanımlarda gelebılsın ,kaynasalım die ;-)

ne güzel bir fikir buluşmak
Allah izin verirse gelmek isterim tabi neden olmasın
hayırlısı inş.

valla musran ablama sormak gerek ilkmi değilmi bılmıyorum bu konuda ama benim için ilk olacak canım :)

bende geleyimmm.. benıde çaqrıın... bende eskişehirliyim..benıde alın aranızaasırnaşık şey

Back