Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı cumalarrr ............. ohhhhhh iki gün tatil çok mutluyum eheehhheee kaydirigubbakcemile5
abba hayırlısı olsun canımmm e bitir artık vakti saati gelmiş napalım biraz daha durursam hoca olarak alırlar diyemi düşünüyon yoksa hımmmm sengözlerimebaksanab
yine kimsecikler yok yaw havada soğuk hadi gelin muhabbet edelim azcık hemşerilerimmmm:içelim:

hayırlı cumalarrr ............. ohhhhhh iki gün tatil çok mutluyum eheehhheee kaydirigubbakcemile5
abba hayırlısı olsun canımmm e bitir artık vakti saati gelmiş napalım biraz daha durursam hoca olarak alırlar diyemi düşünüyon yoksa hımmmm sengözlerimebaksanab
yine kimsecikler yok yaw havada soğuk hadi gelin muhabbet edelim azcık hemşerilerimmmm:içelim:

bak sımdı yarama tuss bastın.. :çok üzgünüm:
sanırım hayatımın en buyuk yanlısını yaparak ,hocamın yanına gidip heycanlı bi şekılde '' hocam benı x magazada muhasebeci olarak alıcaklar , benım referanscım olurmusunuz demem olduu :çok üzgünüm:

hocamda benı yanına asistan olarak alcakmıs tabı ben cenemı tutsaydım.. nese uzulmedım okadar -tatlicadiarzu- en yakın arkımı aldı yanına .. arkim suan master yapıyor hocanın destegıyle..

ben hem iş hem okul yurutemedım çok fazla zaten devamsızlıktan kaldım sukur tek dersım var vercem onuda biticem , alcam diplomamı :Saruboceq: :Saruboceq:
hayırlısı boylemis,,kaderim boylemıs... mirmirmirmir :sm_confused:

sen hangi bolumdun suus'cum?

canlar merabalar nasılsınız kızlar inşallah herkesin keyifleri iyidir hava çok soğuk yaaaaa bu yaz ne zaman gelecek kış uzatmaları oynuyor

hepinize güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum arkadaşlar
isatanbuldan sevgiler..

iyiakşamlar hanımlar nasılsınız karen ve roka hoşgeldiniz a.s. güzel paylaşımlar dilerim frezya ülüfet abba sizlerde iyidirsiniz umarım herkese iyi haftasonu dilerim kaydirigubbakcemile2

iyi akşamlar seheryeli ablam nasılsın
yeni arkadaşlar gelmişhoş gelmiş sefalar getirmişler

GNAYDIIIIN aylacım günaydın nasılsın umarım herkesler iyidir hemen cıkmak zorundayım görüşürüüüüz

günaydıınn kızlaarr

yeni gelen arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum..esesimde iyi vakit geçirmenizi umarım..a.s.

yeni haftayla birlikte güzel günler güzel başlangıçlar ,sağlık huzur mutluluk kısacası gönlünüzde dilediğiniz tüm güzellikleri diliyorum hepiniz için..:1hug:

sevgiyle kalın canlar....
yerimseniben

Back