Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli...ben iki bızdıkla koşturmaya devam...öptüm sizi....

nerdesiniz ya kimseler uğramamış bahar yorgunluğumu bahar gezmelerimi ağlarım ama

günaydın herkese canlar nasılsınız hayat nasıl gidiyor ay ben cok enerjikim bugün hihoyyyt
eylülcüm ağlama canım sende gezersin bak yaz geliyo :sm_cool:
artık bu taraflara gelirsin kız gelcen zaman haber et de buluşma ayarlıyalım kaydirigubbakcemile2
pamukcum sende kışı atlattın bızdıkların nasıl yürümeye başladılarmı :emir_bebek:artık cıkarsınız dışarı
frezyam sen nasılsın neler yapıyosun emesel pilot eje suus rosetree satüüüürn musran nerlerdesinizdelikafadulden kııızlar hadi gelin ayla buara hic girmiyosun kaydirigubbakcemile :teytey:

merhabalar seher yelim çok enerjiksin pozitif enerjin yansıdı kendine iyi bakhihoyyyt

Günaydın arkadaşlar.a.s.
Hepinizin cuması mübarek duaları kabul olsun.:Saruboceq:

herkese hayırlı cumalar
ohh iki gün tatil yaşasınnnn seheryeli süpersin bende aynen enerji doluyum bugün havada süper kafamda süper hihoyyyt

:teytey: iyi enerjikizde nerdeyiz herkes kayıp tek tek sesleneyimmi? seher yeli müfide ülifet ela 11 şu nicleri bir türlü aklımda tutamıyorum listeliyeceğim bir gün esesliş hatunlar desem yeterlimi esesimin sıcak kanlı sevecen hatunları hadi nerdesiniz

herkeslere günaydın haftasonunuz güzel geçsin hanımlar nasılınız bakalım
günaydın herkese canlar nasılsınız hayat nasıl gidiyo.......... ayla buara hic girmiyosun kaydirigubbakcemile :teytey:
seheryeli ablam geliyorum kimsecikler olmuyor sayfa hep aynı yerinde benimde içimden bişeyler yazmak gelmiyor geçen seneyi arıyorum ben ozaman daha farklıydı muhabbet sanki

herkesin cuması hayırlı olsun. kızlar muhtarlığı kıl payı kaybettim ama üzülmedim çok şey kazandım güzel dostluklar ve tabiki hiç beklemediğim kişilerden darbeler arkadaş kazanmak kolaymış zor olan dost kazanmakmış bunları biliyordum sandım ama yanılmışım. allahım herkesin karşısına hayırlı dostlarla karşılaştırsın.

ülüfet abla hayırlısı bidahaki seçimlere hazırlanırsın artık

kendinize iyi bakın sevgiyle kalın bir an önce burda toplanın görüşmek üzere

kızlar iyignler nasılsınız ben iyiyim geldim ya yine yoksunuz hafta sonu havada cok güzel eeeee evde beklicek deyiliz ya burayada fırsat buldukca geliriz evet aylacım bu ara kimseler girmiyo biz böyle idare ediyoruz hadi görüşürüz

günaydın hemşerilerimmm
hayırlı haftalar ... hayırlı işler diliyorum
görüşmek üzere

günaydın herkese günaydın suuscum nasılsın kimse yok biz yazışalım barimirmirmirmir
herhalde cok meşguller aslında frezyam musran eylül bırakmazlardı ama noldu bilmem CADIARZU
ayla emesel rosetree bekliyorum :teytey::oklava:

tünaydınlar herkesler
yoklamaya öğleden sonra katılabildim ancak yok sayılmadım dimi:utangac:
herkesler kendine iyi baksın görüşmek dileğiyle

seher yeli geldim ama gitmişsin :(
benim şansıma kimseler olmuyo bu aralar önceden hızlıymış sayfamız...........yaz geldi herkes kendini dışarımı attı hıııı

iyi akşamlar arkadaşlar
bir süreliğine yasaklıydım
verdiğim mail adresini biraz ihmal etmişim de
o da dondurulmuş
neyse herkes iyidir inşallah
herkese öpücükler selamlar

selaaaaamm kızlar nasılsınız...
bu ara yoğundum fazla uğrayamadım..uğradığım zamanlarda da baktım pek hareket yok bende mesaj yazmadım:)

umarım herkes iyidir...havalar çok güzel maşallah...sizinde havanız bahar gibi olsun gönlünüz şen içiniz huzur dolsun..yüzünüzden gülücükler eksik olmasın...

sevgiyle kalın...

musrançım hoş geldin satürnnüm özletmeyin kendinizi o ayla bir iki dakkada olsa uğrayın özlüyoruz valla

iyigünler hanımlar satürncüm bende merak ettiydim niye girmediğini CADIARZU canım artık sık sık yaz
musrancım yoğun olsanda gir biz geliyoruz eylülcüm sen neler yapıyosun evet artık yazımız gelsin kaydirigubbakcemile2 acılalım kabanlardan falan bıktık:kızgın:
suus emesel rosetree ayla nerlerdesiniz kaydirigubbakcemile hadi görüşürüz

Back