kızlar nasılsınız valla baktımda bizim sayfanın hiç canlılığı kalmamış ayol toplanalım bari ben çarpaya gidiyorum yokmu gelen kızlar pazar günü sazova parkına gidecem sizlerde gelin orda buluşalım ne dersiniz öpüldünüz:dance:
abba cım cnm sağolsın sende iyisin dem cnm verdinmi sınavlarını inşallah rahtlamişindir cnm çok öpyorum
:)) canım sorma benımde 7.yılım ,tembelmısım meer haberım yok -tatlicadiarzu- avutuyorum kendımı bi tıp fakultesı okumus kadar oldum dıe kaydirigubbakcemile3 diğer unıvlerıde gezmıstım arkadas kuzenlerım okurken ama ne bılım yaa bızım unıc bi baska herseyıyle ayrılıyor diğer unıvlerden..okulumu çok sevıyorum :asigim: zorunlu olarak ayrılacagım iştee , ben bıtırmessem okuldan atılcam :1shok:kaydirigubbakcemile3günaydın hemşerilerim
ah ahhh resimleriyle avunduğum memleketim çok güzel olmuş ben gidemiyorum hiç biyerine
bu yaz kısmet olursa bende gidicem o parka kızımı götürücem inşallahhhh
abba boşver bitmesin canım okul :roflol: bende anadolu mezunuyum keşke daha okusaydım eskişehirde olurdum ne güzel -tatlicadiarzu-
günaydın canlar herkesin cuması mübarek duaları kabul gönülleri hoş olsun :Saruboceq: bu güzel günde herşey gönlünüzce olsun hadi gelin ayla suus nasılsınız canım inşallah herkesler iyidir kaydirigubbakcemile2:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?