Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar nasılsınız? Ben bişi sorcam Eskişehir'de bale kursu veren bir okul ismi biliyor musunuz, kızımı göendermeyi düşünüyorum 4 yaşında kızm bu arada..kaydirigubbakcemile2

selam kızlar pilotcum neti kapattırdık ondan giremicem bi müddet başka bi nete abone olmayı düşünüyoruz vay be andac büyümüşte bale kursuna gidecekmiş ne güzel ..

hanımlar iyi pazarlar belliki herkes yoğun pilotcum bilmiyorum ama öğrenmeye calışayım elacım fayans arasına zen iyi olur diye biliyorum yinede kendin bilirsin hanıııımlaaaaaar oyunuzu kullandinızmı ben daha gitmedim hayırlısı neyse o olsun inşallah iyi insanlar kazanır

oyunuzu kullandınız mııııııııı, ben kullandım. Babam muhtar adayı inşallah kazanır, kazanırsa bu 5. dönem muhtarlığı olacak:lepi:

iyiakşamlar hanımlar nasılsınız hic uğramamışsınız :1shok: umarım herkesler iyidir belediye başkanımız hayırlı olsun :lepi: inşallah calışmalarına icraatlarına daha hızlı devam edecek :hooray: pilotcum babayın muhtarlığıda hayırlı olsun herkese iyigeceler :teytey:

arkadaşlarım yeni başkanınız hayırlı olsun hepinize işallah pilot cuğum anladım kadarıyla baban 5. yada 6. dönem yine muhtar öylemi hayırlı olsun tebrik ederim hepinizi öpüyorum bakalım ist. te nolcek galiba kadir topbaş önde hayırlısı bakem

Günaydın arkadaşlar.Hepinize güzel bir hafta diliyorum.
Bu arada belediye başkanlarımız ve muhtarlarımız hayırlı olsun.

merhaba arkadaşlar hayırlı günler ve haftalar diliyorum...

slm lar hanımlar nerelerdesiniz kimsenim sesi soluğu çıkmıyor neler yapıyosunuz grş dileğiyle

iyi geceler arkadaşlar herkes iyidir inşallah
ülülfeeeeeeeeeet arkadaşııııııııııııım nerdesiiiiiiiiiinnnnn
noldu muhtar oldun muuuuuuuuu
inşallah başarılı olmuşsundur
bak haber bekliyorum tebrik ziyaretine gelicem
öptüüüüüüümmmmm

aaaaa nerdesiniz hanımlar şu saat olmuş kimsecikler yok havaları güzel buldunuz geziyormusunuz yoksa.....

giriyorum bakıyorum topiğimize yine rehavet çökmüş..hal hatır soruyorum kimseler cevap vermiyor yoksa bana mı küstünüz:((

neyse herkesin keyfi yerinde olsunda gerisi önemli değil..hava çok güzel bizimde havamız güzel olsun öle değilmiii.

hadi şekerler kendinize iyi bakın sevgiyle sağlıkla mutlu kalın.

selam kızlaR özledim hepinizi.pc de sorun var epeydir giremedim

selam kızlar herkese hayırlı geceler allah işinizi gücünüzü denk getirsin inşallah allaha emanet olunnnnn
hepinizi öpüyorummmm

Günaydın kızlar.a.s.
Dışarıda pırıl pırıl güneşli güzel bir hava var.
Hadi herkes çarpaya...:dance: kaydirigubbakcemile5

hanımlar merhaba nasılsınız emeselcim evet hava cok güzel yaz geldi hihoyyyt cok şükür sabah geldim pazara hic işim bitmiyo yoruldum :bbo:yenice oturdum herkese iyi günleeeeer

AZRAıL

Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve
hastaneye kaldırılıyor.
Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir
hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor:
'Benim saatim geldi mi?'
Azrail cevap veriyor:
'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve 8 günün var'.
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.
Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve
Göğüslerini düzelttiriyor.
Kısacası: 'Yeniden doğmus gibi'
Daha uzun bir süre yaşayacağını bildigi için. Şimdi o kadar
ameliyatın değdiğini düşünüyor.
Son ameliyattan sonra,
hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor.
Tam karşıdan karşıya geçiyorken ambulans çarpıyor ve ölüyor.
Azrail'e soruyor: "40 seneden daha
fazla yasayacağımı söylemiştin"
Neden o zaman bana o ambulansın çarpmasını engellemedin?

Azrail cevap veriyor:
"Kız, allah canını almasın ben seni tanıyamadım...." :)))

Back