Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar..:sm_cool: :teytey:
ela 11 çok güzel canım eline sağlık..a.s.

kııızlar merhaba nasılsınız elacım ya azrailnen pazarlık yapmak mümkünmü :jeyyar: öyle bir imkan olursa nasıl olurki :bbo: CADIARZU

günaydın kızlar ben kapatmışım ben acıyorum nerlerdesiniz mirmirmirmir hadi geliiin cumanız mübarek dualarınız kabul olsun :Saruboceq: herşey gönlünüzce olsun bayyyy kaydirigubbakcemile2

Günaydınlarr..
Cumanız mübarek olsun arkadaşlar.
Seheryelim nasılsın?

arkadaşlar hepinize HAYIRLI CUMALAR ALLAH ıŞıNıZı GÜCÜNÜZÜ RAST GETıRSıN ALLAHA EMANET OLUN ıNŞALLAH

herkesin cuması hayırlı olsun. kızlar muhtarlığı kıl payı kaybettim ama üzülmedim çok şey kazandım güzel dostluklar ve tabiki hiç beklemediğim kişilerden darbeler arkadaş kazanmak kolaymış zor olan dost kazanmakmış bunları biliyordum sandım ama yanılmışım. allahım herkesin karşısına hayırlı dostlarla karşılaştırsın.

iyiakşamlar hanımlar ülüfetcim hayırlısı olsun tabiki dostluklar önemli herşeyde bir hayır var değilmi böylelikle sende dostunu düşmanını öğrenmiş oldun canım emeselcim ben cıkmıştım gündüz canım iyiyim sen nasılsın pazargünü günüm var onun telaşesindeyim bir atlatabilsem rahatlıcam hayırlısıyle musrancım hsayım eylülüm sizler nasılsınız inşallah herkesler iyilerdir hadi iyigeceler

selam arkadaşlar güzel bir hafta sonu diliyorum..hava çok güzel sevdiklerinizle ailenizle çıkarın tadını...

seheryelim teşekkür ederim bende de aynı telaşe var pazarteside benim günüm :))kolay gelsin ablacım ..

yüzünzüzden gülücükler eksik olmasın güzeller kalın sağlıcakla

günaydın arkadaşlarkaydirigubbakcemile2
iyi güzel mutlu güneşli bir hafta diliyorum
umarım hic kimselerde bir sorun yoktur nil cim hoşgeldingüzel paylaşımlar dilerim a.s.

Günaydın arkadaşlar.a.s.
Güzel bir hafta diliyorum hepinize.hihoyyyt
seheryelim nasılsın gününü atlattın mı hayırlısıyla?:teytey:

günaydın emeselcim iyiyim emeselcim sağol sen nasılsın evet şükür atlattım ve güzel gecti ama cok yoruldum bugün dinlencem inşallah

mehabalar önemli olan gönüllerde mevki kazanmak ülefetim özlemiştik seni hoş geldin :1hug::1hug:

merhaba bende eskişehirliyim kırıkkalede çalışıyorum şu an ... ne güzel arkadaşlıklar kurulmuş burda umarım bizde çabuk kaynaşabiliriz
iyi günler güzel haftalar hemşerilerime a.s.

merhaba bende eskişehirliyim kırıkkalede çalışıyorum şu an ... ne güzel arkadaşlıklar kurulmuş burda umarım bizde çabuk kaynaşabiliriz
iyi günler güzel haftalar hemşerilerime a.s.

hoş geldin aramıza güzel paylaşımlar dilerimher kese günaydın nasıl eseste hava kaydirigubbakcemile5

günaydın herkese suus hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dilerim a.s. eylül sen nasılsın canım eseste hava yağmurlu ve serin :dilcikar: öbür arkadaşlar sizler nasılsınız herkese iyi günler :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…