Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Insanligin ilk varoldugu dönemde , adamin
biri seytani
yakalamaya karar vermis.

Ancak bunun için 40 yil Tanri'ya ibadet etmesi
gerekiyormus.

Karisiyla , dostlariyla ve bütün dünyayla
iliskisini
kesmis, kendisini ibadete adamis.
40 yil sonra Tanri , ibadetinin
karsiligi olarak ona
agzi kapali bir sisenin içinde seytani sunmus.
Artik özgürmüs adam.

Dünyada neler olup bittigini görmek, nelerin
degistigini ögrenmek için sabirsizlaniyormus.
siseyi karisina teslim etmis, ona iyi sahip
olmasini söylemis ve disariya çikmis.
Kadincagiz seytani çok merak ediyormus.Ve
merakina yenilip sisenin agzini açivermis...

Açar açmaz da seytan siseden firlayip cikmis
ve gülmeye baslamis.
Merakina engel olamadin ve kocanin 40 yillik
emegini
bosa çikardin ' diye alay etmis kadinla.
Yok canim ' demis kadin. 'Sen hiç o sisenin
içinde olmadin ki

'Nasil olur? ' diye haykirmis seytan. 'Sen de
gördün...siseden çiktim ben ! '
'Hiç o sisenin içinde degildin,
inanmiyorum buna.
Nasil küçücük siseye girebilirsin ki? '
Kafasi atmis seytanin . 'Gireyim de gör !
demis ve yeniden sisenin
içine girivermis.

iste böyle...Adamin seytani hapsetmesi 40
yilini,kadinin ise yalnizca 5 dakikasini almis.
seytan da söyle isyan etmis Tanri'ya :

'TANRIM , MADEM KADINI YARATACAKTIN , O ZAMAN
BENi NEDEN YARATTIN ? '

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: yani kadın şeytandan daha şeytan CADIARZUCADIARZU

iyi geceler tatlı rüyalar hepinize.

melodiesten haber varmı. bu arada hepinize günaydın.

kızlar merhaba herkes iyidir umarım...

melodies hepinize sevgilerini selamlarını gönderdi.herkesi çok özlemiş...interneti bir süre kapalıymış..en kısa zamanda aramızda olacağını iletti..

“ıki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua.”

dualarda unutulmamak dileğiyle..cumanız mübrek olsun arkadaşlar...

kızlar moledise ne oldu ya göremiyorum
meseneyde açmiyo çok merak ettim habri olan varmi

günaydın arkadaşlar.Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun inşallah.:Saruboceq: :1hug:

selam arkadaşlar
kendimi yalnız hissettim bu yüzdende tüm eskişehirlilere bi merhaba deyim dedim,cumanız mübarek olsun

iyiakşamlar arkadaşlar cumanız mübarek olsun aslışah hoşgeldin canım iyi yapmışsın merhaba

merhabaa nasılsınız arkdaşlar yorgunummm bu gün 3 posta misafirim vardı sabah kahvaltı öğleden sonra başka arkadaşlar daha sonra bi başka ark. akşam kahvesi midem berbat oldu çay kahve içmekten ama güzel eğlenceli, bi gündü. sizler nasılsınız iysiniz işallah yaaa biliyomusunuz eşim beni ekti bugün ankaraya gitmişti ordan eskişehire geçmiş yani bensiz bu durumda oraya gelmek heralde yaza kaldı.olsun yazın belkide görüşürüz.öptüüümm

kızlar yaa bişi sorucam size fayans araları varya onların araları dökülmüş çok kötü duruyo bi sürü şey yaptım fırçaladım ovdum tuz ruhu bile döktüm bi dünya deterjan denedim ama malesef derz yaptırsam dedim balkona yapmıştım bazı yerler dolu bazı yerler boş olduğu için kötü oldu cesaret edemiyorum . benim burda bi ukraynalı arkadaŞ VARDI O BEYAZ YAĞLI BOYA İLE İNCE FIRÇAYLA BOYAMIŞTI.çok güzel bembeyaz olmuştu.ama taşındı burdan ve sonra ne olacağını göremedim Yni acaba bi süre sonra o boyayı temizlemek te zor olurmuki ilk etapta süper olmuştu hem boşluklarda doluyo ama sonrası ne olur yapsammı ARANIZDA bilen uygulayan yada TAHMİNİ OLAN VARMI ACABA gerçi bu tür bilgilerin paylaşıldığı forumlar vardır heralde ama olsun ben arkadaşlara bi danışıyım dedim :1no2:

Back