Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
musrancım hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin.

iyi akşamlar sevgili hanımlar nasılsınız bakalım bu gün misafirlerim vardı biraz yoruldum galiba

ülüfet abla girmişsin bir yola inşallah kazanırsın kalbim hep yanında

musran abla sizede Allah kolaylık versin bunlar tatlı telaşlar yeterki Allah agzınızın tadı bozmasın şimdiden de hayırlı olsun

hepiniz öpüldünüz görüşmek üzere

günaydın hanımlar nasılsınız frezya eylül kac gündür nerlerdesiniz herkese iyi hafta diliyorum

selam kızlar nerelere kayboldunuz..öpüyorum hepinizi...iii günler iiii haftalar...

selam kızlar nasılsınız...

2 gündür giremedim..malum misafirim vardı bugün geçirdik..satürünüm seheryelim ülüfetim aylacım teşekkür ediyorum canlarım güzel dilekleriniz için..rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah..yaza
nasip olursa düşünüyoruz nikahı hayırlısı bakalım..valla nasıl altından kalkacağımı bilmiyorum...yapılacak herşey bana düşüyor..bu tür durumlarda yalnız olmak ne kadar zor... hem kayınvalidelik hem görümcelik görevi üstlendim...neyse rabbim yoluna koyar inşallah...herşeyin hayırlısını diliyorum....

ülüfetciimm eses yıktı ortalığı sende buna birebir şahit oldun valla ne güzel...sesinde kısılmıştır senin...ama 6-1 lik bir skor için değer dimi bacım...

hadi kızlar öpüyorum hepinizi...boş bırakmayın topiğimizi reytinglerimiz düştü yine 2. sayfadan toparladım...

iyi günler hanımlar nasılız bakalım

ben ne bileyim ya sanki biraz kötüyüm ruhen ve bedenen ne olduğunu bilmiyorum ama kendimi kötü hissediyorum

neyse size iyi günler görüşmek üzere

Slm arkadaşlar hepinize nasılsınız arkadaşlar hepimnizi öpyorum

iyi akşamlar hanımlar frezyam tatil yaptın herhal yoktun aylacım bilseydim durumunu seni hamama cağırırdım a.s acılırdın tahmin adiyom biraz bunalmışsın ben öyle durumlarda kendimi dışarı atıyom carşıyı dolaşıp geliyorum musrancım inşallah herşey yolunda gider bende bugün hamama gittim geldim aaaayyyyyyyyy ne hamam eses boşalmış hamama dolmuşkaydirigubbakcemile3 iğne atsan yere düşmez salı hamamı cıkıp cayımı işcem görüşürüz

hemde o kadar çok bunaldım ki anlatamam seheryeli ablam bi yerede çıkıp gezemiyorum bu dükkan elimi ayağımı bağladı bi fırsatını bulsam atacam kendimi dışarı

neyse sizler iyisinizdir umarım gerçi pek uğrayanlar yok bu aralar herkesler meşgul herhalde

herkeslere iyi akşamlar

seheryelimm oohhhohhh misler gibi olmuşş....sıhhatler olsun ablacım darısı bize olsun inşallah..uzun yıllar oldu hamama gitmeyeli...gitsem kesede kaar etmez bana artık o kadar yani :))))

aylacım eğer sıkıntının belli bi nedeni yoksa kısa sirede atlatırsın canım ...hepimiz dönem dönem karamsarlığa olumsuzluklara kendimizi kaptırıp bunalıma iteriz zorla..umarım sende kısa sürede atlatırsın...çok klişe olacak ama kendini oyalayacak birşeyler bulsan..çalıştığın ortam nasıl bilmiyorum ortamına uygun kendini meşgul edecek birşeyler..örgü seversen mesela çok iyi bir terapidir kendisi..tecrübeyle sabittir:))kitap oku, takı tarzı birşeyler yapmaya çalış ..hatta bu yaptıklarını hediye edersen inanılmaz mutluluk verir sana daha iyi hissedersin...nacizane fikirlerim canım..

eylülümm nerdesinn toprağaam kayboldun yinee...satürünüm frezyam ülüfetim melodies im ismini sayamadığım arkadaşlarım hepiniz iyisinizdir umarım..

sevgilerimi gönderiyorum iyi akşamlar.....

[ı]günaydın tüm dostlarıma hepinizi öpyorum[/ı]

kızlar bende eskişehirliyim biraz geç kalmışım bu sayfaya ama idare edin artık kaydirigubbakcemile5

günaydın sevgili hanımlar nasılsınız gününüz hergünkinden güzel geçsin

hadi hepiniz çarpaya gelmişken banada uğramayı unutmayım tamam mı

damla sende hoş geldin aramıza umarım güzel paylaşımlarda bulunursun

iyi günler

günaydın kızlaar bugün hava sıcaklığından haberim yok ama çok güzel görünüyor..

damlaa hoşgeldin canım aramıza geç olsun güç olmasın güzel paylaşımlar...

ayla nasılsın canım umarım bugün daha iyisindir..senin dükkan ne üzerine ??? hayırlı işler kolaylıklar diliyorum...

kızlar hepinize hayırlı bir gün diliyorum....

iyi akşamlar hanımlar bugün fazla kimse uğramamış

hhhhhuuuuuuu hanımlar nerlerdesiniz ya kayboldunuz gitti hadi çıkın artık piyasaya

musran abla içimde sıkkınlık geçmedi daha kendimi hala kötü hissediyorum ve uzun zamanda bu böyle gider gibime geliyor ablam bizim tekel bayi ve internet var şu anda yakında bir kaç işletme daha bünyemiz altına hayırlısıyla
zaten sıkıntımda onlar yüzünden birazda elimi ayağımı bağladılar gezmeyi seven ben 8 9 aydır bir kaç kez dışarı çıkmışımdır

ay neyse sizinde içinizi karartmayayım

günaydın canlar nasılsınız

aylacım cnm hayrlı olur inşalla
gezmeye gelince cnm bende aynı eve bekle
akşama kadar bi yaz gelsede kızımı alıp çikacam
vallahı hep evde insan bunalıyo ya

günaydın kızlar frezyam melodies ayla musran nasılsınız öbür arkadaşlar hadi gelin

günaydınlar efendim nasılsınız benim iyiyim şükür..

frezyaam ahh ah aynen bende senin gibi yazın gelmesini iple çekiyorum..hoşş yazında aman çok sıcak çocuklar hasta olur, çocuklarla dışarımı çıkılırr diye sızlanırız ..neyse canları saolsun ...

aylacım anladım canım...içinde bulunduğun rutin sıkmış seni birde üzerine yeni sorumluluklar eklenecek olması iyice gerilmene neden oluyor sanırım..hayatım sen ne yaparsan yap herşey olacağına varacak içini ferah tut en azından ruhen manen yıpratma kendini.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın işlerinizi rast getirsin inşallah..bereketli bol kazançler diliyorum canım..

seheryelim sende iyisin umarım hamam sefasından sonra sesin çıkmadı ablacım...

ben kaçtım hadi size iyi günleeeerrrrrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…