• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet eylülcüm carpaya gittim geldim neler neler var
HANIMLAAAAARRRRRR HUUUUHHHHUUUUUU
duydunuzmu musran akşama geliyo geliyoooooooo
herkes ondan sonra burda olsun ben haberini aldım

a3.jpg

images

yaşaşsınnnnn musran hoş geldin

804bt4.gif
[/IMG]

kaydirigubbakcemile4hihoyyythihoyyythihoyyyt

selaaaaaammmm esesimm şüküüür kavuşturanaa...

hepinizi çok özledim..mesajları tek tek okudum..benimle ilgili mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum ..hepinizi çok seviyorum..

eylülüümmm canımsıınn ne güzel bir karşılama...unutmamışsın havai fişeklerimi...

arkadaşlar bilmeden site kurallarından birini ihlal ettim ve bu nedenle 2 hafta süreyle yasaklandım.benimle ilgili şikayet olup olmadığını bilmiyorum ancak olabilme ihtimali çok yüksek..ababcıım yazmış bir mesajında çekemeynler olabiliyor diye bu nedenle iyi niyetimden kaynaklanan bir şikayet olabilir çünkü bir şahıs tam manasıyla tartışma gerçekleşmemiş olsada bana karşı bir sataşmada bulundu ve ben ona gayet iyi niyetli bir şekilde yaptığının yanlış olduğu uyarısında bulunmuştum..o günün akşamı da yasaklandım..zaten asla özellikle bu ortamda tartışmalara girebilecek bir yapıya sahip değilim ama şahısıma karşı yapılan saldırıda tartışma unsuru taşımayan uygun bir dille de kendimi savunabilirim..neyse olmuş bitmiş birşey...

neticede yine aranızdayım...

hepinizi sevgiyle öpüyorum...

musra hoşgeldın
cnm armıza seni özledik balım
öpyorummmmm

günaydın herkese

seher yel ablam bakıyom bu günlerde bana hiç bas vermiyon
dün bi topge geldin hoşgeldin dedim hiç cevap vermeden gitin yoksa beni sevmiyonmuuuuuuuuuuuuuuuuuu

günaydın hanımlar nasılsınız gününüz hergünkinden güzel geçsin

musrancım seni aramızda görmek ne güzel

hoş geldin arkadaşım

804bt4.gif
[/IMG]

kaydirigubbakcemile4hihoyyythihoyyythihoyyyt

hoşgeldiiiiiinnnnnnn
şükür kavuşturana
her ne kadar yazamasamda sürekli takip ediyorum
her ne olduysa sana haksızlıktır
olsun geçti bile dimi
HOŞGELDİİİİİNNNNN

musrancım hoşgeldin frezyam seni pas gecermiyim :1hug:
inanki görmedim birde ben acele girip cıkıyom hangi topik olduğunu bilmiyorum :1shok:canım kusura bakma vaktim olduğunda bol yazışalım senağlamamisafirim gelcek acele ediyom seni cok öpüyorum Şenizcanım satürncüm musranı görüünce yazdın o yokken hic girmedin :jeyyar: neyse sonra daha cok yazarım görüşürüz :teytey:

günaydııınn canlarımmm.
frezyam aylam satürnüm seheryelim teşekkür ediyorum..tekrar aranızda olmak çok güzel..bitti mappusluk :))

umarım herkesler iyidir...

images

KK MAHKUMU MUSRANIM DÖN ARTIK NE ZAMN BİTECEK BU CEZAAAAAAAAAAAA

:roflol::roflol::roflol: evet kk maphusunda hücreye atılmış bir mahkumdum ben..

acıların kadını musran

aysubaceoluql2.jpg
[/IMG]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

müsrancım canım hoşgeldin yaa özlemişim valla seni aramızda görmek cok mutlu etti beni inşallah bidaha böle bişey yasanmaz öpüyorum canım..

seheryelim cnm ablam anlaşildi seni afettim
çok öpyorum seni görüşmek üzer

müsrancım canım hoşgeldin yaa özlemişim valla seni aramızda görmek cok mutlu etti beni inşallah bidaha böle bişey yasanmaz öpüyorum canım..

canım benim teşekkür ediyorum.inan bende aranızda olmaktan çok mutluyum dediğin gibi inşallah bi daha yaşanmaz..:1no2:
eylülümün benzetmesi çok güzel hakkatenn hücreye atılmış gibi hissettim kendimi mahkum musrankaydirigubbakcemile

güzel eskişehirimin güzel,sıcak kanlı,canayakın misafirperver,hamarat vs bayanları nasılsınız bugün hava çok güzel tadını çıkartın bakem kendinize iyi bakın

bu arada bunuda gözden kaçırmadım.ülüfetim gelmiş hoş gelmiş.10 gün olmuş mesajı yazalı yine ortalardan kaybolmuş.. umarım bundan sonra sık sık uğrarsın bekliyoruz ülüfetim özledim senii..alyazmalı mada çok selamlar.

ben yokken yeni arkadaşlar katılmış aramıza onlarada hoşgeldiniz diyorum..a.s.

selam eskişehrin şeker hanımları musrancım hoşgeldın cnım yoktun bayadır bende gercı coktandır gıremıyorum cnım hepınızı öpüyorum saglıgınıza dıkkat edın kızlar

hsay eylül hoşbuldum canlarım..

hsay bebişin 5 aylık olmuş ....zaman ne çabuk geçiyor yahuu :)) maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Back