• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin beds aramıza iii payalaşımlar diliyorum...müsrancım frezyacım seher yeli ablam eylül siz nasılsınız öpüyorum hepinizi.Şeniz

:CüvCüv: sağol melodiesim bende iyiyim kıskandım ama senağlamasenağlamakaydirigubbakcemile5

Melodis cnm sağol sen nasılsın
ben gen çok yorucu bir gün geçirdim cnm
pazarımız vardı bugün kayın valıde çalişinca herşey bana kalıyo cnm
öptüm seni iyi akşamlar herkese

saol tatlım bende iyiyim...bilmemmi bide bebek olunca hem pazar hem ew işleri cok yoruyo insanı...bende öptüm canım.Şeniz

Ben eskişehirLi değiLim ama orda doğdum büyüdüm..Gömece Hava LojmanLarı..Vayy bee..ÖzLemişim..:D

şekerler orta şeker idare ediyorum çok yoğunum bağımlılık yapmazmı kk aklım hep sizlerde aaba ne ler yazdılar diye şu bilgisayarları leptopamı çevirsek ne yapsak her şey gönlünüzçe olsun çanlar

selam kızlaar yaa ben hepinizi çok özledim ama valla öyle yoğunumki bide net arıza yapıyo sürekli tatilde full misafirim vardı hepside sevdiğim arkadaşlarım eskişehirden arkadaşlarda vardı bi hafta acayip gezdik .sizden bahsettim işallah yaza görüşürüz .yeni arkadaşlar hoşgeldiniz .diğer arkadaşlar hepinize selamlar şimdilik .görüşmek üzere.

kızlar forum değişmiş mi teşekkürler kaldırılmış bide ben google den bu gün forumu zor buldum sık kullananılanlardaydı arıza olunca o da silinmiş bide sağdaki x ne oluyor acabaki neyse teşekkür iyi oluyodu ama öptümm hepinizi

günaydın hanımlar bugün yağmurlu bir pazar umarım herkes iyidir satürnüm sen nasıl oldun

bütün geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
teşekkür butonu kalkınca iyi olmamış ama alışcaz artık
sitemizin yeni görünümünede alışırız herhalde
hepinize iyi pazarlar öpüyoruuuummmmm

seherim iyiyim sağol
aman çocuklara ve kendinize dikkat edin
bu yılki grip virüsünün ilacı yokmuş
o yüzden banada hem antibiyotikler hemde grip ilaçları verdiler
doktorlarda bilmiyo
neyse siteyi açınca şok oldum
alışırız herhalde
kazeninde işiyok durup durup siteyi değiştiriyo

niye canım ya benim kızda iki gündür bidem bulanıyo diyo dr a gitmiyo napsamki bişeyde yediremiyom

selam kızlar..........gecmiş olsun seher yeli abla benim oğlusumda hasta bişi yemiyo kaç günlerdir ates fln yok ama sadece iştahsız çok zor oluyo valla.onla birlikte bende zayıfladım.:1no2:

kr_iekleripapatyalarkrizantemlersmbllerlaleler.jpg

günaydın arkadaşlar yüzünüzden tebesüm yüreğinizden umut eksik olmasın

günaydın hanımlar iyi bir hafta diliyorum hihoyyyt melodiscim teşekür ederim canım sanada gecmiş olsun gamyoncuiremsu eylülcüm sanada aynı dilekler canım öptüm kaydirigubbakcemile2

herkese güzel bir hafta diliyorum hasta olan herkese çok geçmiş olsun

selam kızlar bende hepinize iyi bi hafta diliyorum..

Merhabalar herkese,
bende eskişehirliyim eskişehir de oturuyorum buraya yeni üye oldum burada memleketimi görünce çok sevindim hemen geldim artık bende varım..hihoyyyt

selam kızlar nasılsınız bakem nalanna hoşgeldin güzel paylaşımlar diliyorum.

hoşgeldin nalanna iii paylasımlar diliyorum...........kızlar sizede ii akşamlar..Şeniz

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız

bugün ikinci yarı yıl başladı bütün evlatlarımızın zihinleri açık olsun iyi bir şekilde çalışarak anne babalarına güzel hediyeler versinler

nalanna sende aramıza hoş geldin güzel paylaşımlar diliyorum sizede

Back