• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol seher yeli ablam iiyim işte sende iiisindir....valla kızlar yaa söle yaz gelsede bebekleri alıp cıksak evde tıkılıp kaldık insan gercektende bunalıyo valla...

hepiniz sağolun yaaaaaaaaaaaaaaaaa bende iyiyim.beni unutmayın ama ya kızlar sıkıldıysanız gelin bana muhtarlık çalışmalarında yardım edin.kızlar bana broşür de yazılabilcek güzel bir söz bulun şöyle etkili bişey olsun. benim beynim durduuuuuuuuuuuu valla çok zor bir işmiş ayol.

günaydınlar hanımlar bu gün nasılsınız bakalım ikinci sayfalar düşmüşüz gene bize yakışırmı hadi toplanın artık

günaydın arkadaşlar
herkes iyidir inşallah
ben çok hastayım akşam ölü gibi yattım
eğer grip gibiyseniz sakın ihmal etmeyin
hemen doktora gidin
geçiyo gibi oluyo sonra daha ağır bişekilde geri geliyo
evdeki ilaçlar kar etmedi sabah doktora gittim
bademcikler şiş ateş 40 derece
neyse allah hepinize sağlık afiyet versin
öpüyoruuummmm

günaydın kızlar hepinizin cuması mübarek olsun..

herkeslere günaydın hayırlı çumalar diliyorum kaydirigubbakcemile5

merabalar herkesin cuması mübarek olsun
satürncüm cok gecmiş olsun :1hug: yakın olsaydık sana corba pişirip getirirdim cokacimcoook
canım allah acil şifalar versin
eylülcüm hoşgeldin a.s.butaraflardaydın tahmin ediyom herkese iyi haftasonu dilerim :kahve:

Eskişehirli bayanlar
Ben gibi ;

* Arkadaş canlısı
* Sevecen
* İyi kalpli dürüst güvenilir
* Sırdaş
* Güzel arkadaşlıklar edinmeyi seven
* Mutlu etmekten zevk alan ...vs

Ben engüzel arkadaşlıklarn hatta dostlukların bayan arkadaş tan geldiğine inanıyorum ve dostum diyebileceğim sıksık görüşmek istediğim biçok bayan arkadaşım olsun istiyorum
aynı şehirdeyiz neden tanışamayalımki bana özelden mesaj atın hatta msn adreslerinizi yazın görüşüp tanışalım belkide çok iyi anlaşıp biömür arkadaş dost oluruz bunu tüm kalbimle isterim...
Eskişehir insanları iyidir ;)
Görüşürüz canlar bekliyorum mesajlarınızı :1hug:

merabalar herkesin cuması mübarek olsun
satürncüm cok gecmiş olsun :1hug: yakın olsaydık sana corba pişirip getirirdim cokacimcoook
canım allah acil şifalar versin
eylülcüm hoşgeldin a.s.butaraflardaydın tahmin ediyom herkese iyi haftasonu dilerim :kahve:

senağlamayok beçanım evimdeydim evimin mutfağında misafirlerim vardı

günaydın kızlarr güzel bir hafta sonu diliyorum herkese..

satürüncüümm geçmiş olsun acil şifalar....

meraba kızlar nasılsınız satürncüm canım geçmiş olsun kıyamam sana kendine iyi bak öpüldünüz bayanlar.

iyi hafta sonu diliyorum arkadaşlar

satarün çok geçmiş olsun şifalar diliyorum

selema bayanlar bende eskliyim burdaki amaç ne[mirmirmirmirB]

bende esesliyimö bende varimmmmmm arkadaslar sırnaşık şey

bende esesliyimö bende varimmmmmm arkadaslar sırnaşık şey

hoşgeldin beds aramıza iii payalaşımlar diliyorum...müsrancım frezyacım seher yeli ablam eylül siz nasılsınız öpüyorum hepinizi.Şeniz

Son düzenleme:
arkadaşlar nasılsınız.yeni katılanlar aramıza hoşgeldiniz güzel paylaşımlar diliyorum. kızlar burası bağımlılık yapıyor haberiniz olsun. ama çok güzel dosluklar oluyor.

Melodis cnm sağol sen nasılsın
ben gen çok yorucu bir gün geçirdim cnm
pazarımız vardı bugün kayın valıde çalişinca herşey bana kalıyo cnm
öptüm seni iyi akşamlar herkese

Back