• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlaarr

cuma günü hürmetine dualarınızın kabul olması dileğiyle hoşçakalın

cumakq5lu1pg4.png

cumaniz mübarek olsun arkadaşlar hepinizin duaları kabul olsun

selam kızlar ya nerelerdesiniz ...

2. sayfalardan toparladım topiğimizi...olmuyo böle yakışmıyo esesimize..hadi canlanalım biraz.

selam müsrancım bugün kimsecikler yok herkes gezmeye gitti anlaşılan..

arkadaşlar cümleten nasılsınız.müsrancım canım sende hoşgeldin.kızlar valla bir tempoluyumki anlatamam.öyleye kadar çalışıyorum.yetmezmiş gibi muhtar adayı oldum sizlerin duasına ihtiyacım var.hepinizin kalpten dua ediceğine inanıyorum.

seherim,eylülüm,melodiesim,aylam,abbam yani bütün eses hatunları hepinizi seviyor ve özlüyorum.kızlar yarın eses in maçına gidiyorum nihayet gocişimin gönlünü yaptım sonunda gidiyorum.ama gocam açıkta ben kapalıya gitcem beni açık türübüne götürmezmiş bunada şükür dedim.

ülüfetciim canımcım hoşbuldum sende hoşgeldin....valla ne aktif hatunsun sen maşallah..birde muhtarlığa aday oldun hee...valla yakışır bacım .hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin hayatım..

sen kapalı kocan açık tribünden karşılıklı teahürat yapacaksın ne güzel heheee..benimki hiç götürmüyoo yarın kardeşimle gidecekler.esesimize de başarılar diliyorum bu arada..

satürn arada bir uğruyor..çalışıyor artık satürnüm çok giremiyor sanırım nete..sabahtan bize bi selam verip çıkıyor...öpüyorum canımcımmm...

kızlaaar bende gezmeye gittim işim var misafirim var ama yinede özlüyorum burayı bakmadan geçemiyorum..en ufak bir fırsat bir açık buldummu kk da alıyorum soluğu..

bugün ayaklarıma kara sular indi...gelin kızımız geldi gelmişken kardeşime çeyizlik birşeyler baktık...koltuklarını beyaz eşyasını mobilyasını aldık bakalım ...Allah ağız tadıyla kullanmak nasip eder inşallah..hayırlısıyla tamamına erdirsin önce..valla ne zor işler bunlar...daha bide bunun düğün telaşı var oofff off..gelinimizde başka memlekette olunca daha bir zor oluyor..neyse bakalım tatlı telaşeler bunlar..

sizlerde iyisiniz umarım..öpüyorum hepiciğinizi sevgiyle kalın...

ülüfet merhaba canım sen nereye adaylığını koydun canım.. kızlar ben buraya pek takılamıyorum ama ben bişey soracagım siz eskişehirli bayanlar toplasntı yapıyor musunuz?? yan dcışarda görüşenler var mı?? ya oyle olursa cok güzel olur kızlar ya.. ben çok isterim burdan birileriyle tanışıp dışarda görüşmeyi.... kendinize iyi bakın fıstıklar.. öpüyorum hepinizi....

iyi akşamlar hanımlar ülüfetcim hayırlı olsun allah gönlüne göre versin canım musrancım sanada hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin certanly meraba canım biz arkadaşlarla görüşüyoruz arada uğraşa cabalıya bi kac arkadaş buluşuyoz bizim arkadaşlar cok zorlanıyor buarada enisede girmiyo melodies rosetree satürn abba hadi sizlerde gelin iyi hafta sonu dilerim öptüüüüüüm

günaydın esesimin hatunları
ben gelmeyeli neler olmuş

seher yelim niçin alınıyosun
ben her zaman geliyorum ama yzmaya fırsatım olmuyo
kimse alınmasın ama seninde musran ve buluşup tanıştığımız diğer arkadaşlar gibi yerin bi başka
çünkü birbirimizi tanıdık ve sevdik
öyle olmasa her buluşmaya bir tek bizler gidermiyiz
öpüyorum seni

ülücüğüm hayırlı olsun gülüm
inşallah kazanırsın da muhtar arkadaşımız var diye kasılırız
banada muhtar azalığı teklif ettiler ama ben o kadar meşgulüm ki kabul edemedim

musrancım hayırlı olsun canım sizin de tatlı telaşeniz
allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
tabi sana da kolaylıklar sabırlar versin
uzaktan gelin almanın nasıl olduğunu bilirim

diğer bütün arkadaşlarada sizlerle beraber iyi pazarlar diliyorum
hepinize öpücükler

iyi akşamlar hanımlar haftasonunuz nasıl gidiyo satürncüm saol canım aynı düşüncedeyim ben seni sık görmek istiyorum hihoyyyt burda sana kolay gelsin musranım tahmin ediyom haftasonu cok yoğun ve yorguncokacimcoook :jeyyar: allah kolaylık versin ülüfetcim mac kac kac :hooray: bitti ordan gectik gürültüye zor dayandım :1shok: seni düşündüm ne yaptın :lepi:iyimisin hadi coook öptüüm

seher yeli, teşekkür ederim canım... ben su an eskişehirde deilim, ara ara takip ediyorum sizi, denk gelirsem bi buluşmaya ben de katılmak isterim.. herkese iyi akşamlarrr

ülüfet merhaba canım sen nereye adaylığını koydun canım.. kızlar ben buraya pek takılamıyorum ama ben bişey soracagım siz eskişehirli bayanlar toplasntı yapıyor musunuz?? yan dcışarda görüşenler var mı?? ya oyle olursa cok güzel olur kızlar ya.. ben çok isterim burdan birileriyle tanışıp dışarda görüşmeyi.... kendinize iyi bakın fıstıklar.. öpüyorum hepinizi....

canım benim odunpazarı paşa mahallesine muhtar adayı oldum.:enbuyukkk:

arkadaşlar maça gittim hemde gocamla yanyana izledim beni kapalıya yollayamadı açıktaydım süperdi kızlar hele birde 6 1 sonuç stadı yıktık valla hepinize tavsiye edrim yanlarında bayan görünce küfürde edemiyorlar iyi oluyor.

Back