• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalr arkadaşlar nasılsınız pelincan melodi seher yelim

eylülcüm iyilik canım senden. biraz facede biraz kk da takılıyorum eşim nöb vatan bekliyor bende internetin bekçisiyim. senden naber

Geeldiiiiiiiiiiiimmmmmmm.Kızlar geldim burdatım ES ES imdeyim ve çoookk mutluyum.

images

KK MAHKUMU MUSRANIM DÖN ARTIK NE ZAMN BİTECEK BU CEZAAAAAAAAAAAA

Kızlar musaranı özleyen yok sanırım aranızda kaybolduuuuuuuu hai dön artıkınn

gunaydınnn kısslarrr a.s.
Şeniz Şeniz

eylül abbacım merhaba nasılsınız...müsranı özlemez olurmuyuz özledim tabi su günlerde dönecektir aramıza..

merhaba hanımlar nasıl gidiyor melodis abba eylül satürn rosetee enise nasılsınız musrancım hadi gel bende vakit bulursam giriyom öptüm

saol seher yeli abla iiiyim sende iyisindir öpüyorum byy.

selam kızlar nezaman gelsem kimsecikler yok.hepinize sağlıklı mutlu huzurlu günler

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız görüşmeyeli iyisinizdir umarım
herkeslere huzurlu bir akşam diliyorum öpüldünüz

şimdide ben geldim siz yoksunuz balim saat sınırı getireli şu saatte herkes burda olsun yoklama yapalım ya hanımlar şimdi aklıma geldi eskiden kalma bir damak tadı hatırlayan varmı veya yapan mercimekli mantı nasıl yapılıyordu esese ait bir yemekmiydi

iyi akşamlar eylül abla nasılsın
eskişehire ait mi bilmiyorum ama annem yapar bende bayılırım ya şimdi olsada yesek ya birden açıktım galiba
normal mantı hamuru hazırlanıyor galiba mercimekler de iyi haşlanmalı yalnız
yarın mantı mı var menüde yoksa

günaydın eskişehirim bugün nasılsınız bakalım
frezya ablam sende iyisindir umarım
evde tatil nasıl gidiyor hanımlar

iyi akşamlar eylül abla nasılsın
eskişehire ait mi bilmiyorum ama annem yapar bende bayılırım ya şimdi olsada yesek ya birden açıktım galiba
normal mantı hamuru hazırlanıyor galiba mercimekler de iyi haşlanmalı yalnız
yarın mantı mı var menüde yoksa

cokacimcoookcokacimcoookaklıma geldi nedense birden mercimekli mantı bizim kızlar biler dedim öyüzden sordum çanım herkeslere günaydın Şenizumut yüreğinizden tebesüm yüzünüzden eksik olmasın

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bugün bahar havası vardı eylülcüm mantıyı yaptınmı yaptıysan afiyet olsun bizde aylanın tarifinden yaparız ama mercimeğin icine soğan doğrar kırmızı karabiber tuz koyarız bizde cok severiz aylacım tatil işte oluyor sağlık olsun havada acıldı cocuklarla gezeriz şehrimizin güzel yerlerini

merhaba hanımlar nerlerdesiniz kaydirigubbakcemileben pazara gittim geldim hemen buraya oturdum süprizzzzzhadi sizde gelin musran kac günün kaldı gel tezkere gel :lepi:

merhaba hanımlar nerlerdesiniz kaydirigubbakcemileben pazara gittim geldim hemen buraya oturdum süprizzzzzhadi sizde gelin musran kac günün kaldı gel tezkere gel :lepi:

seherim çarpayamı gitin senağlamasenağlama benim yerimede gezseydin musranımın gelmesini biraz daha var bekliyeceğiz ben konuştum sizleri çok özlemişhepinize selamları var oda sizleri çok özlemiş olay birisinle tartışma değil site kuralları o yüzden uzaklaştırılmış bekleyces başka çare yoka.s.

Back