Eskilerden...

Böyle bir günde, hepimizin içi kan ağlarken böyle mutluyuz, superiz tarzında konu açmakta manidar.
Ne yapalım mutluysanız.
Neyin kafası bu anlamıyorum.

Eee yorum istemiyorsunuz çok da mutlusunuz ne işiniz var o zaman bir derdim var da dalga mı geçiyorsunuz insanlarla ?

Hayır dalga geçmiyorum tabiki sadece zamanında çok ağır yorumlar yaptılar ağrıma gitti o yüzden açmıştm ama valla her konu açtığımda açtığıma açacağıma pişman ediyorlar o yüzdn konumun kapatılmasını istiyorum zaten ilk sayfaya gelip sizde rapor edersenz çok sevinirim .

eski sevgilinle yeni esinle ilgili konu nerde ?
ben oyle bi konu bulamadim da, hep saçtan bastan bahseden konular var senin açtigin

bi tane sevgili konuus var onada yazan olmamis entersan bi sekjilde

bir konuda bazi ayrintilar var cezaevine girdigi eski sucu olduguna dair. Oradan eski uye ayazi hatirlatti bana..

siz önce bir üslubunuza dikkat etsenize.
her evli olanın sevişmesi değil, insanların sevişmesi normaldir, bildiğinizin aksine. evlilik diye bir kurum icat edilmeden önce insanlar ne yapıyordu sanıyorsunuz? polenle mi ürüyorduk?
sizin eşinizin abaza olup olmaması bizi ilgilendirmiyor bildiğiniz üzere. bir yorumunuzda evlilik öncesi sevişirseniz erkeğin hevesi kaçar genellemesi de yapan sizsiniz, benim kocam abaza değil, abaza olan heves yapar istisnası yapan da.
bir sizin dediğiniz mi doğru, bu çelişki neyin nesi.
ayrıca yorum istemiyorum diye konu açmak da neyin nesidir, madem merak eden var, eski konunuzu güncelleseydiniz, yeni konu açana kadar.
anladık, sorununuz vardı ama mutlusunuz, süper bir evliliğiniz var. aman ne mutlu, nice 3 aylara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…