Eskiden benden hoşlanan ve boşanma sonrası aklima takılan kişi

seven erkekler takmiyor. benim tanidigim insanlardan esi vefat eden ya da bosananlar boyle evlendi. bir tanesi unviersitede hoslaniyormus, esi vefat ettikten bir sure sonra da kiza evlenme teklif etti, mutlular simdi. yani bazi erkekler birisinden hoslaninca ayrintilari cok takmiyor. firsati olunca hemen iletisime geciyorlar. bir de bazi erkeklerin kafasinda "nasilsa olsa su an benim" deyip, ayrintilarla ilgilenmiyorlar/

konu sahibine tavsiyem de, tabi ki biraz nefes almasi. yok acaba kaderim de o vardi vs deyip olayi dramatiklestirmesin. akisina biraksin. isteyen kisi zaten bir sure sonra harekete gecer. biraz agirdan satin kendinizi

Ayrılıktan sonra insanın biraz dinlenmesi gerekiyor kötü ilişkilerde insanı yıpratır. Biraz bi kendinizle baş başa kalın kendinizle güzel vakitler geçirin o ölü duyguları iyice atın sonra zaten olur hayatınızda biri

Bu kişi önce kendisi iletişim kurmayı öğrensin bence. Su içsen anasına yetiştirip ağız aratacak. Özgüvensiz midir nedir tuhaf bir tip. Hala daha böyle bir şey varsa içinde, hayatına senelerdir kimse de girmediyse saplantılı da derim ben ona.

Ya her şeyi geçtim anasınıfındaymış gibi her şeyi annesi aracılığıyla ilerletmek istemesine aşırı sinir olan ben miyim sadece? Aranızda bişey olsa bile ana kuzusunun teki bence adam ona göre düşünün.

Sadece o değil sorun.Hoşlanmış açılamamış tamam.Ama kadın evlenmek üzereyken ciddi ilişkisi varken bunu söylenmesi bana garip geldi.Zamanında dememiş daha sonra kadının hayatında biri varken annesi aracılığıyla söylenmiş bu bana akıl bulandırmak olarak gelir.Ayrıca hanımefendinin annesinide anlayamadım.O dönemde böyle bir olay olsa bile kızımın hayatında biri var derdim kesinlikle demezdim kızıma.Şu anki boşanma durumundan bağımsız bu söylediklerim sadece o dönemi düşünerek diyorum.Böyle bir adamada asla güvenmezdim.Ciddi ilişkisi olan kadına açılmak ne demek ya.O adamın annesinede ayrı ayar olurdum ne terbiyesiz insanmış ciddi ilişkisi olan kadına bu denir mi sevgilisimin kulağına gitse ne düşünür derdim.
Ayrıca evliyken o foto beğenmek falan güvenilmez bir adam kesinlikle.Çünkü normal arkadaş değiller arada duygu varmış.Adam hoşlanabilir kabul ama kadin evliyken onu zor diruma düşürebilecek hareket yapmaz.
Ne o aileye ne de o adama kesinlikle güvenmemeli bemce.

Son düzenleme:
çocuk bildiğin sünepe aşk hayatını annesi idare ediyor sanki boşver ya kafanı dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…