- 25 Nisan 2019
- 7
- 4
- 1
- 38
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Keşke ben de karşılaşsam da, yüzüne tükürsem, benden telefonla ayrılmıştı, o an yapamadım.kızlar artık öldü kabul ettiğiniz, zamanında enerjinizi sömürmüş, sizin iliğinizi kurutmuş, aldatarak terk etmiş sonra evlenip şehrinize gelmiş eski sevgilinizle denk gelseniz ne düşünürsünüz ne hissedersiniz? buna benzer bir şey yaşayanınız oldu mu?
Keşke ben de karşılaşsam da, yüzüne tükürsem, benden telefonla ayrılmıştı, o an yapamadım.
En son nişanlanmış diyordunuz. Nereden öğrendiniz? Keşke öğrenmeseydiniz evlendiğini, döneceğini. Tanıdığınız biriyle mi evlenmiş? Boşverin siz sınavınıza odaklanın. Kazanınca yeni bir hayatınız olacak. O zaman umursamazsınız.benden facebooktan silerek ayrılmıştı9 senelik ilişki bi de.
ne kadar öfke bile duymuyorum desem de karşılaşınca ne hissederim bilmiyorum
En son nişanlanmış diyordunuz. Nereden öğrendiniz? Keşke öğrenmeseydiniz evlendiğini, döneceğini. Tanıdığınız biriyle mi evlenmiş? Boşverin siz sınavınıza odaklanın. Kazanınca yeni bir hayatınız olacak. O zaman umursamazsınız.
Sizin vazgeçmemeniz hedefinizden beni çok etkiliyor. O yüzden takipteyim sizievet hemen evlenmiş anlamadım ben de baya çabuk olmuş.
valla bence de keşke öğrenmeseydim özel aratmadım tesadüf oldu ama iyi oldu hani bi açıdan da kaçmak da çözüm değil bilip umursamamak daha iyi. etkilenmedim hatta güldüm neden bilmiyorum
etkilenmediğimi hissetmek iyi oldu kendi açımdan. benden iyisini bulamadığını görmek biraz sevindirdi ne yalan söyleyeyimsürekli beni eleştirdiği için benden iyisini bulur diye düşünüyordum bana söylediği tonla şey vardı gelecekle ilgili hepsiyle ilgili tükürdüğünü yalamış. bunu görmek güzel oldu.
evet sınavıma odaklıyım ondan baya paspalım dışarı çıktığımda daha kazanmadan paspal paspal denk gelmek istemiyorumgörünce hıh yapıp geçecektim güya hıh yapacak halde değilim hiç planlarım tutmadı
bu arada teşekkürler ilginiz için baya biliyorsunuz beni
Sizin vazgeçmemeniz hedefinizden beni çok etkiliyor. O yüzden takipteyim siziSonucu bekliyorum umutla O kadınla mı evlenmiş peki
Siz kullanıcı adı mı değiştirdiniz. Başka bir üyeyle mi karıştırıyorumbiraz inatçıyımdır söz konusu kariyerim ise. doğru olduğunu bildiğim hissettiğim yoldan şaşamam. istesem de yapamıyorum yani. bir b planım yok. bu bi açıdan iyi bir şey ama zor da.
o kadın derken... aldattığı kadınla evlenmemiş tabi ki (zaten o da evliydi aldattığında) sanırım bu zorunluya gittiği yerde bulduğu biri aynı hastanedeymiş. zaten 20 kişi vardı 10 tanesi evliydi geri kalanlarından biriyle evlenmiş hemen bana biraz çaresiz geldi bilmiyorum
neyse ne artık. bi yandan da diyorum iyi oldu en azından ileride pişman oldum diye beni darlar mı diye bi endişem vardı tamamen kurtulmuş oldum.
Evet biraz evlenmiş olmak için evlenmiş bence de. Siz boşverin onu. A planında devam edin. En iyi intikam hayallerinize ulaşmanız olacakbiraz inatçıyımdır söz konusu kariyerim ise. doğru olduğunu bildiğim hissettiğim yoldan şaşamam. istesem de yapamıyorum yani. bir b planım yok. bu bi açıdan iyi bir şey ama zor da.
o kadın derken... aldattığı kadınla evlenmemiş tabi ki (zaten o da evliydi aldattığında) sanırım bu zorunluya gittiği yerde bulduğu biri aynı hastanedeymiş. zaten 20 kişi vardı 10 tanesi evliydi geri kalanlarından biriyle evlenmiş hemen bana biraz çaresiz geldi bilmiyorum
neyse ne artık. bi yandan da diyorum iyi oldu en azından ileride pişman oldum diye beni darlar mı diye bi endişem vardı tamamen kurtulmuş oldum.
Siz kullanıcı adı mı değiştirdiniz. Başka bir üyeyle mi karıştırıyorum
Evet biraz evlenmiş olmak için evlenmiş bence de. Siz boşverin onu. A planında devam edin. En iyi intikam hayallerinize ulaşmanız olacak
Ben de aldatildim ve evlendi o şahıs. Fotoğraflar bile yerden yere vurmuştu denk gelsek o an sanırım öfke duyardim artik. Ana zamanında ofkemi kusabilseydim daha umursamaz olabilirdim
Tamam bildim sizievet değiştirdim baya tanıdık çıkar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?