- 23 Ağustos 2012
- 50.940
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.039
- 898
- Konu Sahibi esmergizmo
Senin a..na s..yım derim içimden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar artık öldü kabul ettiğiniz, zamanında enerjinizi sömürmüş, sizin iliğinizi kurutmuş, aldatarak terk etmiş sonra evlenip şehrinize gelmiş eski sevgilinizle denk gelseniz ne düşünürsünüz ne hissedersiniz? buna benzer bir şey yaşayanınız oldu mu?
Peki siz evlimisiniz?Hz.İsa mı indi dünyaya ölenler dirilmeye başlamış derdim.
Bu dediğin şeyi ayda iki üç kez yaşıyorum ben zaten.Sevgilimsi olup beni çok kıran kişi başkasıyla evlendi ve burnumun dibinde aramızda iki km var yok.Nötrüm şahsen.Allah’a havale ettiğim için sorun yok.
Aynı kurumda çalışıyorum desem:) Hatta geçen gün bana evliliğimde çok mutsuzum ama boşanıyorum çocuğum var bla bla saçma sapan şeyler yazdı. Düzeltirsin inşallah dedim ve gram duygu hissetmedim. Ki kendisi ilk aşkım.
Hayır.Peki siz evlimisiniz?
ya eski sevgili neyse de işte sana baya kötülük yapmış biri olunca görürsem ne hissederim bilmiyorum. bana da boşanıyorum falan diye gelmesin dezaten garipsedim şehrime gelmesini.
bende zaten sevgi namına bir şey kalmadı öfke de kalmadı ama görürsem öfkelenebilirim diye çekiniyorum. bi ara yumruk atma dövme heveslerim vardı![]()
Duyguların geçmedi sanırım kendisine karşı. Ben beni sinirlendiren, üzen insanlardan ders çıkarmaya bakıyorum, onları hayatımdan çıkarıp bana öğrettikleri için teşekkür ediyorum ve uğurluyorum:) İntikam peşinde olsaydım adama yüz verip yuvasını bozmasına sebep olabilir, hatta onun bana yaptığı gibi birden bırakabilirdim. Ama ben böyle olmamayı seçiyorum, ve şükrediyorum iyi ki böyle karaktersiz bir insanla daha fazla zaman geçirmemişim. Her şerde bir hayır vardır. Bugün benim için karısını bırakan adam yarın hevesi geçince başka biri için beni bırakmayacak mı? Ne diye kendime bu kötülüğü yapayım. Bence egodan sıyrılıp ruhani boyutta düşün biraz, o zaman öfke falan kalmaz içinde.
duygu olarak sevgi namına sıfırım. intikam duygum da yok aslında durduk yere aklıma falan da gelmiyor. kendi halimdeyken nötrüm yani ama karşılaşmak bir üst level. öfkelenirim diye korkuyorum gördüğümde hiç etkilenmemek istiyorum. biraz kendimi koruma önlemimden aslında pimpirikliğim birşey kaldığından değil de.
yok adamdan yana şüphem yok yanlış biri olduğuna kurtulduğuma seviniyorum. ama işte ben kurtuldum sanınca ömrümce bir daha alakam olmayacak diye şartlamıştım döneceğini dibime falan tahmin edemedim evlerimiz çok yakın iş yeri de diğer evimin dibinde uyuz oldum koca şehirde yani neyse ben bakar körüm biraz belki denk gelsek bile fark etmem ya![]()
Biz yıllar sonra karşılaştığımızda yanımızda eşlerimiz vardı, inan hiç bir şey hissetmedim. Hatta elimi sıkmak istedi ben geri çekildim görmemiş gibi yaptım. Daha sonraki her karşılaşmamızda yine yanımda (eski ) eşim vardı (iş ortamı, iş yemeklerinde karşılaştık ). Yanında eşi, benimde yanımda eşim varken tüm yemekte bana baktı.
Yine yakın zamanda iş toplantısında gördüm, yine uzaktan bakıyor falan hiççç görmemiş gibi yapıyorum takmıyorum. İnan bir şey hissetmiyorsun ya, bence takma kafana.
ben cok duygusal biriyim öyle birseyle karsi karsiya kalsam galiba hersey gözümün önünden bir gecerdi Ama Asla ona karsi ilgi hissettigimden degil ona harcadigim zamana üzülürdüm ve görmemezlikten gecer giderdim.hayat oturup üzülüp aglamak Icin cok kisa hayatinizi yasayin kimse Icin aci cekmeye deymez daha güzel seyler varken elalem olmus bi adam umrumda olmazdikızlar artık öldü kabul ettiğiniz, zamanında enerjinizi sömürmüş, sizin iliğinizi kurutmuş, aldatarak terk etmiş sonra evlenip şehrinize gelmiş eski sevgilinizle denk gelseniz ne düşünürsünüz ne hissedersiniz? buna benzer bir şey yaşayanınız oldu mu?
Umrumda olmaz,yok sayarımkızlar artık öldü kabul ettiğiniz, zamanında enerjinizi sömürmüş, sizin iliğinizi kurutmuş, aldatarak terk etmiş sonra evlenip şehrinize gelmiş eski sevgilinizle denk gelseniz ne düşünürsünüz ne hissedersiniz? buna benzer bir şey yaşayanınız oldu mu?
Yapma ablacim ya bu ne simdi
Eski iste bitmis gitmis , zamanini tamamlamis , hayatindan cikmis
Ne dusuneceksin , bak yoluna , hedefine odaklan , kendini dusun sadece
Gecmiste olan herkes benim nazarimda Selâ si okunmustur. Hic tepkim olmaz..
Suan benim hayatimda olan önemlidir
Bir söz var cok severim "Bazen senin hic birsey yapmana gerek kalmaz, Allah senin intikamini sessizce alir" diye... :)çok haklısınız
bugün hakkında baya güzel (!) haberler aldım zateno yüzden karşılaşırsam anca gülerim sanırım artık kötü hissetmek şöyle dursun. anladım ki hayat benim yerime intikamımı almış zaten
o yüzden nötr kalmak artık benim için çok kolay
![]()
Bir söz var cok severim "Bazen senin hic birsey yapmana gerek kalmaz, Allah senin intikamini sessizce alir" diye... :)