- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Şu tanım günümüz saftirik kızlarının tamda ideal erkek tasviridir :/zamanında enerjinizi sömürmüş, sizin iliğinizi kurutmuş, aldatarak terk etmiş sonra evlenip şehrinize gelmiş eski sevgiliniz
İyyy ben bunu nasıl sevmişim iyiki karısının yerinde değilim ucuz atlatmışım derdim karısına acırdım. Böylede oldu zatenkızlar artık öldü kabul ettiğiniz, zamanında enerjinizi sömürmüş, sizin iliğinizi kurutmuş, aldatarak terk etmiş sonra evlenip şehrinize gelmiş eski sevgilinizle denk gelseniz ne düşünürsünüz ne hissedersiniz? buna benzer bir şey yaşayanınız oldu mu?
Yaşamadım. Sadece ahım tuttumu tutmadı mı onu görmek isterdimkızlar artık öldü kabul ettiğiniz, zamanında enerjinizi sömürmüş, sizin iliğinizi kurutmuş, aldatarak terk etmiş sonra evlenip şehrinize gelmiş eski sevgilinizle denk gelseniz ne düşünürsünüz ne hissedersiniz? buna benzer bir şey yaşayanınız oldu mu?
Yaşadım. Hiç bişey de hissetmedim. B..ka bakar gibi bakıp geçtim. Zamanla insanlar öyle önemsizleşiyor ki sana eski öfkeni bile hissettiremiyorlar artık.
"Ayy üff bu salak nerden çıktı yaa yine" diye düşünürüm. His olarak da muhtemelen bi bulantı gelirkızlar artık öldü kabul ettiğiniz, zamanında enerjinizi sömürmüş, sizin iliğinizi kurutmuş, aldatarak terk etmiş sonra evlenip şehrinize gelmiş eski sevgilinizle denk gelseniz ne düşünürsünüz ne hissedersiniz? buna benzer bir şey yaşayanınız oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?