eski sevgiliyle karşılaşmak

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.538
248
kızlar artık öldü kabul ettiğiniz, zamanında enerjinizi sömürmüş, sizin iliğinizi kurutmuş, aldatarak terk etmiş sonra evlenip şehrinize gelmiş eski sevgilinizle denk gelseniz ne düşünürsünüz ne hissedersiniz? buna benzer bir şey yaşayanınız oldu mu?

Ben duygusal biriyim kesinlikle üzülürdüm yaşadıklarım tek tek gözümün önünden geçerdi ama onca emegime saygısızlık olmasın diye (çektiğim acıyı kastediyorum)düşünmemeye kafamı dağıtmaya çalışırdım veya bana katlanabilecek birini bulup saatlerce içimi boşaltirdim büyük ihtimalle.Gececek derdim kendime bu da gececek..

Ben aynı işyerinde her gün görüyorum evlenmese de sevgilisi geliyor bazen onu da görüyorum :) insan sadece benim canımı o kadar yaktı nasıl böyle mutlu olabiliyor diye düşünüyor. Mutlaka görünce bir içiniz acır ama o kalan duygulardan değil zamanında çektiğiniz acılardan. Kısa sürede de geçiyor etkisi üzerinde durmaya değmez. Allah kurtarmış sizi bu yönden bakınca üzülmez şükredersiniz.

Bişey hissetmem için hala sevgi, öfke gibi duygulara sahip olmam gerekir. Hislerinin olmadığı bir insan karşına çıktığında bir anlam ifade etmez ne olursa olsun, ediyorsa hala içinde bitmemiş şeyler vardır.

3 yıllık bir ilişkim aldatilmamla bitmişti. Durum tazeyken çok acı cekmistim hatta bayyaaaa ciğerim soldu ama bunlar geçtikten sonra bir birşey hissetmedim, yabancıdan farkı kalmamisti pek.

zamanında enerjinizi sömürmüş, sizin iliğinizi kurutmuş, aldatarak terk etmiş sonra evlenip şehrinize gelmiş eski sevgiliniz
Şu tanım günümüz saftirik kızlarının tamda ideal erkek tasviridir :/
Bayılırlar bu tiplerin peşinde heba olmaya....

İyyy ben bunu nasıl sevmişim iyiki karısının yerinde değilim ucuz atlatmışım derdim karısına acırdım. Böylede oldu zaten

Yaşamadım. Sadece ahım tuttumu tutmadı mı onu görmek isterdim

Gecenlerde gördüm gecenlerde dedıgım 3 ay oluo gülümseyıp gectım yanından.

Arada bir canım yanıo gozlerım doluo fln beddua edıorum sonra pişman oluorum allaha havale et onki bizim için en guzelını bılendır.Allah gecıktırır ama yanına asla kalmaz.

"Ayy üff bu salak nerden çıktı yaa yine" diye düşünürüm. His olarak da muhtemelen bi bulantı gelir

BEnimde basıma geldı benım yasadıgım ılım bılınmeyen kcuuk bir il bula bula burdan eş adayını bulmuş sok gecırdım duyunca bu kadarda tesaduf olur mu dıye ve benım burda oldugumu duynus sanırımm ya da bılerek yaptı ınstagramsan sahteden ekledı kabul etmedım yabancı bırı dıe ztn fake sonra baktım o fake hesap kesın onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…