Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar artık öldü kabul ettiğiniz, zamanında enerjinizi sömürmüş, sizin iliğinizi kurutmuş, aldatarak terk etmiş sonra evlenip şehrinize gelmiş eski sevgilinizle denk gelseniz ne düşünürsünüz ne hissedersiniz? buna benzer bir şey yaşayanınız oldu mu?
ne güzel bence bu güzel bir şey. benim de böyle baktığım eski sevgililerim var hatta mutlu olsunlar falan diyorum. ama işte sanırım çok sille yediğin insanın mutlu olması bile sinir ediyor insanı sen hayatını toparlayamamışken.
her neyse hayatı toparladım imajı olsa bile mutlu olmayabileceğini fark ettim. umarım benim için de sizin gibi herşey yolunda gider hayatımın insanını bulurum da bir daha gözüm bile görmez.