eski sevgilisiyle barıştı..

Siz gerçek olamazsınız, olmamalısınız... bu kadar eğitimli biri bu kadar cahil kalmış olmasın lütfen ya... adam eğitimsiz ,karaktersiz ama eğitimli iki kadın peşinde kılkuyruk inanılır gibi değil... adam 7 yıllık ilişkisinin ardından berbat konuşuyor ve siz inanıyorsunuz adam leş adamın ağzı lağım çukuru Allah aşkına kurtulmuşsunuz gidin bir sadaka verin...

Eski sevgilisini bu kadar iğrenç bir şekilde kötüleyen adamın bir gün sizede aynı şeyi yapabileceği hiç mi aklınıza gelmedi ?

Dünkü genç kız değilsiniz, 35 yaşında evlenmiş boşanmış bir kadınsınız. İstediğinizle gezin tozun eğlenin ama bu adam gibilerle değil. Sevmeyen kullanan fırsatçı çıkarcı bir jigolo bu. Başınıza maddi manevi bela getirir. 45 yaşında pörsümüş, çocuk yapacak hali bile kalmamış ahı gitmiş vahı kalmış. Kendinizi ne kadar gülünç duruma düşürdüğünüzün farkında değilsiniz. Benim eşim de 52 yaşında ama beraber yaş aldık, ben de 49 yaşındayım. Tanıştığımızda 30 yaşındaydı. Şimdi boşansam asla dönüp bakmam bu yaşta moruklara. Evlenmem daha iyi. Aşk böyle bir şeymiş demeyin, değil. 7 sene tiksindiği kadınla yatıp kalkan adamın asıl kendisi tiksindiricidir.

Milletin eli nasır tuttu size yazmaktan, yapma etme demekten. Artık konunun gerçekliğinden şüphe etmeye başladım. Her detay ayrı iğrençlikte. Biz okurken tiksindik, siz bu çöpü geri istiyorsunuz. Gidin avukat sevgilisiyle yoluşun, iyi olan kazansın diyeceğim ama adam size tekmeyi basmış. Sizi değil ötekini tercih etmiş, onu seviyor, onunla beraber olmak istiyor. İyilikle yazınca olmuyor belki böyle daha iyi girer kafanıza.

Kiz surekli habire hamburger pizza soyluyor eve dayanamiyorum yiyorum diyordu, istahi bir acilinca zaten umursamaz oldu. Bu sene baska bir sebepten ayrildilar. Kiz tekrar kilo verdi mi bilmiyorum. Oglan yeni kiz arkadasi buldum dedi, tanistik, yemin ederim onceki iki kiz arkadasinin tip olarak aynisi.

2 üniversite 2 YL bitirmissiniz. Hiç mi sosyal çevreniz yok ya? Takmissiniz ikiniz de adamın birine.

Adam sizi güzel keklemiş hoş ektiğinizi biçmişsiniz size hiç acimadim. 7 sene birlikte olduğu kadını yerden yere vurup aşagilarken "hop!!! ne alaka?" diyememiş ,en güzel benim ,en çok beni seviyor diye bencillikten bir hâl olmuş o sarhoşlukla keriz yerine konulduğunuzu görememişsiniz. ..
Size tavsiye eski ilişkisini diline dolayan adamdan uzak durun aynı şeyi size yapar başka birine sizin için pis , kokuyordu der.....

Onda kişilik bozukluğu var sizde ne var bir benmiyim acaba daha önce beraber olduğu insanı yerin dibine batıran kadın yada erkeği karaktersiz bulan
Kimbilir şimdi sizin için neler söylüyor yakamdan düşmedi ikide bir arıyor acımam için hastalıktan bahsediyor kimbilir neler neler diyor vücudunuzla yaşadıklarinizla ilgili millete.

Aksamlari sinir oldugu seylere defter tutuyormus pasa, bundan ala magduriyet mi var Tahin, sorarim sana? 30 yasina gelmis kadin, kendine su muameleyi reva goruyor, bir de gelmis burada magdurum diye konusuyor. Insanin kendine yaptigini 40 kisi biraraya gelse yapamazmis.

Mesaji yazarken okudum ki 35 yaşında bosanmis bir kadınmış, daha da şok oldum. Ne okul ne hayat bazi insanlara asla birsey katamiyor demekki.

Bunun bir benzerini ben de yasadim. Benden onceki sevgilisiyle 2 yil beraber olmus, ondan oncekiyle 5 yil. 2 yillik olani surekli ovuyordu, "iyi kizdi, keske arkadas kalsaydik" falan seklinde; 5 yillik icin de surekli bir asagilamalar, hor gormeler, yok "pesimi birakamadi bir turlu" vs. Ustelik bu 5 yillik sevgilisini de, digeriyle aldatmis, oyle bitmis iliskileri. Neyse, uzun lafin kisasi, biz ayrildik, birkac ay sonra bu kendince asagilamaya calistigi kadinla evlendi
Bir erkek bir kadin hakkinda kotu konusuyorsa tam tersini dusunmek gerekiyor sanirim.

Belki adam doğru söylüyordur, belki sizi arayıp hadi gel çocuk yapalım diyecek. Biraz zaman tanıyın ona.

Benim burada gördüğüm, mağdurum diyenlerin çoğu bunu kendileri oluşturuyor. İlişki devam etmeyince de bana onu yaptı, bunu yaptı hakkıma girdi. Senin kendine yaptığın ne olacak o zaman, değil mi? Ama yok ille de mağdurum diye kendilerini avutacaklar.

Bir de ben bu baslik gibi basliklarin tam olarak neden acildigini cozemiyorum, uye bizden ne bekliyor mesela anlamadim?

Ay her bir mesajınızda daha çok şaşırıyorum konu sahibi. Bu nedir ya? Ne kadar saçma sapan bir adam. Defter tutmalar, size sorduğu sorular falan hiç normal bir adam değil. Bir de size seninle asla evlenmem onunla evlenirim falan demiş. Şaka gibi. Siz bunun neyini sevdiniz ya? Rezalet bir ilişkiymiş. İyi ki o kadına dönmüş de kurtulmussunuz. Bakın az zaman verin kendinize bir kafanızı toparlayın. Kendinize gelin. Bu kadar kırıcı, saçma sapan davranışlara reva mısınız Allah aşkına? İlerde kendinize çok kizacaksiniz

Eski sevgilisini bu kadar anlatan bir adamla niye niye yani niye niye dönmesini bekliyorsunuz.

İşte bunu başta yapmadı: bunları konuştuk burda arkadaşlarla. Başta çok farklıydı. Aşık ettikten sonra böyle şeyler başları. Ayrılamıyorsunuz kolay değil
tekmeyi ben ona bastım yalnız . Bir de bu kadar patolojik siniriniz varsa çıkaracağınız yer burası değil:) psikoloğa gidin. Bu ne nefret kusma

Hanımefendi bunun cahillikle ilgisi? İnsanlar her zaman ilişkileri mantıkla mı kuruyor, hiç mi duygularınız yok sizin? Ne kadar duygusuz insan varmış ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…