- 18 Mart 2013
- 3.800
- 12.250
- 363
- Konu Sahibi powerfullwoman
-
Emin misin? Adamın ruh hastası olduğu doktor tarafından söylendi. Ben de gittim psikiyatriye sadece mağdur olduğum söylendi :) demek ki boş konuşuyorsun şu an.Yorum ostedın yorum yaptık. Sonuçta 7 yıldır devam eden bı ilişkilerı var. Bence burda kendını kandıran sensın. Kadın evlenmıodur. Baksana adam açmış. Kadın ne yapacak malına ortak mı edecek. Yanında olduğu sürece az bişey yedırıodur. Bence ruh hastası o ıkısı deıl. Gayet güzel gecınıolar. Olan sana olmuş akşama kadar stalk yapıp kadının ne yaptıgına kadar gününü kadının hayatı ile gecırıosun. Bu biraz özel hayata müdahale olmuyor mu. Bence kendıne bıraz saygın olsun. Bıde bana siz kendınızı kandırmaya devam edın yazmışın. Ben tanımam bılmem ama sen bence acil olarak terapıye başla. Sana acil şifalar dılıyorum. Adamın kadına donmesı maddı manevi menfaat yazmış ya. Menfaatıde olsa sana deıl dıger kadına dönmüş. Konu acınca yazmısın ya bugün gelse donerım dıye. Sen ? kendını kandırmaya devam et
Menfaati olsa neden bana dönsün?Emin misin? Adamın ruh hastası olduğu doktor tarafından söylendi. Ben de gittim psikiyatriye sadece mağdur olduğum söylendi :) demek ki boş konuşuyorsun şu an.
Umarım benzer bir şeyle sınanmazsın :) bakalım o zaman tatille gezmeyle oluyor mu.İs hayatının gittikçe artan stresi bence kadınlara kafayı yedirtti. Azıcık ilgi görünce akıl tatile gidiyor. Kanka bence sen 1 hafta 10 gun izin al tatile git. Madem maddi durumun iyi. Azıcık yeni yerler görsen gezsen bence bu adam aklına gelmez.
Gayet güzel geçindiklerini nereden biliyorsunuz ? Yanında mıydınız ?Yorum ostedın yorum yaptık. Sonuçta 7 yıldır devam eden bı ilişkilerı var. Bence burda kendını kandıran sensın. Kadın evlenmıodur. Baksana adam açmış. Kadın ne yapacak malına ortak mı edecek. Yanında olduğu sürece az bişey yedırıodur. Bence ruh hastası o ıkısı deıl. Gayet güzel gecınıolar. Olan sana olmuş akşama kadar stalk yapıp kadının ne yaptıgına kadar gününü kadının hayatı ile gecırıosun. Bu biraz özel hayata müdahale olmuyor mu. Bence kendıne bıraz saygın olsun. Bıde bana siz kendınızı kandırmaya devam edın yazmışın. Ben tanımam bılmem ama sen bence acil olarak terapıye başla. Sana acil şifalar dılıyorum. Adamın kadına donmesı maddı manevi menfaat yazmış ya. Menfaatıde olsa sana deıl dıger kadına dönmüş. Konu acınca yazmısın ya bugün gelse donerım dıye. Sen kendını kandırmaya devam et
Umarım benzer bir şeyle sınanmazsın :) bakalım o zaman tatille gezmeyle oluyor mu.
Anlıyorum da işime gelmiyorannem bile salak mısın sen aşık olmuşsun diyip duruyor. Demek ki hayatımda ilk defa aşık oldum . Ola ola böyle birisine
Menfaati olsa neden bana dönsün?
Cinsel hayatımız yok, ama o kadınla yaşayabilir şu an (ki zaten yaşamış ).
Ben para yedirmedim ki. Yediren kişi o kadın, davalarına bedava da bakıyordu üstüne.
Adama hediyeler almadım o kadın gibi. Sürprizler yapmadım. Yurtdışı turlar şehir dışı turlar alıp gezdirmedim. Böyle bir şeye ihtiyacım yok. Ben zaten çok güzelim bi zahmet benimle olmak isteyen beni götürür. Hiçbir erkeğe böyle şeyler yapmam. O kadın gibi aciz değilim ki yanımda tutmak için böyle şeyler yapayım. Elimi sallasam ellisi.
Ayrıca Kadının yalnız yaşadığı evi var, ben ailemle yaşıyorum. Bu da adamın işine gelmiyor rahatça gelip çöreklenemiyor.
Kadının arabası da var adam onu gece yarısı evine bırakmak zorunda kalmıyor.
Demek ki olay ne? Menfaaat. Siz boş konuşmaya devam edin.
Görselliğe ve estetiğe bu kadar önem veren adam o kadına bakmaz. Başka söyleyecek bişey yok. Kadın gerçekten çirkin & obez . Adamın beğeni skalasına uymuyor.
O kadın avukat olmasa , kadından başka çıkarları olmasa o adam ona hayatta bakmaz.
En adam akıllı yorum bu yemin ediyorumBu adam kimseyi sevmez ki. Eski sevgilisinin kilindan tüyünden kokusundan bahsedip sonra yine ona dönen bir tipten bahsediyoruz. Siz kendiniz de farkındasınız. Hani onu sevse ondan Shrek'ten bahseder gibi bahsetmezdi adam belli ki o kadini sevmiyor. Ama sizi sevse de bu sefer sizi bırakıp avukat lazım yemek ısmarlansin arabası var işime yarıyor diye de ona gitmezdi. Sizinle guzelsiniz kariyerlisiniz diye birlikte olmus. O kadinla da kariyerli ve para yediriyor diye. Sizi guzellik icin secse ne olur secmese ne olur. Yani kimseyi sevmiyor belli ki şerefsizin teki. Uzun vadede bu bütçe düşmanı kımıl zararlısı arkadaşin ihalesi avukat hanımın başına kalmış olmuş sizin verilmiş sadakaniz olmuş.
Evet traumatize oldum. Çok haklı bir yorum bu daBence aşk değil, bu narsist tipler hem ilişkide hem de ayrılırken insanın tüm ozguvenini tüm hayat enerjisini sömürüp gidiyorlar ondan gerçekten çok travmatize olmuşsunuz. Para kazanan terapiye gidebilecek durumda kariyerli zeki kadinsiniz kendinize ne iyi gelecekse onu yapın prensesler gibi takılın bir süre. Kurtulmussunuz böyle birinden.
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için. Burada herkes ayrı bir saldırıp beni suçluyor. Zaten kötü durumda ve çaresiz olmasa fikir almak için kimse buraya yazmaz. Ne bileyim insan daha ılımlı yorum yapar. Kırıcı olmaz. Çok haklısınız. Deniyorum , günün sonunda yine aklıma geliyorYa yanlış anladın amacım dalga geçmek değildi. Ben de iğrenç ilişkiler yaşadım hiç hak etmeyecek adamların peşinden koştum. Aynı yaslardayiz aynı kesimle muhatap oluyoruz seni anlıyorum. O avukat kız da sen de bence bu adama kalmadınız yani. Bana gezmek eğlenmek kendime vakit ayırmak ayrılıktan sonra hep iyi gelmiştir bunu demek istedim. Kendin demişsin çok calisiyorum kimseyle tanisamiyorum diye. Hepimiz aynı durumdayız. Kendimize vakit ayırsak yeni şeyler denesek tabi ki iyi gelmez mi?
Eskiden birlikte olduğu kadını böyle anlatan üstelik yeni sevgilisine anlatan iğrenç bir zihniyetten ne umuyordunuz???Benden önce 7 senelik bir ilişkisi olmuş. Her türlü detayını da anlatıyordu. Kadınla öpüşemediğini tiksindiğini, kadınla görüşmek istemediğini görüşmemek için türlü bahaneler uydurduğunu kadından tiksindiğini. Sürekli git yıkan dediğini. Kadına sürekli kilo ver dediğini (biraz kilolu bir kadın). Kadının tubaletiin bile çok kötü koktuğunu, çok ekmek yediğini, kadının elinden yaptığı bir yemeği bile yemediğini tiksindiğini anlatırdı bana, vesaire bu liste böyle uzar gider..
Sert, kırıcı yorumlar insanı kendine getirir şayet kendinize gelmek istiyorsanız..Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için. Burada herkes ayrı bir saldırıp beni suçluyor. Zaten kötü durumda ve çaresiz olmasa fikir almak için kimse buraya yazmaz. Ne bileyim insan daha ılımlı yorum yapar. Kırıcı olmaz. Çok haklısınız. Deniyorum , günün sonunda yine aklıma geliyor
Aşk .. her zaman güzelliğe bakmazkendimle ilgili de bilgi vereyim. Ben de aynı şekilde 2 üniversite, 2 yüksek lisans mezunu, maddi durumu oldukça iyi birisiyim. O Kadınla aramızdaki fark şu, ben ondan açık ara çok daha güzelim.
Yaşının geçmesi böyle bir karakterle evlenmenden çok daha iyi..Ayrıca kaç yaşındasın ki yaşım geçiyor diyorsun?Bir yandan yaşım geçiyor duygusu da var. Bence bir sürü tetikleyici var. Ne zaman evlenicem ne zaman çocuk yapıcam. 2.5 yılımı verdim ona. Bir sürü düşünceler uçuşuyor aklımda
Yorumlarınız çok iğrenç..Adam belki de o kadında sizde bulamadığı iyi niyeti özlemiştirMenfaati olsa neden bana dönsün?
Cinsel hayatımız yok, ama o kadınla yaşayabilir şu an (ki zaten yaşamış ).
Ben para yedirmedim ki. Yediren kişi o kadın, davalarına bedava da bakıyordu üstüne.
Adama hediyeler almadım o kadın gibi. Sürprizler yapmadım. Yurtdışı turlar şehir dışı turlar alıp gezdirmedim. Böyle bir şeye ihtiyacım yok. Ben zaten çok güzelim bi zahmet benimle olmak isteyen beni götürür. Hiçbir erkeğe böyle şeyler yapmam. O kadın gibi aciz değilim ki yanımda tutmak için böyle şeyler yapayım. Elimi sallasam ellisi.
Ayrıca Kadının yalnız yaşadığı evi var, ben ailemle yaşıyorum. Bu da adamın işine gelmiyor rahatça gelip çöreklenemiyor.
Kadının arabası da var adam onu gece yarısı evine bırakmak zorunda kalmıyor.
Demek ki olay ne? Menfaaat. Siz boş konuşmaya devam edin.
Görselliğe ve estetiğe bu kadar önem veren adam o kadına bakmaz. Başka söyleyecek bişey yok. Kadın gerçekten çirkin & obez . Adamın beğeni skalasına uymuyor.
O kadın avukat olmasa , kadından başka çıkarları olmasa o adam ona hayatta bakmaz.
O zaman sizi o ellinin yanına alalım, buyrun..Adam gitmiş, herşey bitmiş..Hiçbir erkeğe böyle şeyler yapmam. O kadın gibi aciz değilim ki yanımda tutmak için böyle şeyler yapayım. Elimi sallasam ellisi.
Nickinizle çok uyumsuz bir karakteriniz var ayrıca..Herkese merhaba. Birisiyle 2.5 sene birlikteydim. 6 ay önce ayrıldık. Ama hala onu düşünüyorum, sürekli stalkluyorm. Açıkçası geri dönsün diye bekliyordum.. hatta geçenlerde Instagram üzerinden çok kısa konuştuk. Ben yazmıştım ortak bir sağlık problemimiz vardı. Onunla ilgili bir gelişme olmuştu onu haber verdim. O da buna sevindim, başla bir gelişme olunca yazarsın o zaman demişti.
Benden önce 7 senelik bir ilişkisi olmuş. Her türlü detayını da anlatıyordu. Kadınla öpüşemediğini tiksindiğini, kadınla görüşmek istemediğini görüşmemek için türlü bahaneler uydurduğunu kadından tiksindiğini. Sürekli git yıkan dediğini. Kadına sürekli kilo ver dediğini (biraz kilolu bir kadın). Kadının tubaletiin bile çok kötü koktuğunu, çok ekmek yediğini, kadının elinden yaptığı bir yemeği bile yemediğini tiksindiğini anlatırdı bana, vesaire bu liste böyle uzar gider..
Gelin görün ki geçenlerde tekrar bi bakayım Instagram sayfasına dedim, ne göreyim. Bu kadınla barışmış, birlikte fotoğraf koymuş.facebooka da koymuş. İşin ilginç yani kadın Fotoğraf paylaşmamış hala kendi fotoğrafları duruyor.
İşin diğer bir ilginç yani, adam birkaç gün sonra Instagramını kapattı. Ama Facebook de o fotoğraf hala duruyor.
Diğer bi ilginç şey ise bende o kadının telefon numarası vardı adamın telefonundan almıştım gizlice. Nolur nolmaz diye. Kadının normalde WhatsApp fotoğrafı ve açıklaması rehberinde olmayan kişilere kapalı. Başka telefondan baktım görünmüyor, benim WhatsApp’tan görünüyor beni rehberine kaydetmiş bir şekilde. Nedense..
Tiyatro izler gibi izliyorum, çok canım sıkkıngidip ona döndü. Bir de bana diyordu ki hayatımda en sevdiğim kadın sen oldun. Çocuk yapacak olursam senden yaparım. Hepsi yalanmış !
Bu arada adamda kişilik bozukluğu var. Ama gönül işte, kopamıyorum. Napıcam bilmiyorum ya aklım sürekli orda kafayı yicem sonunda
İğrenç olan sensin . Şikayet ettim seni terbiyesiz.Yaşının geçmesi böyle bir karakterle evlenmenden çok daha iyi..Ayrıca kaç yaşındasın ki yaşım geçiyor diyorsun?
Yorumlarınız çok iğrenç..Adam belki de o kadında sizde bulamadığı iyi niyeti özlemiştir
Seni kendine getirir. Herkesi kendin gibi sanma. TerbiyesizSert, kırıcı yorumlar insanı kendine getirir şayet kendinize gelmek istiyorsanız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?