- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.729
- 798
- Konu Sahibi Flowergardenn
-
kırılmakta haklısın tabi ki ama insanlık hali insanın dili sürçer bazen gönlünü de almaya çalışmış bence devam ettirmeMerhabalar,
5 aydır devam eden bir ilişkim var. Aramızda normalde hicbir sorun yoktu geçtiğimiz haftasonuna kadar. Sevgilim, arkadaşına benimle ilgili birşey anlatırken ilk önce eski sevgilisinin ismini söyleyip sonra hemen anlayıp benim ismimi söyledi. Ben de kirildigim için o günden beri biraz soğuk davrandım. Benden özür diledi, gönlümü almaya çalıştı. Fakat kırgınlığım tam anlamıyla geçmedi. Sizce bu tavrimi devam ettirmeli miyim ya da dil sürçmesi olarak mı görmeliyim? Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Yok o kadar trip atmadım zatenPofffff
Dili surctu diye on gün trip mı atacaktiniz? İnsan dili surctu diye özür diler mı? Ne saçma.
Sanki bilerek yapmış. İnsanlık hali.
Aşk ilanı yaparken sonuna adını mı dedi sanki, bir şey anlatırken karıştırmis adam. Abartacak olay yok, bu kadar ozguvensiz olmayin
Haklısınız fazla duygusal davrandığımı ben de farkedip normale döndüm yapıcı yorumlarınız için teşekkür ederimo zaman cozumsuz bir seye dogru gidiyorsunuz bence. eger uzulmenizi gerektiren bir sebep yoksa (yani yaptigi bir sey vs) o zaman duygularla hareket etmemek gerekiyor..
ben biraz kaprisli ve inatcı biri oldugum icin ömrünü yerdim :)))Merhabalar,
5 aydır devam eden bir ilişkim var. Aramızda normalde hicbir sorun yoktu geçtiğimiz haftasonuna kadar. Sevgilim, arkadaşına benimle ilgili birşey anlatırken ilk önce eski sevgilisinin ismini söyleyip sonra hemen anlayıp benim ismimi söyledi. Ben de kirildigim için o günden beri biraz soğuk davrandım. Benden özür diledi, gönlümü almaya çalıştı. Fakat kırgınlığım tam anlamıyla geçmedi. Sizce bu tavrimi devam ettirmeli miyim ya da dil sürçmesi olarak mı görmeliyim? Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ben de biraz ömrünü yedikten sonra normale döndümben biraz kaprisli ve inatcı biri oldugum icin ömrünü yerdim :)))
ama siz yine de etraflıca düsünüp adaletli davranın derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?