• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilisinin ismiyle hitap eden sevgili

İlişkiniz yeniyse normal (alışkanlık)
İlişkiniz yeni değilse anormal (hala bilinçaltında bi yerlerde)
Bende bozulurdum ve nasıl olsa bu adam hayatımda bi yerlerde beni yine ufak da olsa üzecek dur hazır sebep varken burnundan getireyim şimdi halim modum varken derdim 😅

Nişanlıyken eşime eski sevgilimin adıyla hitap etmiştim. O duymamazlıktan gelmişti, ben de çaktırmamıştım farkında değilmiş gibi.
Adam özür dilemiş. Soğuk davranmak ilişkide en sevmediğim şeydir. Sevgisinden şüpheniz yoksa unutun gitsin.

Merhabalar,
5 aydır devam eden bir ilişkim var. Aramızda normalde hicbir sorun yoktu geçtiğimiz haftasonuna kadar. Sevgilim, arkadaşına benimle ilgili birşey anlatırken ilk önce eski sevgilisinin ismini söyleyip sonra hemen anlayıp benim ismimi söyledi. Ben de kirildigim için o günden beri biraz soğuk davrandım. Benden özür diledi, gönlümü almaya çalıştı. Fakat kırgınlığım tam anlamıyla geçmedi. Sizce bu tavrimi devam ettirmeli miyim ya da dil sürçmesi olarak mı görmeliyim? Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? Okuduğunuz için teşekkür ederim.
kırılmakta haklısın tabi ki ama insanlık hali insanın dili sürçer bazen gönlünü de almaya çalışmış bence devam ettirme

Ben de yapmıştım bir kere üstelik isimleri çok alakasızdı ama ayrılık üzerinden az zaman geçmişti eski sevgilimi sevdiğimden aklım onda olduğundan falan değil tamamen ağız alışkanlığından (yenisiyle de mutlu değildim orası ayrı 🤣) . Bir sorununuz yoksa büyütmeyin uzun süreli bir ilişkiyse alışkanlık olmuştur

5 ay daha yeni sayılır
Dili surcmustur biraz gozlemleyin
Ama cok soğuk da yapmayın bile isteye yapılan bir sey degil
Ozur de dilemis mahcubiyetini belirtmis

Benimde en yakın arkadasım eşime hitap ederken benim eski sevgilimin adını söylemişti. Sonradan cevirdi cümleyi ve anlamadı eşim 😁olabiliyor böyle seyler alışkanlık. Abimde karısına sürekli aslım dediği için bana da arada askım diyor yada eşinin adıyla sesleniyor. Olabilir diye örnek veriyorum. Ben de olsam üzülürüm cünkü takıyorum böyle seyleri ama siz devam edin bence sıkıntı yok

Pofffff
Dili surctu diye on gün trip mı atacaktiniz? İnsan dili surctu diye özür diler mı? Ne saçma.
Sanki bilerek yapmış. İnsanlık hali.
Aşk ilanı yaparken sonuna adını mı dedi sanki, bir şey anlatırken karıştırmis adam. Abartacak olay yok, bu kadar ozguvensiz olmayin

Pofffff
Dili surctu diye on gün trip mı atacaktiniz? İnsan dili surctu diye özür diler mı? Ne saçma.
Sanki bilerek yapmış. İnsanlık hali.
Aşk ilanı yaparken sonuna adını mı dedi sanki, bir şey anlatırken karıştırmis adam. Abartacak olay yok, bu kadar ozguvensiz olmayin

Yok o kadar trip atmadım zaten 😁 sevdiğim için fazla duygusal davrandım sanırım neyseki farkedip normale döndüm 😂 yalnız videodaki durum fena allah kimsenin başına vermesin

Ben de eşime nişanlıyken seslenmiştim. Ama eski sevgilimin adı çok çevrilebilir bir isimdi anında anlayıp saçma sapan bir şey söyledim. Eşim ne dedin anlamadım falan deyince ay yorgunluk diye çevirmiştim 🤭 onu düşündüğünden , özlediğinden , unutmadığından falan olmuyor bu. Öyle saçma sapan bir durum işte.

Merhabalar,
5 aydır devam eden bir ilişkim var. Aramızda normalde hicbir sorun yoktu geçtiğimiz haftasonuna kadar. Sevgilim, arkadaşına benimle ilgili birşey anlatırken ilk önce eski sevgilisinin ismini söyleyip sonra hemen anlayıp benim ismimi söyledi. Ben de kirildigim için o günden beri biraz soğuk davrandım. Benden özür diledi, gönlümü almaya çalıştı. Fakat kırgınlığım tam anlamıyla geçmedi. Sizce bu tavrimi devam ettirmeli miyim ya da dil sürçmesi olarak mı görmeliyim? Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? Okuduğunuz için teşekkür ederim.
ben biraz kaprisli ve inatcı biri oldugum icin ömrünü yerdim :)))
ama siz yine de etraflıca düsünüp adaletli davranın derim :)

Back