Eski sevgilisinin ismiyle hitap eden sevgili

Flowergardenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
5
2
1
35
Merhabalar,
5 aydır devam eden bir ilişkim var. Aramızda normalde hicbir sorun yoktu geçtiğimiz haftasonuna kadar. Sevgilim, arkadaşına benimle ilgili birşey anlatırken ilk önce eski sevgilisinin ismini söyleyip sonra hemen anlayıp benim ismimi söyledi. Ben de kirildigim için o günden beri biraz soğuk davrandım. Benden özür diledi, gönlümü almaya çalıştı. Fakat kırgınlığım tam anlamıyla geçmedi. Sizce bu tavrimi devam ettirmeli miyim ya da dil sürçmesi olarak mı görmeliyim? Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Dili surcmustur yahu Siz anlarsınız zaten size olan ilgisinden eski sevgilisini unutup unutmadığını .

belli ki yaptiginin farkina varmis, gecistirmeye calisiyor, sinir olduysaniz soguk yapmayin, direk uzuldugunuzu soyleyin ve ne istediginiz hakkinda net olun. boyle boyle soyledin, ben uzuldum, en azindan yanlislikla soyledim diye aciklamani beklerdim gibi yapici bir sekilde konusun. unutmazsiniz zten, bir ay sonra soylersen hatirlamiyorum der iyice sinir olursun.

bu arada ben olsam takmazdim dili surcmustur. ben de en yakin arkadasima gorumcemin adiyal hitap etmistim kusmustu :))

İlişkinizde yaptığınıza yorum yapamam ama kalkıp devam edip etmeme konusunu başkalarına sorarsanız kendinizi gülünç duruma düşürdüğünüzü size söyleyebilirim.

Aslında üzüldüğümü, kırıldığımi söyledim o da dil sürçmesi olduğunu söyleyip özür diledi mahcup olduğunu söyledi. Ben konuştuğum halde kırgın olduğum için soğuk davranmaya devam ettim.

o zaman cozumsuz bir seye dogru gidiyorsunuz bence. eger uzulmenizi gerektiren bir sebep yoksa (yani yaptigi bir sey vs) o zaman duygularla hareket etmemek gerekiyor..

Bu olagan birsey. Dil sürcmesidir. Benimde basima bir kac kez geldi. Sevgilime eski sevgilimin ismiyle hitap etmistim. Bu genelde ilk aylarda olabiliyor. :) Fazla takmayin kafaniza. Sürekli olmaya baslarsa tuhaf olur sadece.

Eski ilişkisi uzun sürmüşse normal bence. Sevgilimle uzun süredir beraberiz, bazen yanlışlıkla insanlara onun ismiyle hitap ettiğim bile oluyor. Sevgisinden eminseniz canınızı hiç sıkmayın

Sizi rahatlatir mi bilmem ama benim bir arkadasim evlendigi gun esinden bahsederken eski sevgilisinin ismini soylemisti, boyle seyler olabiliyor yani :) Eski sevgilisi cok kaba ve gorgusuz bir insandi, hatta arkadasimi aldatti bile, yillarca yalvarmasina pesinden kosmasina ragmen kiz affetmedi. Hatta kizcagiz simdiki esiyle tanisinca, aldattildigi icin dualar etti. Öyle eski sevgilisini ozlemesi soz konusu bile degildi. Esi her yonden cok duzgun bir insan.

Başıma gelmesinden korktuğum olayların başındadır. Ya yeni sevgilime eski sevgilimin adını söylersem diye arada düşünüp kendi kendime canımı sıkıyorum Bence uzatma uzatırsan ister istemez eski sevgilisini düşünmeye iteceksin düşünmüyorsa bile düşünecek.

Hic bir duygusu olmasa da alışkanlıktan olabiliyor.Altinda hemen bir şeyler arayip uzatmayin bence.Basima geldiğinden biliyorum

İlişkinizde yaptığınıza yorum yapamam ama kalkıp devam edip etmeme konusunu başkalarına sorarsanız kendinizi gülünç duruma düşürdüğünüzü size söyleyebilirim.
Bu platformu bunun için kurmuşlar. Objektif bir yorum istemiş, nesi gülünç bunun?

Olur oyle seyler .Uzatmayın yada uzatacaksanız ayrılın.Bazen oluo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…