- 14 Eylül 2023
- 15
- -2
- 1
- 27
- Konu Sahibi minaannesii
-
Ben kapıya çıkınca evde çok ses olduğunu falan söyledi , ben bayağı bir ters konuştum nedense kıza gıcık oldum çünkü , ama ne hikmetse erkek arkadaşım dışarıdan eve girdiği an kapıyı çaldı onu gördü sanırımKız niye gelmiş bu arada?
Şunu demek istemiş güya ben bekar olduğum halde kimse kabul etmese de herkesi karşıma aldım seni kabul ettim ama sen eskiden yaşanmış bir şeyden dolayı bitirdin .Hemen ilk fırsatta bon sono çoçoğonlo kobol ottomlar başlamış. Sanki bulaşı hastalığın var
Bu pencereden hayata bakan biriyle napacaktın ki
KivirmisMeğer bu kız alt katta oturuyormuş , önce benimle kavga edince konuştuğunu daha sonra benden önce görüştüğünü 1 ay kadar söyledi .
Ben ayrılmak için doğru bir sebep olduğunu düşünüyorum. Manipülasyona izin vermeyin, bunun ortaya çıkacağını ve ilişkinizin zedeleneceğini düşünmesi lazımdı. Evet, o evden taşınabilirdi, tertemiz huzurla başlardı ama bunu yapmamış. Sizi haklı ve doğru buldum.detaya girmeyecegım , eşinden boşanmış genç bir anneyim
, biriyle tanıştım 7 aydır beraberiz evlilik düşündük ailesi rıza etmedi ama kendisi her şeye rağmen herkesle kötü oldu beni kabul etti sevdiği için .
Ben kendi eşyaları mı aldım onun evine taşındım, nikah günü aldık bir gün önceden bana bir itirafta bulundu arkadaşına söyletti bir cafeye getirip . Apartmanda bir kız gördüm ve neden bilmiyorum şüphe duydum kapıya geldi güya temizlik parası için , erkek arkadaşıma bu kız da bir şey var konuşacağım dediğim için korkmuş herşeyi başkasından öğrenmemden , arkadaşıyla beraber bana söylemek istedi . Meğer bu kız alt katta oturuyormuş , önce benimle kavga edince konuştuğunu daha sonra benden önce görüştüğünü 1 ay kadar söyledi . Ve beni bile bile o eve getirdi . Aşırı zoruma gitti aslında bana söylemeyecekmiş ben salak gibi o evde oturacaktım ama kızdan şüphelendiğim için söyledi büyük tepki gösterdim çünkü benı kızla da konuşturmadı gerçeği öğrenmem için. Nakliye tuttuk tüm eşya mı aldım çıktım . Nikah iptal o başka konulardan ben duygusal kayıp yaşadım kötüyüm . Herkes diyor bir şey olmaz senden önce ama öyleyse bile bile o eve getirmeyecek başka ev tutacaktı ki şüphelenmesem gizleyecekti bunu . Şuan çok üzgünüm siz olsaydınız ne yapardınız. O da diyor beni herkese rezil ettin ben seni çocuğun ile kabul ettim ama alt katta eski sevgilis oturuyor bir de bana apartmandan kimseyi tanımam diyor bile bile o eve getiriyor maddi gücü olduğu halde başka ev tutmaya ?
TeşekkürlerBen ayrılmak için doğru bir sebep olduğunu düşünüyorum. Manipülasyona izin vermeyin, bunun ortaya çıkacağını ve ilişkinizin zedeleneceğini düşünmesi lazımdı. Evet, o evden taşınabilirdi, tertemiz huzurla başlardı ama bunu yapmamış. Sizi haklı ve doğru buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?