• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilisi alt katta oturuyormuş ?

Komşu metres fantazisi mi vardı acaba, ay sinirlerim bozuldu. Adam kapıdan girer girmez kapının çalması hiç hayra alamet değil bence, kadın sizi gördüğünde yüz ifadesi nasıldı, belkide devam ediyor ilişkileri, bilemzsin. çocuğunla kabul ettim kısmı zaten fiyasko.

ben olsam çocuğum da varken genç yaşta 7 ayda evlenmeye karar vermezdim

ben olsam "seni çocuğunla kabul ettim" diyecek bir hayvanla evlenmemeye çalışırdım- tabi bazen ne kadar çalışsan tanısan da olmuyor, biliyorum ama biraz ağırdan alırdım açıkçası

neyse ki bu olay yaşanmış da adamın tıynetini görmüşsünüz.
seni dul halinl kabul ettimle başlar
senin için herkesle kötü oldumla devam eder
çocuklu kadınla evlemek her yiğidin harcı değil lütfen bunu göz alarak evlenin evlenecekseniz
Maddi manevi zorluklar beni çok yordu , artık evlenip mutlu olup düzenli bir hayatt yaşamak istemiştim :/ hayırlısı böyleymiş evet bunu da hep söyledi senin için herkesle kötü oldum , en son da evlenmeden söylediğim iyi oldu kesin benden nafaka tazminat alırdın dedi , eski eşimden bir kurul talep etmediğim halde , parayla bir işim olmadığını bildiği halde fazlasıyla çirkinleşti .

Ben senden Önceki mevzu olduğuna inanmıyorum. Nerden bulacak eski sevgilisiyle aynı apt. Daire. Bu nasıl tesadüf. Ya seni onla aldatmış, ya da onu senle. Belki de ilk dediği gibi ara verdiğiniz bi dönem olduysa o ara onunla birlikte oldu. Çocuğundan boşanmış olmandan vurması ise ilişkiye bakış açısını ortaya koyuyor. Kendini senin için lütüf hediye gibi görüyor. Ben seni aldım da sen mi beni terk ediyorsun demeye getirmiş. Aferin ama devam etmemişsin. Bence daha iyi tanımadan emin olmadan Bi daha çocuğunla bu tipleri muhattap etme.

önce benimle kavga edince konuştuğunu daha sonra benden önce görüştüğünü 1 ay kadar söyledi .ben seni çocuğun ile kabul ettim
Adam yalancı bu bir. Bir dediği bir dediğine tutmuyor. İlk başta söyleyecekti. Zaten eski sevgilisiyle aynı apartmanda oturmadı sıkıntı. Ordan taşınmak neden bu kadar zor. Demek ki kadınla karşılaşma ihtimali hoşuna gidiyor.
Ayrıca senin çocuklu olman onun için problem demek. “Bile” dediğine göre. İlerde çok başın ağrır. Yarın bir gün anam-babamda der. Onlarda razı gelmemiş. Ayrıl yok yakınken. 7 ayda ne kadar tanımış olabilirsin ki.

Ben sahsen uyuyamazdim boyle bir durumda. Komsu komsunun külüne muhtacmis 🤣 ne yani? Sen esin ve eski sevgilisi kankimi olacaktiniz? Ve en önemlisi eger bir cocugunuz varsa hic evlenmemis cocuksuz biriyle olmayi 1000 x dusunurdum, korkardim daha dogrusu. Nerden baksan elinde kalacak gibiymis yani.

İstisnalar dışında bekar çocuksuz adamla çocuklu kadının evlenmesi çok sıkıntı. Asla empati yapamaz. Lafını eder vs.
Bence ne olur ne olmaz aynı evde de yaşanmamalı nikah olmadan o kadar kısa zamanda nasıl güvenebildiniz ki.
Eski sevgili konusu zaten fiyasko.

Daha önce anlatsaydı da huzursuzluk yaratacak bir durum. Ok eski sevgili olabilir ama alt katta. Seninle sorun yaşadığında onunla konuştuysa, bir daha ki sorunda koynuna almayacağı ne malum? Keskin ve radikal bir tavır gösterdiğin için tebrik ederim, akıllıca davranmışsın.

detaya girmeyecegım , eşinden boşanmış genç bir anneyim
, biriyle tanıştım 7 aydır beraberiz evlilik düşündük ailesi rıza etmedi ama kendisi her şeye rağmen herkesle kötü oldu beni kabul etti sevdiği için .
Ben kendi eşyaları mı aldım onun evine taşındım, nikah günü aldık bir gün önceden bana bir itirafta bulundu arkadaşına söyletti bir cafeye getirip . Apartmanda bir kız gördüm ve neden bilmiyorum şüphe duydum kapıya geldi güya temizlik parası için , erkek arkadaşıma bu kız da bir şey var konuşacağım dediğim için korkmuş herşeyi başkasından öğrenmemden , arkadaşıyla beraber bana söylemek istedi . Meğer bu kız alt katta oturuyormuş , önce benimle kavga edince konuştuğunu daha sonra benden önce görüştüğünü 1 ay kadar söyledi . Ve beni bile bile o eve getirdi . Aşırı zoruma gitti aslında bana söylemeyecekmiş ben salak gibi o evde oturacaktım ama kızdan şüphelendiğim için söyledi büyük tepki gösterdim çünkü benı kızla da konuşturmadı gerçeği öğrenmem için. Nakliye tuttuk tüm eşya mı aldım çıktım . Nikah iptal o başka konulardan ben duygusal kayıp yaşadım kötüyüm . Herkes diyor bir şey olmaz senden önce ama öyleyse bile bile o eve getirmeyecek başka ev tutacaktı ki şüphelenmesem gizleyecekti bunu . Şuan çok üzgünüm siz olsaydınız ne yapardınız. O da diyor beni herkese rezil ettin ben seni çocuğun ile kabul ettim ama alt katta eski sevgilis oturuyor bir de bana apartmandan kimseyi tanımam diyor bile bile o eve getiriyor maddi gücü olduğu halde başka ev tutmaya ?
Daha simdiden yalana basladiysa sonunu düşünemedim. O ev kendi evi mi kira mi

İstisnalar dışında bekar çocuksuz adamla çocuklu kadının evlenmesi çok sıkıntı. Asla empati yapamaz. Lafını eder vs.
Bence ne olur ne olmaz aynı evde de yaşanmamalı nikah olmadan o kadar kısa zamanda nasıl güvenebildiniz ki.
Eski sevgili konusu zaten fiyasko.
Kira
Daha simdiden yalana basladiysa sonunu düşünemedim. O ev kendi evi mi kira mi
, ama başka eve çıkma imkanı vardı maddi yönden problem yok

ben seni çocuğun ile kabul ettim
Asıl ben seni çocuğumla kabul ettim deyin bir dahakinde. Sen kimsin ki çocuğumu kabul ediyorsun, ben izin verdiğim için sen çocuğumun hayatında oldun deyin. Çocuğum varken başkasıyla evlenme riskini ben alıyorum deyin. Barzoya bak. Üstelik evlenmeden nafaka hesabı yapıyor.

O eski sevgiliye hiç kızmayın, büyük bir iyiliğe sebep olmuş. Uçurumun kenarında yürürken dikkat et düşme diye bağırmış size.

Kız özellikle kendini göstermek istemiş. Eski sevgili olduğuna emin miyiz? İlişkileri bir şekilde devam ediyor olabilir 😬 bana hâlâ bir şeyler karıştırıyor ve üste çıkmaya çalıştı gibi geldi. Hiç tekin değil hiç.

Cocugunla kabul ettim ne zorla mı bu adamla evlenmek istedin ?
Silah mı dayadın yalan mı söyledin.
Bende sorun çıkarırım ne demek yanı komşusuyla ilişki yaşamış 1 ay 5 ay farketmez .
Bende rahatsuz olurum .
O kadının bakışlarını üzerimde hissederim.

, biriyle tanıştım 7 aydır beraberiz evlilik düşündük ailesi rıza etmedi ama kendisi her şeye rağmen herkesle kötü oldu beni kabul etti sevdiği için .
Ben kendi eşyaları mı aldım onun evine taşındım, nikah günü aldık bir gün önceden bana bir itirafta bulundu arkadaşına söyletti bir cafeye getirip . Apartmanda bir kız gördüm ve neden bilmiyorum şüphe duydum kapıya geldi güya temizlik parası için , erkek arkadaşıma bu kız da bir şey var konuşacağım dediğim için korkmuş herşeyi başkasından öğrenmemden , arkadaşıyla beraber bana söylemek istedi . Meğer bu kız alt katta oturuyormuş , önce benimle kavga edince konuştuğunu daha sonra benden önce görüştüğünü 1 ay kadar söyledi . Ve beni bile bile o eve getirdi . Aşırı zoruma gitti aslında bana söylemeyecekmiş ben salak gibi o evde oturacaktım ama kızdan şüphelendiğim için söyledi büyük tepki gösterdim çünkü benı kızla da konuşturmadı gerçeği öğrenmem için. Nakliye tuttuk tüm eşya mı aldım çıktım . Nikah iptal o başka konulardan ben duygusal kayıp yaşadım kötüyüm . Herkes diyor bir şey olmaz senden önce ama öyleyse bile bile o eve getirmeyecek başka ev tutacaktı ki şüphelenmesem gizleyecekti bunu . Şuan çok üzgünüm siz olsaydınız ne yapardınız. O da diyor beni herkese rezil ettin ben seni çocuğun ile kabul ettim ama alt katta eski sevgilis oturuyor bir de bana apartmandan kimseyi tanımam diyor bile bile o eve getiriyor maddi gücü olduğu halde başka ev tutmaya ?

Sizi bu kafa ile daha cok uzerler. Her seye ragmen beni kabul etti demissiniz. Adam ben seni cocugun ile kabul ettim diyormus. Eski sevgiliye gelene kadar ikinizin de kafa yapisi sorunlari var. Nikah lafi duyar duymaz tasi taragi toplamis adama tasinmissiniz. Eski sevgilisi mevzusu cikmasaydi muhtemelen nikah falan olmayacakti zaten birlikte yasayip giderdiniz. Belki de eski sevgili falan hic yoktur adamin nikahtan yirtmak icin uygurdugu seylerdir. Bir anne olarak daha temkinli olmaniz gerekmez miydi? 7 ayda evlenmeye karar veriyorsunuz kendinizle birlikte cocugunuza yazik ediyorsunuz.

Bu yaştan sonra çoluklu çocuklu kadınla flört macerası yaşamak istiyor arkadaş.olgunlaşamamış.

Sizi bu kafa ile daha cok uzerler. Her seye ragmen beni kabul etti demissiniz. Adam ben seni cocugun ile kabul ettim diyormus. Eski sevgiliye gelene kadar ikinizin de kafa yapisi sorunlari var. Nikah lafi duyar duymaz tasi taragi toplamis adama tasinmissiniz. Eski sevgilisi mevzusu cikmasaydi muhtemelen nikah falan olmayacakti zaten birlikte yasayip giderdiniz. Belki de eski sevgili falan hic yoktur adamin nikahtan yirtmak icin uygurdugu seylerdir. Bir anne olarak daha temkinli olmaniz gerekmez miydi? 7 ayda evlenmeye karar veriyorsunuz kendinizle birlikte cocugunuza yazik ediyorsunuz.
Haklısınız lakin nikah mevzusu gerçek , kendisi asker tüm komutanlarını da nikaha davet etti büyük grupları var oradan paylaştı nikah gününü gittik beraber aldık ona kendime kıyafetleri aldık bir gün önceden araba bile kıraladık. Tabi benim de hatalarım var

Maddi manevi zorluklar beni çok yordu , artık evlenip mutlu olup düzenli bir hayatt yaşamak istemiştim :/ hayırlısı böyleymiş evet bunu da hep söyledi senin için herkesle kötü oldum , en son da evlenmeden söylediğim iyi oldu kesin benden nafaka tazminat alırdın dedi , eski eşimden bir kurul talep etmediğim halde , parayla bir işim olmadığını bildiği halde fazlasıyla çirkinleşti .
Yavuz hırsız ev sahibini bastırımış. Ucuz atlattınız, acı çeken adam böyle ağır konuşamaz, hasta ruhlu bir tipmiş

Back