• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilisi alt katta oturuyormuş ?

minaannesii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2023
15
-2
1
27
detaya girmeyecegım , eşinden boşanmış genç bir anneyim
, biriyle tanıştım 7 aydır beraberiz evlilik düşündük ailesi rıza etmedi ama kendisi her şeye rağmen herkesle kötü oldu beni kabul etti sevdiği için .
Ben kendi eşyaları mı aldım onun evine taşındım, nikah günü aldık bir gün önceden bana bir itirafta bulundu arkadaşına söyletti bir cafeye getirip . Apartmanda bir kız gördüm ve neden bilmiyorum şüphe duydum kapıya geldi güya temizlik parası için , erkek arkadaşıma bu kız da bir şey var konuşacağım dediğim için korkmuş herşeyi başkasından öğrenmemden , arkadaşıyla beraber bana söylemek istedi . Meğer bu kız alt katta oturuyormuş , önce benimle kavga edince konuştuğunu daha sonra benden önce görüştüğünü 1 ay kadar söyledi . Ve beni bile bile o eve getirdi . Aşırı zoruma gitti aslında bana söylemeyecekmiş ben salak gibi o evde oturacaktım ama kızdan şüphelendiğim için söyledi büyük tepki gösterdim çünkü benı kızla da konuşturmadı gerçeği öğrenmem için. Nakliye tuttuk tüm eşya mı aldım çıktım . Nikah iptal o başka konulardan ben duygusal kayıp yaşadım kötüyüm . Herkes diyor bir şey olmaz senden önce ama öyleyse bile bile o eve getirmeyecek başka ev tutacaktı ki şüphelenmesem gizleyecekti bunu . Şuan çok üzgünüm siz olsaydınız ne yapardınız. O da diyor beni herkese rezil ettin ben seni çocuğun ile kabul ettim ama alt katta eski sevgilis oturuyor bir de bana apartmandan kimseyi tanımam diyor bile bile o eve getiriyor maddi gücü olduğu halde başka ev tutmaya ?

Eğer sana bu durumu daha önceden anlatsaydı bir nebze haklı olabilirdi lakin saklamış. Sen o adamla evlenebilirdin ve evlendiğinde komşu diye eski sevgilisi ile belki yakın olabilirdin hatta belki evine bile davet edebilirdin ağırlamak için... ''Ben seni çocuğun ile kabul ettim'' diyerek manipulasyon yapmış birde erko.

Bak bak hemen çocuktan laf sokuyor düşüncesiz herif.
Daha aynı eve girmeden çocukla ilgili birşey söylemesi bana göre evlenmeme sebebi.
Siz de bu konuda uyarmamışsınız demekki
Bence alt kattaki sevgiliden daha önemlisi çocuk üzerinden sizi vurmaya çalışması, demekki ş ömür boyu sıkıntı olsa bunu yüzünüze vuracak.
İyi olmuş ayrılmanız, şimdi alt kattaki ile ne nane yerse yesin siz de size değer veren biriyle beraber olun

Başka apartman mı kalmamış da orayı bulmuş. Benim midem bulanırdı şahsen.
Ayrıca en ufak kavgada seni çocuğunla kabul ettim diyecek kadar öküz biri. Çocuklu olmak ayıplı mal mı nedir de böyle bir laf söyleyebiliyor.
İkinci evlilik olacak sizin için o yüzden çok temkinli olun. İyice ölçüp tartmadan 2. Ci evliliği yapmayın. Bu adamla zaten yapmayın

Hemen ilk fırsatta bon sono çoçoğonlo kobol ottomlar başlamış. Sanki bulaşı hastalığın var
Bu pencereden hayata bakan biriyle napacaktın ki
Şunu demek istemiş güya ben bekar olduğum halde kimse kabul etmese de herkesi karşıma aldım seni kabul ettim ama sen eskiden yaşanmış bir şeyden dolayı bitirdin .

Tartişma anında "ben seni çocuğun ile kabul ettim" diyen bir adamla kesinlikle olma. Çocuklu boşanmis kadın olmak kusur mu da lutfetmişte kabul etmiş. Eski sevgiliyi falan boşver çorbadan ağzın yanmış yoğurdu üfleyerek ye. Demek ki her kavgada bu şekilde düşünüp seni manipüle edecek. Şer gördüğün olayda bir hayır var Allah sana yardim etmis sende gözünü kulağini kapatma buna

Seni cocuguna ragmen kabul ettim demesi kusura bakmayin ama o adamin cok igrenc bir karaktere sahip oldugunu gösteriyor zaten. Önceden yasananlar kimseyi ilgilendirmez evet. Ama eyer alt katta eski sevgili oturuyorsa bunu bastan söylemesi gerekirdi. Korkup cekindigi yediyi bir halt varki, sizi görüstürmek istememis.
Ama siz nasil 7 aydir tanidiginiz biriyle hemen ayni evde oturma karari aliyorsunuz ve neden 7 aylik bir iliskide evlenme karari aldiniz? Evlilik icin 7 ay cok az bir süre. Üstelik cocugunuz varmis, cocugunuz icin daha dikkatli davranmanizi tavsiye ederim. Önce iyice taniyin bi bekleyin, karakterini yapisini anlayin öyle evlenin. Bunu en azindan kendiniz icin bile yapmazsaniz cocugunuz icin yapin.

detaya girmeyecegım , eşinden boşanmış genç bir anneyim
, biriyle tanıştım 7 aydır beraberiz evlilik düşündük ailesi rıza etmedi ama kendisi her şeye rağmen herkesle kötü oldu beni kabul etti sevdiği için .
Ben kendi eşyaları mı aldım onun evine taşındım, nikah günü aldık bir gün önceden bana bir itirafta bulundu arkadaşına söyletti bir cafeye getirip . Apartmanda bir kız gördüm ve neden bilmiyorum şüphe duydum kapıya geldi güya temizlik parası için , erkek arkadaşıma bu kız da bir şey var konuşacağım dediğim için korkmuş herşeyi başkasından öğrenmemden , arkadaşıyla beraber bana söylemek istedi . Meğer bu kız alt katta oturuyormuş , önce benimle kavga edince konuştuğunu daha sonra benden önce görüştüğünü 1 ay kadar söyledi . Ve beni bile bile o eve getirdi . Aşırı zoruma gitti aslında bana söylemeyecekmiş ben salak gibi o evde oturacaktım ama kızdan şüphelendiğim için söyledi büyük tepki gösterdim çünkü benı kızla da konuşturmadı gerçeği öğrenmem için. Nakliye tuttuk tüm eşya mı aldım çıktım . Nikah iptal o başka konulardan ben duygusal kayıp yaşadım kötüyüm . Herkes diyor bir şey olmaz senden önce ama öyleyse bile bile o eve getirmeyecek başka ev tutacaktı ki şüphelenmesem gizleyecekti bunu . Şuan çok üzgünüm siz olsaydınız ne yapardınız. O da diyor beni herkese rezil ettin ben seni çocuğun ile kabul ettim ama alt katta eski sevgilis oturuyor bir de bana apartmandan kimseyi tanımam diyor bile bile o eve getiriyor maddi gücü olduğu halde başka ev tutmaya ?
Ben ayrılmak için doğru bir sebep olduğunu düşünüyorum. Manipülasyona izin vermeyin, bunun ortaya çıkacağını ve ilişkinizin zedeleneceğini düşünmesi lazımdı. Evet, o evden taşınabilirdi, tertemiz huzurla başlardı ama bunu yapmamış. Sizi haklı ve doğru buldum.

Ben ayrılmak için doğru bir sebep olduğunu düşünüyorum. Manipülasyona izin vermeyin, bunun ortaya çıkacağını ve ilişkinizin zedeleneceğini düşünmesi lazımdı. Evet, o evden taşınabilirdi, tertemiz huzurla başlardı ama bunu yapmamış. Sizi haklı ve doğru buldum.
Teşekkürler

ben olsam çocuğum da varken genç yaşta 7 ayda evlenmeye karar vermezdim

ben olsam "seni çocuğunla kabul ettim" diyecek bir hayvanla evlenmemeye çalışırdım- tabi bazen ne kadar çalışsan tanısan da olmuyor, biliyorum ama biraz ağırdan alırdım açıkçası

neyse ki bu olay yaşanmış da adamın tıynetini görmüşsünüz.
seni dul halinl kabul ettimle başlar
senin için herkesle kötü oldumla devam eder
çocuklu kadınla evlemek her yiğidin harcı değil lütfen bunu göz alarak evlenin evlenecekseniz

Back