- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.744
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mi peki sen arattın mı yoksa ortak arkadaşlarda mı çıktı eşim bakmıştı günlerdir sinir küpüyümO an ne düşündüğüne bagli. Bende bakmıştım ama inan hicbirsey hissetmedim. Hatta tesadüf denk geldi. Ama bulmuşken inceliyim demiştim
Anlamıyorum 7 yıl önceki sevgili neden merak edilir üstelik benden önce zaten o kızdan ayrıldıktan sonra kız evlenmiş o kızdan üç yıl sonra hayatına girdimO an ne düşündüğüne bagli. Bende bakmıştım ama inan hicbirsey hissetmedim. Hatta tesadüf denk geldi. Ama bulmuşken inceliyim demiştim
Eşimin msn Facebook şifresi bende facebooktn 7 yıl önceki sevgilisine bakmş o kız zaten ben yokken evlenmiş ben o kızdam 3 yıl sonra eşimin hayatına girdim eskiyi insan niye meral ederkiPeki sorununuz nedir ondan bahsetseniz çok genel yazmışsınız eşiniz mi bakmış ne olmuş yani.. sürekli eşiniz kimi aratmış diye mi bakıyorsunuz. Baktıysanız kendisine açıkça sorun neden baktın diye. İlla bir düşünce olması gerekmiyor merakten ne yapıyor ne ediyor diye bakılabilir aldatmayla alakası yok insan geçmişte kalanı hayatını nasıl idame ettirdiğini merak ediyor size davranışları yakınlığı önemli olan
Evli misiniz baktığınız kişi evli miben de bakıyorum bazen ama hala onu sevdiğimden değil, merak sadece
Aratirdimda. Bakiorsun bitio zaten. O an keske onla olsaydım falan demez normal düşünen bi insan. Sende sorun etme kadin evlenmiş gitmis. Zaten sizde evlisiniz. Boşuna huzurunu kacirma. Bebisini düşünGerçekten mi peki sen arattın mı yoksa ortak arkadaşlarda mı çıktı eşim bakmıştı günlerdir sinir küpüyüm
Eşime sordum tabi ki yıllar önce geçmiş çoktan kapanmış eski aratma kaç yıllık face hesabı dedi tabi ben hem msn hem Facebook hesaplarını kapattım çok kıskanç biriyimPeki sorununuz nedir ondan bahsetseniz çok genel yazmışsınız eşiniz mi bakmış ne olmuş yani.. sürekli eşiniz kimi aratmış diye mi bakıyorsunuz. Baktıysanız kendisine açıkça sorun neden baktın diye. İlla bir düşünce olması gerekmiyor merakten ne yapıyor ne ediyor diye bakılabilir aldatmayla alakası yok insan geçmişte kalanı hayatını nasıl idame ettirdiğini merak ediyor size davranışları yakınlığı önemli olan
Hayır sadece aratma bölümünde bir kez gördüm sürekli telefon geçmişine bakarım hiç görmedim zaten telefonu hep ortadadırbence girmez bende bakmıştım insan merak ediyor.. sadece merak yani
halen aklı onda olduğu için ama sık sık bakıyorsa tabi o zaman sıknıtılı
o zaman ortada sorun yapmanızı gerektirecek hiç bir durum yok boşu boşuna kurmayın kafanızda inanın sadece merak cogu kişi bakıyordur eminim kadn erkek dahil.Hayır sadece aratma bölümünde bir kez gördüm sürekli telefon geçmişine bakarım hiç görmedim zaten telefonu hep ortadadır
Hormonlarım şeytan dürtüyor işte:) eşimin telefonunda asla şifre yabancı no olmaz ve tel hep ortadadırAratirdimda. Bakiorsun bitio zaten. O an keske onla olsaydım falan demez normal düşünen bi insan. Sende sorun etme kadin evlenmiş gitmis. Zaten sizde evlisiniz. Boşuna huzurunu kacirma. Bebisini düşün
Bakmak eskiye özlem midir acaba hamilelik hormonlarım çok hassaslaştım oysa biz okulda tanışarak aşk evliliği yaptıko zaman ortada sorun yapmanızı gerektirecek hiç bir durum yok boşu boşuna kurmayın kafanızda inanın sadece merak cogu kişi bakıyordur eminim kadn erkek dahil.
eskiye özlemle alakası olduğunu düşünmüyorum neden dersenizBakmak eskiye özlem midir acaba hamilelik hormonlarım çok hassaslaştım oysa biz okulda tanışarak aşk evliliği yaptık
birgün face book hesabımda arama kayıtlarına girdimYavrum sen uzaydan mı geldin ?
Bakmıyorum diyen beri gelsin