Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyleme.
Hayir soyleme
Vay beeee
Hahsh ay 3 yıl önceki konuyu hortlatdım. Söylemedim evlendik çocuk bekliyoruz
Hortlamış3 yıl önce 2.5 ay kadar biriyle sevgili olmuştum. Farklı şehirlerdeydik. Onun yaşadığı şehre sınav için gitmiştim çok Zaman geçiremiyoruz diyerek onunda ısrarlarıyla , ayrı ayrı odalarda kalma şartıyla kabul ettim bir anda.
Odaya girdiğim an pişman oldum ama saatte ilerlemişti gidecek başka yer ayarlamamıştım. Kaldım mecburen o gece. Ama hayatımın en iğrenç gecesiydi İnanılmaz huzursuz oldum hiç konuşmadım zaten çocuktan da soğumuştum ne işim var benim burda diye sabaha kadar içim içimi yedi tabi ben öyle olunca erkek arkadaşım da hiç yaklaşmadı, konuşmadı hatta uyuyamadık bile derken bi şekilde sabah oldu ve ben ondan ayrıldım bir daha da görmedim hiç.
Şuanda 7 aydır çok güzel giden bi ilişkim var sonunda aşkı buldum dediğim Rüya gibi bi ilişki yaşıyorum yakında ailesiyle tanışacağım.
Otel hatasını yaptığım çocukla aynı bölümden mezunlar bi üst dönem şuan ki erkek arkadaşım birbirlerini tanıyorlar ,ortak arkadaşları var ama samimiyet yok. Bunu öğrendiğimden beri içim hiç rahat değil bilmiyorum böyle bi ihtimal var mı 3 yıl geçmiş benim hakkımda bir şey söylenme durumu olur mu ? Kendim anlatırsam ilişkim biter ama diğer türlü biri bir yorum yaparsa zaten biter. Sevgilimi çok seviyorum ayrılmayı hiç istemiyorum ne yapmalıyım böyle bi ihtimal olabilir mi ben mi abartıyorum paranoya oldum. Lütfen bir akıl verin bana ne yapayım ??
BİŞİ SORCAM PEKİ NASIL AŞTINIZ BU BILINÇ ALTI OLAYI İLE VAJINUSMUSU.2020 yılında ki konuma vajinismus olursun yazmışsınız. Evlendim 1.5 yıl oldu vajinismusum ileri görüşlülük :)
Aşamadım ki daha doğurmayı bekliyorum hamileyim doğduktan sonra üzerine düşücemBİŞİ SORCAM PEKİ NASIL AŞTINIZ BU BILINÇ ALTI OLAYI İLE VAJINUSMUSU.
Aynı odada kaldınız diye niye çocuktan sogudunuz bidaha konuşmasının? Zor zamninizda yardım etmiş size. Bunu anlatmayın gerek yok ,oda bahsetmez sanmam aradan 3 yıl gecmis3 yıl önce 2.5 ay kadar biriyle sevgili olmuştum. Farklı şehirlerdeydik. Onun yaşadığı şehre sınav için gitmiştim çok Zaman geçiremiyoruz diyerek onunda ısrarlarıyla , ayrı ayrı odalarda kalma şartıyla kabul ettim bir anda.
Odaya girdiğim an pişman oldum ama saatte ilerlemişti gidecek başka yer ayarlamamıştım. Kaldım mecburen o gece. Ama hayatımın en iğrenç gecesiydi İnanılmaz huzursuz oldum hiç konuşmadım zaten çocuktan da soğumuştum ne işim var benim burda diye sabaha kadar içim içimi yedi tabi ben öyle olunca erkek arkadaşım da hiç yaklaşmadı, konuşmadı hatta uyuyamadık bile derken bi şekilde sabah oldu ve ben ondan ayrıldım bir daha da görmedim hiç.
Şuanda 7 aydır çok güzel giden bi ilişkim var sonunda aşkı buldum dediğim Rüya gibi bi ilişki yaşıyorum yakında ailesiyle tanışacağım.
Otel hatasını yaptığım çocukla aynı bölümden mezunlar bi üst dönem şuan ki erkek arkadaşım birbirlerini tanıyorlar ,ortak arkadaşları var ama samimiyet yok. Bunu öğrendiğimden beri içim hiç rahat değil bilmiyorum böyle bi ihtimal var mı 3 yıl geçmiş benim hakkımda bir şey söylenme durumu olur mu ? Kendim anlatırsam ilişkim biter ama diğer türlü biri bir yorum yaparsa zaten biter. Sevgilimi çok seviyorum ayrılmayı hiç istemiyorum ne yapmalıyım böyle bi ihtimal olabilir mi ben mi abartıyorum paranoya oldum. Lütfen bir akıl verin bana ne yapayım ??
Aaa konu hortlamış ,tarihe baktım şimdiAynı odada kaldınız diye niye çocuktan sogudunuz bidaha konuşmasının? Zor zamninizda yardım etmiş size. Bunu anlatmayın gerek yok ,oda bahsetmez sanmam aradan 3 yıl gecmis
Kız maşallah hafiye gibisiniz
aaa vajıyken mi hamıle kaldınız ?Aşamadım ki daha doğurmayı bekliyorum hamileyim doğduktan sonra üzerine düşücem
Alt tarafi yanyana iyumussunuz .sakin konuyu acip suyu bulandirma .birj bisey dersede iftira de gec .takilmayin boyle basit seyler3e.3 yıl önce 2.5 ay kadar biriyle sevgili olmuştum. Farklı şehirlerdeydik. Onun yaşadığı şehre sınav için gitmiştim çok Zaman geçiremiyoruz diyerek onunda ısrarlarıyla , ayrı ayrı odalarda kalma şartıyla kabul ettim bir anda.
Hicbisey yasanmamis ki ne anlatacak. Konusunu bile acma bahsetme. Durduk yere başına is almaya gerek yok bos yere evham yapıyorsun. Sanki sevgilin eline kiz eli degmemis bi erkek mi bu kadar iyi niyet fazla bence, kendini suclamaya yer ariyor gibisin ama bu konu dusunmene bile degmeyecek kadar basit bir konu3 yıl önce 2.5 ay kadar biriyle sevgili olmuştum. Farklı şehirlerdeydik. Onun yaşadığı şehre sınav için gitmiştim çok Zaman geçiremiyoruz diyerek onunda ısrarlarıyla , ayrı ayrı odalarda kalma şartıyla kabul ettim bir anda.
Amin teşekkür ederimHicbisey yasanmamis ki ne anlatacak. Konusunu bile acma bahsetme. Durduk yere başına is almaya gerek yok bos yere evham yapıyorsun. Sanki sevgilin eline kiz eli degmemis bi erkek mi bu kadar iyi niyet fazla bence, kendini suclamaya yer ariyor gibisin ama bu konu dusunmene bile degmeyecek kadar basit bir konu
GÜNCELLEME
Ayy konu hortlamış evlenmişsiniz hamileymissiniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()