Eski sevgilimle yaşadıklarımı anlatmalı mıyım ?

Anlatmayın anlatırsanız daha da şüphe uyandırabilirsiniz inanmayabilir birsey yasanmadigina sonra en ufak tartismada onunuze koyuverir bu konuyu

Ben arkadaşım şehir dışından gelmişti otele şarz götürmüştüm ve kalk en yakın arkadaşım sözlüme şöyle.... meğer oda benimkini seviyormustu neyse bana hiç birseynsormadan herşeyi kapattı gitti tabi anneme neler anlatmış neyse ayrıldık gitti iyikide ayrılmışız psikopat. Diyeceğim o sen anltirsan durum bu

14 yıllik evliyim eşim bir kere bile gecmişle ilgili soru sormadı.Bir iki kere gecmisle ilgili birsey anlatacak oldum kızdı susturdu.Geçmiste o hayatiniz da yoktu.Hiç anlatmayın.Ancak size otelde biriyle kaldinmi derse o zaman anlatacaginiz bir konu.Zaten okul bitmiş bambaşka şehirler aradan yillar gecince isimler bile unutulacak.Ayrica hic birsey yasamanissiniz niye sucluluk
Aynenn okul bitti biz erkek arkadaşımla aynı şehirdeyiz diğer çocuk okuduğumuz şehirde kısa süreli bi şeydi ve öyle pek birileri bilmiyordu görüştüğümüzü zaten o eskisi sürekli sevgili edinen ayrılan birisi sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla ama işte oladabilir

Ben arkadaşım şehir dışından gelmişti otele şarz götürmüştüm ve kalk en yakın arkadaşım sözlüme şöyle.... meğer oda benimkini seviyormustu neyse bana hiç birseynsormadan herşeyi kapattı gitti tabi anneme neler anlatmış neyse ayrıldık gitti iyikide ayrılmışız psikopat. Diyeceğim o sen anltirsan durum bu
Ooo arkadaşa bak hiç kimseye bahsetmeyeceksin hiç bir şeyinden gerçekten.

Durup dururken ne diye anlatacaksın. Suçluymuşsun da günah çıkarıyormuşsun gibi olur. Suçlu falan değilsin.
Eski sevgilinin bunu anlatacağını hiç sanmıyorum ama olur da bir şekilde duyarsa kısaca ve hiç önemi olmayan bir şey gibi anlatır geçersin. Neden takıldığını da anlamamışsın gibi davran hatta :)

Kuzum senin hiç mi derdin yok. Bu kadar drama etmeyin hayatı kendine zehir etmeyi bırak. Hiç bir şey yaşanmamış kaldı ki yaşansa bile geçmiş gitmiş üzülme ve mutluluğa gölge etme.

Aynı odada bile kalsan sevişmiş de olsan kime ne?
Neyin hesabını kime vereceksin bunu soracak olanın ağzını kapatacak yerde bişey dese hiçbişe söylemem diyorsun demek ki sen önce kendini kötü etiketlemekten vazgeçmelisin.

Danisman bir arkadasimin dedigi eski sevgilinle ilgili bu tip seyleri esin olacak insana anlatmaman gerektigiydi. Illa sorarsa bir sekilde bahsedebilirsin. Yalan soylememek lazim. Ama durduk yere de anlatmamali demisti.

sizinki de o hesap. sinek kucuk mide bulandirir. o kafaya takar o cocuga sormaya kalkar. veya sizin hepsini anlatmadiginizi dusunur kafada kurar. unutmanizi, gecmiste birakmanizi tavsiye ederim.

Aynı odada kaldınız mı kalmadınız mı o kısmını anlayamadım.

Bunu baskasına Bi şekilde öğrendiğinde (dünyanın Bi bir türlü hali var) terkedeceksebu ilişkiye yapılan yatırım biraz soru işareti.

annene babana vermeyecegin hesabi kimseye verme
kimseye aciklama yapmak zorunda deilsin ki eski s bile uzak durdu demissin
otel odasinda ne gecti kotu oldun sogudun

3 yıl önce 2.5 ay kadar biriyle sevgili olmuştum. Farklı şehirlerdeydik. Onun yaşadığı şehre sınav için gitmiştim çok Zaman geçiremiyoruz diyerek onunda ısrarlarıyla , ayrı ayrı odalarda kalma şartıyla kabul ettim bir anda.

Odaya girdiğim an pişman oldum ama saatte ilerlemişti gidecek başka yer ayarlamamıştım. Kaldım mecburen o gece. Ama hayatımın en iğrenç gecesiydi İnanılmaz huzursuz oldum hiç konuşmadım zaten çocuktan da soğumuştum ne işim var benim burda diye sabaha kadar içim içimi yedi tabi ben öyle olunca erkek arkadaşım da hiç yaklaşmadı, konuşmadı hatta uyuyamadık bile derken bi şekilde sabah oldu ve ben ondan ayrıldım bir daha da görmedim hiç.

Şuanda 7 aydır çok güzel giden bi ilişkim var sonunda aşkı buldum dediğim Rüya gibi bi ilişki yaşıyorum yakında ailesiyle tanışacağım.

Otel hatasını yaptığım çocukla aynı bölümden mezunlar bi üst dönem şuan ki erkek arkadaşım birbirlerini tanıyorlar ,ortak arkadaşları var ama samimiyet yok. Bunu öğrendiğimden beri içim hiç rahat değil bilmiyorum böyle bi ihtimal var mı 3 yıl geçmiş benim hakkımda bir şey söylenme durumu olur mu ? Kendim anlatırsam ilişkim biter ama diğer türlü biri bir yorum yaparsa zaten biter. Sevgilimi çok seviyorum ayrılmayı hiç istemiyorum ne yapmalıyım böyle bi ihtimal olabilir mi ben mi abartıyorum paranoya oldum. Lütfen bir akıl verin bana ne yapayım ??
Anlatılacak bir mevzu yok ortada içini ferah tut

Olmayan birsey için yanlış anlasılmak istemezsin.Bu ona yaptığın bir yanlışta değil geçmiş ve ondan öncesi,sende bir çok şeyi bilmeyebilirsin,ilerde kocan dahi olsa sende sana anlattıgı kadarıyla bilirsin bukadar kendini açmak doğru değil.Ona bakacak olursan herkesın masum yada degıl kendince karşı tarafın bilmesini istemediği şeyleri var bu hayatta.Güzel düşün güzel olsun aşkı yaşıyorum diyosun ☺️

Eskiden olsa anlat derdim. Şimdi asla etme derim. Çünkü eşimin geçmişini bilmek istemezdim.
Bambaşka bir kaynaktan noktasına virgülüne kadar biliyorum. Ve anlatılmasını salakça buluyorum

böyle bir korkunuz varsa sevgiliniz sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyor demektir. ne demek anlatırsam biter ? bu kadar pamuk ipliğine bağlıysa kusura bakmayın ama siz tek taraflı bir ilişki yaşıyorsunuz.
iki insan beraberse birbirinin sözüne güvenmelidir, 3. kişilere değil.

Eskiden olsa anlat derdim. Şimdi asla etme derim. Çünkü eşimin geçmişini bilmek istemezdim.
Bambaşka bir kaynaktan noktasına virgülüne kadar biliyorum. Ve anlatılmasını salakça buluyorum

Öğrenince ayrılık gelicek mecburen insan kıskanır en basiti bence de söylenmemeli faydası yok söylemenin.

Olmayan birsey için yanlış anlasılmak istemezsin.Bu ona yaptığın bir yanlışta değil geçmiş ve ondan öncesi,sende bir çok şeyi bilmeyebilirsin,ilerde kocan dahi olsa sende sana anlattıgı kadarıyla bilirsin bukadar kendini açmak doğru değil.Ona bakacak olursan herkesın masum yada degıl kendince karşı tarafın bilmesini istemediği şeyleri var bu hayatta.Güzel düşün güzel olsun aşkı yaşıyorum diyosun ☺

İlk defa böyle bi duygu yaşıyorum Rüya gibi 😔 ilk defa çok sevdiğim biriyle birlikteyim ama nasip bakalım hayat ne gösterecek. Teşekkür ederim yorumunuz için

3 yıl önce 2.5 ay kadar biriyle sevgili olmuştum. Farklı şehirlerdeydik. Onun yaşadığı şehre sınav için gitmiştim çok Zaman geçiremiyoruz diyerek onunda ısrarlarıyla , ayrı ayrı odalarda kalma şartıyla kabul ettim bir anda.

Odaya girdiğim an pişman oldum ama saatte ilerlemişti gidecek başka yer ayarlamamıştım. Kaldım mecburen o gece. Ama hayatımın en iğrenç gecesiydi İnanılmaz huzursuz oldum hiç konuşmadım zaten çocuktan da soğumuştum ne işim var benim burda diye sabaha kadar içim içimi yedi tabi ben öyle olunca erkek arkadaşım da hiç yaklaşmadı, konuşmadı hatta uyuyamadık bile derken bi şekilde sabah oldu ve ben ondan ayrıldım bir daha da görmedim hiç.

Şuanda 7 aydır çok güzel giden bi ilişkim var sonunda aşkı buldum dediğim Rüya gibi bi ilişki yaşıyorum yakında ailesiyle tanışacağım.

Otel hatasını yaptığım çocukla aynı bölümden mezunlar bi üst dönem şuan ki erkek arkadaşım birbirlerini tanıyorlar ,ortak arkadaşları var ama samimiyet yok. Bunu öğrendiğimden beri içim hiç rahat değil bilmiyorum böyle bi ihtimal var mı 3 yıl geçmiş benim hakkımda bir şey söylenme durumu olur mu ? Kendim anlatırsam ilişkim biter ama diğer türlü biri bir yorum yaparsa zaten biter. Sevgilimi çok seviyorum ayrılmayı hiç istemiyorum ne yapmalıyım böyle bi ihtimal olabilir mi ben mi abartıyorum paranoya oldum. Lütfen bir akıl verin bana ne yapayım ??
Söylemenize gerek yok

Yahu ne var ki bunda. Sınav için gitmişken o zamanki sevgilinle bir gün fazla görüşebilmek için bir gece o şehirde kalmışsın. Çocuğun yanında kalmak sana doğru gelmediği için de gece otelde kendine ayrı bir oda tutup orada kalmışsın. Bunda en ufak bir genişlik yok ki.

Back