- 13 Ağustos 2016
- 982
- 1.120
- 113
Anlatma. Bişeyler duyup senden ayrışacaksa güle güle.3 yıl önce 2.5 ay kadar biriyle sevgili olmuştum. Farklı şehirlerdeydik. Onun yaşadığı şehre sınav için gitmiştim çok Zaman geçiremiyoruz diyerek onunda ısrarlarıyla , ayrı ayrı odalarda kalma şartıyla kabul ettim bir anda.
Odaya girdiğim an pişman oldum ama saatte ilerlemişti gidecek başka yer ayarlamamıştım. Kaldım mecburen o gece. Ama hayatımın en iğrenç gecesiydi İnanılmaz huzursuz oldum hiç konuşmadım zaten çocuktan da soğumuştum ne işim var benim burda diye sabaha kadar içim içimi yedi tabi ben öyle olunca erkek arkadaşım da hiç yaklaşmadı, konuşmadı hatta uyuyamadık bile derken bi şekilde sabah oldu ve ben ondan ayrıldım bir daha da görmedim hiç.
Şuanda 7 aydır çok güzel giden bi ilişkim var sonunda aşkı buldum dediğim Rüya gibi bi ilişki yaşıyorum yakında ailesiyle tanışacağım.
Otel hatasını yaptığım çocukla aynı bölümden mezunlar bi üst dönem şuan ki erkek arkadaşım birbirlerini tanıyorlar ,ortak arkadaşları var ama samimiyet yok. Bunu öğrendiğimden beri içim hiç rahat değil bilmiyorum böyle bi ihtimal var mı 3 yıl geçmiş benim hakkımda bir şey söylenme durumu olur mu ? Kendim anlatırsam ilişkim biter ama diğer türlü biri bir yorum yaparsa zaten biter. Sevgilimi çok seviyorum ayrılmayı hiç istemiyorum ne yapmalıyım böyle bi ihtimal olabilir mi ben mi abartıyorum paranoya oldum. Lütfen bir akıl verin bana ne yapayım ??