Eski sevgilimle yaşadıklarımı anlatmalı mıyım ?

Anlatma. Bişeyler duyup senden ayrışacaksa güle güle.

Bacım sen ne anlatıyorsun tam olarak

Birincisi eski sevgilinizle o otel odasında bir şeyler yaşasanız bile bu yanlış değil. Hata hata deyip durursanız asıl o yanlış olur, tepenize binerler.

İkincisi, sizi bu konudan dolayı yargılayacak adam ilerde sağdan yürüsün gitsin.

Üçüncüsü sevgiliniz size geçmişizine dair bir şey sormadıysa (ki sorsa bile söylemek zorunda değilsiniz asla) neden durduk yere ortalığı karıştırasınız?

Anlattığında neler olacağını canlı örnek verdim daha napim kiz
Örneğini çözemedim, kim kime ne demiş diye
Sen birisine şarj aleti götürdün, arkadaşının da sevgilinde gözü varmış, bunu hemen gidip sevgiline yetiştirdi, sevgilin de senden ayrıldı. Böyle mi olay doğru mu anladımmm :)
üzücü ama sevgiline yazıklar olsun, o arkadaşa da ruhsar dizisinden "vay ruhospu" repliğini hediye ediyorum

evet aynen öyle oldu kendinden 18 yaş biriyle evlendi o ruhsar sürünüyor

o otelde kadık dese bile otelde giriş videon yok ya ne müsasebet dersin cekilirsin her lafa inanan sevgilin varsa oooooooooo

2020 yılında ki konuma vajinismus olursun yazmışsınız. Evlendim 1.5 yıl oldu vajinismusum ileri görüşlülük :)

geçmişte olan geçmişte kalır. anlatman çok gereksiz.

Anlatmayın ve artık unutun.
Birdahakine daha dikkatli olun.
O birşey yapmamış ama sapık dolu.

Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez. Erkek arkadaşıninda hayatında çok kişi olmustur eminim. Ha duyulursada geçmiş dersein kapatirsin üstünü.

Sevgilinize ne eski ilişkinizden. Onunla birlikte olduğunuz andan sorumlusunuz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…