Ben olsam anlatırdım.O anlatsa kötü olacak bu sefer3 yıl önce 2.5 ay kadar biriyle sevgili olmuştum. Farklı şehirlerdeydik. Onun yaşadığı şehre sınav için gitmiştim çok Zaman geçiremiyoruz diyerek onunda ısrarlarıyla , ayrı ayrı odalarda kalma şartıyla kabul ettim bir anda.
Odaya girdiğim an pişman oldum ama saatte ilerlemişti gidecek başka yer ayarlamamıştım. Kaldım mecburen o gece. Ama hayatımın en iğrenç gecesiydi İnanılmaz huzursuz oldum hiç konuşmadım zaten çocuktan da soğumuştum ne işim var benim burda diye sabaha kadar içim içimi yedi tabi ben öyle olunca erkek arkadaşım da hiç yaklaşmadı, konuşmadı hatta uyuyamadık bile derken bi şekilde sabah oldu ve ben ondan ayrıldım bir daha da görmedim hiç.
Şuanda 7 aydır çok güzel giden bi ilişkim var sonunda aşkı buldum dediğim Rüya gibi bi ilişki yaşıyorum yakında ailesiyle tanışacağım.
Otel hatasını yaptığım çocukla aynı bölümden mezunlar bi üst dönem şuan ki erkek arkadaşım birbirlerini tanıyorlar ,ortak arkadaşları var ama samimiyet yok. Bunu öğrendiğimden beri içim hiç rahat değil bilmiyorum böyle bi ihtimal var mı 3 yıl geçmiş benim hakkımda bir şey söylenme durumu olur mu ? Kendim anlatırsam ilişkim biter ama diğer türlü biri bir yorum yaparsa zaten biter. Sevgilimi çok seviyorum ayrılmayı hiç istemiyorum ne yapmalıyım böyle bi ihtimal olabilir mi ben mi abartıyorum paranoya oldum. Lütfen bir akıl verin bana ne yapayım ??
3 yıl önce 2.5 ay kadar biriyle sevgili olmuştum. Farklı şehirlerdeydik. Onun yaşadığı şehre sınav için gitmiştim çok Zaman geçiremiyoruz diyerek onunda ısrarlarıyla , ayrı ayrı odalarda kalma şartıyla kabul ettim bir anda.
Odaya girdiğim an pişman oldum ama saatte ilerlemişti gidecek başka yer ayarlamamıştım. Kaldım mecburen o gece. Ama hayatımın en iğrenç gecesiydi İnanılmaz huzursuz oldum hiç konuşmadım zaten çocuktan da soğumuştum ne işim var benim burda diye sabaha kadar içim içimi yedi tabi ben öyle olunca erkek arkadaşım da hiç yaklaşmadı, konuşmadı hatta uyuyamadık bile derken bi şekilde sabah oldu ve ben ondan ayrıldım bir daha da görmedim hiç.
Şuanda 7 aydır çok güzel giden bi ilişkim var sonunda aşkı buldum dediğim Rüya gibi bi ilişki yaşıyorum yakında ailesiyle tanışacağım.
Otel hatasını yaptığım çocukla aynı bölümden mezunlar bi üst dönem şuan ki erkek arkadaşım birbirlerini tanıyorlar ,ortak arkadaşları var ama samimiyet yok. Bunu öğrendiğimden beri içim hiç rahat değil bilmiyorum böyle bi ihtimal var mı 3 yıl geçmiş benim hakkımda bir şey söylenme durumu olur mu ? Kendim anlatırsam ilişkim biter ama diğer türlü biri bir yorum yaparsa zaten biter. Sevgilimi çok seviyorum ayrılmayı hiç istemiyorum ne yapmalıyım böyle bi ihtimal olabilir mi ben mi abartıyorum paranoya oldum. Lütfen bir akıl verin bana ne yapayım ??
Aynı odada kalmadık ama zaman geçirmek için bir araya geldikHiç bişey yaşanmadığı halde anlattığınızda sizden ayrılacaksa. Ee anlatın ve sizden ayrılsın bence.
bide ayrı ayrı odalarda kalmak şartıyla diyip neden aynı odada kaldınız orayı anlamadım.
Yani bunu dışarda da yapardınız zaten çok anormal bi durum değil. Otel olması mı kafanıza takıldıAynı odada kalmadık ama zaman geçirmek için bir araya geldik
En ufak kavgada eskiler yüze vuruluyorsa çok doğru bir ilişki yaşanmıyordur sanki be.Asla
Asla
Asla
Bir gün bir kavgada karşına geçmiş canını yakmak için sana bunu kullanıyor olarak görmek istemiyorsan sevgilini asla.
Kaldı ki zaten olmamış şeyin neyini anlatacaksın
Öyle zaten de işte olabiliyor yaniEn ufak kavgada eskiler yüze vuruluyorsa çok doğru bir ilişki yaşanmıyordur sanki be.
Ay bence de anlatmasın zaten. Bunu yüze vuracak bir adam ise karşıdaki, kandırılmayı hakediyor bence.Öyle zaten de işte olabiliyor yani
Yeri geliyor insanın dostu bile bunu yapabilir
Ben bu konuda kimseye güvenmiyorum
Bu kandırmak değil kiAy bence de anlatmasın zaten. Bunu yüze vuracak bir adam ise karşıdaki, kandırılmayı hakediyor bence.
Bu ilişkiyle ilgili kendinize bile durust olmadiginizi dusunuyorum ben.
İlişkin neden bitiyor anlamadım ben? Otel hatası ne?3 yıl önce 2.5 ay kadar biriyle sevgili olmuştum. Farklı şehirlerdeydik. Onun yaşadığı şehre sınav için gitmiştim çok Zaman geçiremiyoruz diyerek onunda ısrarlarıyla , ayrı ayrı odalarda kalma şartıyla kabul ettim bir anda.
Ya istemsizce güldüm tatlı geldi cümlelerinizBirşey olmamıs kı aranızda, cocuk aksını iddia eder oldu derse ve erkek arkadasın da sana bunu sorarsa, sen beni arkadaslarınla sohbet konusuna meze yapmaya utanmıyor musun? Benim için o kadar degerlıydı onemlıydın kı şimdi gozumde hıcbır degerın kalmadı dersın çantanı kapıp cıkar ya da telı yuzune kaparsın. Ondan sonra bekle sana yazacak. O kötu hıssetsın kendını. Hem ondan oncesı ona ne? Alttan alır ozur diler acıklama yaparsan sevgılım üstüne gelır. Asla ozur dileme asla asla. Bunu mutlaka kendıne dustur edın.
Sevgiliyle otelde gece geçirmek bazı kesim için fazlaca ayıplanacak ne bi sebep olabiliyorİlişkin neden bitiyor anlamadım ben? Otel hatası ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?