Eski sevgilimle yaşadıklarımı anlatmalı mıyım ?

anlatma, ama kötü birsey oldugu icin degil, gerek olmadigi icin. O
3 sene önce sevismis de olabilirdin, bu senin kendi meselen. Eger o cocuk sevgiline birsey anlatacak olursa da (ki niye yapsin böyle birseyi) iftira atiyor dersin, cok iş.
Sakin ama sakin gecmisindeki hicbirsey icin utanma, egilip büzülme. 3 yil önce simdiki erkek arkadasin ne haltlar yiyordu acaba, oturup da sana mi anlaticak saniyorsun? Erkekler hic ama hic masum degiller, hic biri degil.

Ben olsam anlatırdım.O anlatsa kötü olacak bu sefer

Sonuçta siz o otelde kalırken hayatınızda şuanki sevgiliniz yoktu. Yani bu durumda o an ne olduysa ( bir şeyler yaşanmış da olabilir çok normal çocuk değiliz . ) kimseyi bağlamaz. Sadece sizi ve o anki insanı bağlar. Konu açılırsa utanmadan sıkılmadan söyleyin açık yireklilikle. Konu açılmazsa ne gerek var ?

Aynı odada kalmadık ama zaman geçirmek için bir araya geldik

Asla
Asla
Asla
Bir gün bir kavgada karşına geçmiş canını yakmak için sana bunu kullanıyor olarak görmek istemiyorsan sevgilini asla.
Kaldı ki zaten olmamış şeyin neyini anlatacaksın
En ufak kavgada eskiler yüze vuruluyorsa çok doğru bir ilişki yaşanmıyordur sanki be.

Tabiki anlatma. Geçmişin seni ilgilendirir..En kötü ihtimalle inkar edersin. Gidip otel kayıtlarını çıkaracak değil. Zaten buna yelteniyorsa da böyle birinden kurtulmuş olman için iyi bir bahane demektir bu.

Birşey olmamıs kı aranızda, cocuk aksını iddia eder oldu derse ve erkek arkadasın da sana bunu sorarsa, sen beni arkadaslarınla sohbet konusuna meze yapmaya utanmıyor musun? Benim için o kadar degerlıydı onemlıydın kı şimdi gozumde hıcbır degerın kalmadı dersın çantanı kapıp cıkar ya da telı yuzune kaparsın. Ondan sonra bekle sana yazacak. O kötu hıssetsın kendını. Hem ondan oncesı ona ne? Alttan alır ozur diler acıklama yaparsan sevgılım üstüne gelır. Asla ozur dileme asla asla. Bunu mutlaka kendıne dustur edın.

14 yıllik evliyim eşim bir kere bile gecmişle ilgili soru sormadı.Bir iki kere gecmisle ilgili birsey anlatacak oldum kızdı susturdu.Geçmiste o hayatiniz da yoktu.Hiç anlatmayın.Ancak size otelde biriyle kaldinmi derse o zaman anlatacaginiz bir konu.Zaten okul bitmiş bambaşka şehirler aradan yillar gecince isimler bile unutulacak.Ayrica hic birsey yasamanissiniz niye sucluluk

Bu ilişkiyle ilgili kendinize bile durust olmadiginizi dusunuyorum ben.

Şöyle aslında bana ilişkilerim hakkında soru sormadı hiç kiminle ne kadar sürdü neden bitti vs. Bende ona sormadım. Ama mesela konu açılınca ya da biz yakınlaşınca sürekli ben daha önce bunu yapmadım ilk oldu vs şeyler söylüyor bana da daha önce olmuş muydu diye sorduğu oluyordu ondan biraz çelişmişim yazarken de fark ettim

İlişkin neden bitiyor anlamadım ben? Otel hatası ne?

Ya istemsizce güldüm tatlı geldi cümleleriniz haklısınız teşekkür ederim

yanlış anlaşılmaya çok müsait bir konu ..biyerden duysa x le y otel odasında bir gece kaldılar diye , adamın içine kurt düşebilir ...siz aciklasaniz inanmayabilir ...ama illa inanmaucaksan yolu açık olsun ..bence çok rahatsız oluyorsanız oturun konuşun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…