- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
İlgilenmedik aslında ne o bana sordu ne ben ona ama işte aynı fakülteden aynı bölümden mezunlar mezun olalı 3 yıl oldu o şehirle bağımız yok ama sosyal medyadan görüyorum ortak arkadaşları var yakın arkadaşlarından yok gibi ama bilemiyorum
Herkesin iyi kötü bir geçmişi var kalkıp da her ilişkimizi anlatsaydık birlikte olduğumuz kişiye istemsizce saçma bir ilişki yaşardık sürekli aklımızda eskilerle kendimizi kıyaslardık. Neden anlatacaksın ne anlatacaksın yani. Duyulursa evet eski erkek arkadaşımdı gereksiz ve kısa bir arkadaşlık gerek duymadım anlatmaya dersin tepki verirsede gerçek yüzünü görmüş olursun zaten. Anlatmak istiyorsan da kısa bir arkadaşlığımız oldu bilgin olsun de yine tepkisine göre by dersin. Ama sende o cesareti göremedim hemcinslerimi bu kadar ezik görünce çok sinirleniyorum muhtemelen sen anlatacaksın ve bişe olmuş gibi şekilden şekile gireceksin o sana bağırıp çağıracak hakaret edecek sen susup ağlayacaksın o seni bırakacak ve sen yalvaracak sın aynen böyle olacak senden bu enerjiyi aldım.
Evet doğru ancak tanımıyoruz birbirimizi buraya yazmamla ilgili söylediysenizSanırım bir hadis vardi dini şeyler yazmak yasakmış ama yazayım üstün körü ben.konuyla alakalı .geçmişinize şahit tutmayiniz diyordu sanırım
Canım onu demiyorum.Evet doğru ancak tanımıyoruz birbirimizi buraya yazmamla ilgili söylediyseniz
Sanki hadis dini şeyler yazmak yasakmış gibi anladım ahahahh ne diyorsa diyorumSanırım bir hadis vardi dini şeyler yazmak yasakmış ama yazayım üstün körü ben.konuyla alakalı .geçmişinize şahit tutmayiniz diyordu sanırım
Diğer kişinin size bir duygusu olsaydı pesinizde olurdu ki bu durumda aranızı bozmak için söyleyebilirdi belki. Üstelik başka bir erkeğe " senin sevgilinle ben otelde kaldım " demek o kadar kolay değil. Ben diğer çocuğun ahlaksız bir çocuk olduğunu hissetmedim, o nedenle üzerinden bu kadar zaman geçmiş bir konuyu durduk yere açacağını sanmıyorum. O yüzden suyu bulandirmayin. Olur da diyelim ki söyledi ( ki ben buna az ihtimal veriyorum) o zaman açıklarsiniz. Ayrıca geçmişte kalmış birşey bu, erkeklerde o kadar " namuslu" olsunlar öyleyse. Eminim sevgiliniz de bir kadınla hiç otel odasında kalmamıştır !! Allah aşkına biraz dik durun ya. Niye açıklayamam, mahvolurum diyorsunuz. Bir erkeğin sevdiği kadını terketmesi bu kadar kolay olmamalıYok zaten çok yeniydi aramızda bi bağ yoktu ben öyle olunca çocukta fark etti oda uzak durdu gerçekten çok kötüydü nasıl yaptım bunu aklım almıyor. Söyleyemem ki zaten oda çok hayal kırıklığı yaşar çok üzülür
HaaCanım onu demiyorum.
Yani anlatmaniza gerek yok diyordu hadiste demeye calisiyorum
Evlilik farklı bir dünya canım melek dediğin adam bile bir anda değişebiliyor evlencem diye yanlış bir seçim yapma aklı başında birisin sorgulayabiliyorsun bu çok önemli. Şuan görürsün ne görmen gerekiyorsa ölç tart biç şuan yanlış gördüğün huylarına sakın evlenince değişir deme 2 hatta 3 katı artıyor çünkü artık nasılsa evlendik mantığına giriyorlar evlilik herşey değildir doğru kişiyi bulabilmek asıl önemli olan bu. Burada sor çoğu kadın hiç evlenmemiş olmayı tercih edebilir babamın evinde daha mutluydum diyen bir sürü kadın vardır o yüzden sana tavsiyem ailesiyle tanıştıracak ciddi bir ilişki zarar görsün istemiyorum diye düşünme daha çok tanışırsın ailelerle daha çok kişi çıkar karşına ama seçim senin olmalı karar senin hakkın olmalıYook böyle yapmam bu otelde kaldığım kişiyle tanıştığımı öğrenmişti böyle bi triplere girdi önce onu fark edince ben terk ettim onu bu tavır ne saçma senin daha önce ilişkin olmadı mı ya da ben sana hayatımda hiç kimse olmadı diye yalan mı söyledim dedim sonra beni ikna etmek için uğraştı. Gerçekten takınılan tavır çok önemli haklısınız sen kendini ezip büktükçe havaya giriyor saçma sapan bi hâl alıyor bu hatayı yapmam ama işte otel kelimesi biraz ürkütücü ondan takılmıştı aklıma ama rahatladım şimdi
Öyle bi haykırarak güldüm ki herkes döndü baktıSanki hadis dini şeyler yazmak yasakmış gibi anladım ahahahh ne diyorsa diyorum
ee ayrı oda da kalmışsın zaten ne anlatacaksın anlamadım. Abartmayın lütfen.ayrı ayrı odalarda kalma şartıyla kabul ettim bir anda.
Evlilik farklı bir dünya canım melek dediğin adam bile bir anda değişebiliyor evlencem diye yanlış bir seçim yapma aklı başında birisin sorgulayabiliyorsun bu çok önemli. Şuan görürsün ne görmen gerekiyorsa ölç tart biç şuan yanlış gördüğün huylarına sakın evlenince değişir deme 2 hatta 3 katı artıyor çünkü artık nasılsa evlendik mantığına giriyorlar evlilik herşey değildir doğru kişiyi bulabilmek asıl önemli olan bu. Burada sor çoğu kadın hiç evlenmemiş olmayı tercih edebilir babamın evinde daha mutluydum diyen bir sürü kadın vardır o yüzden sana tavsiyem ailesiyle tanıştıracak ciddi bir ilişki zarar görsün istemiyorum diye düşünme daha çok tanışırsın ailelerle daha çok kişi çıkar karşına ama seçim senin olmalı karar senin hakkın olmalı
İlgilenmedik aslında ne o bana sordu ne ben ona ama işte aynı fakülteden aynı bölümden mezunlar mezun olalı 3 yıl oldu o şehirle bağımız yok ama sosyal medyadan görüyorum ortak arkadaşları var yakın arkadaşlarından yok gibi ama bilemiyorum
Zaman zaman bana kendisinin yaşadığı pek bir şey olmadığını söylüyordu ve bana da soruyordu bu konulardan başlarda çok tartışıyorduk ama sonra kapattı bir daha hiç açmadı böyle konuları benimde hoşuma gitmiyordu bu düşünceleri ama çok sevmiştim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?