Eski sevgilimle yaşadıklarımı anlatmalı mıyım ?

Adam anlatsa ne olacak? Hadi diyelim "biz seks yaptik" diye anlatsa ne olacak? Adam bundan dolayi ayrilirsa ayrilsin. 1950'de yasamiyoruz. Cinsellik gayet olagan birsey. Aslinda o adama kizmali, benim sevgilim üzerine neler diyorsun diye.

Kendine bu kadar asaglamak niye? Sen bir ürün, bir mal degilsin ki. Insansin. Yadadigin seyler elbette olacak. Bu sekilde kendini degsizlestiriyorsun. Ayni zamanda vajinusmus tabiki olursun. Cinselligi bu kadar öcü olarak görmen normal degil.

Otelde farkli odalardasiniz, adam gelip ne yapacakti? Kapinimi yikip geçecekti? Cok ilginç bir bakis açisi gerçekten.

Yook böyle yapmam bu otelde kaldığım kişiyle tanıştığımı öğrenmişti böyle bi triplere girdi önce onu fark edince ben terk ettim onu bu tavır ne saçma senin daha önce ilişkin olmadı mı ya da ben sana hayatımda hiç kimse olmadı diye yalan mı söyledim dedim sonra beni ikna etmek için uğraştı. Gerçekten takınılan tavır çok önemli haklısınız sen kendini ezip büktükçe havaya giriyor saçma sapan bi hâl alıyor bu hatayı yapmam ama işte otel kelimesi biraz ürkütücü ondan takılmıştı aklıma ama rahatladım şimdi

Sanırım bir hadis vardi dini şeyler yazmak yasakmış ama yazayım üstün körü ben.konuyla alakalı .geçmişinize şahit tutmayiniz diyordu sanırım
Sanki hadis dini şeyler yazmak yasakmış gibi anladım ahahahh ne diyorsa diyorum

Diğer kişinin size bir duygusu olsaydı pesinizde olurdu ki bu durumda aranızı bozmak için söyleyebilirdi belki. Üstelik başka bir erkeğe " senin sevgilinle ben otelde kaldım " demek o kadar kolay değil. Ben diğer çocuğun ahlaksız bir çocuk olduğunu hissetmedim, o nedenle üzerinden bu kadar zaman geçmiş bir konuyu durduk yere açacağını sanmıyorum. O yüzden suyu bulandirmayin. Olur da diyelim ki söyledi ( ki ben buna az ihtimal veriyorum) o zaman açıklarsiniz. Ayrıca geçmişte kalmış birşey bu, erkeklerde o kadar " namuslu" olsunlar öyleyse. Eminim sevgiliniz de bir kadınla hiç otel odasında kalmamıştır !! Allah aşkına biraz dik durun ya. Niye açıklayamam, mahvolurum diyorsunuz. Bir erkeğin sevdiği kadını terketmesi bu kadar kolay olmamalı

Eski sevgilinizle bir şey yaşamamışsınız ki neyi anlatacaksınız zaten yaşasanız da anlatmayın ne gerek var. Diyelim siz bunu anlattınız karşınızdaki insanla ters düşünce bunu sizin yüzünüze vurdu, ileride ayrılmak istediniz sizi bu konuyla tehdit edecek belki de. Olmuş bitmiş bir olayı gündeme getirmeyin.

---o size gecmiste yasadigi her olayi anlatiyor mu? ya da anlatti mi?
--- Mesela daha önceki sevgilileri, birliktelikleri?
---Gecmis gecmistir ve bizi bugün oldugumuz insan yapan gecmisimizdir.
---Konusu acilirsa anlatir gecersiniz, bu yüzden sorun cikaracaksa zaten yanlis kisidir.
---Kaldi ki o kisiyle birseylerde yasamis da olabilirdiniz ki bu da sadece sizi baglar…
---zaten bazi konular biz onlari büyüttügümüz, geregindan fazla anlam yükledigimiz icin önemli olurlar.

Evlilik farklı bir dünya canım melek dediğin adam bile bir anda değişebiliyor evlencem diye yanlış bir seçim yapma aklı başında birisin sorgulayabiliyorsun bu çok önemli. Şuan görürsün ne görmen gerekiyorsa ölç tart biç şuan yanlış gördüğün huylarına sakın evlenince değişir deme 2 hatta 3 katı artıyor çünkü artık nasılsa evlendik mantığına giriyorlar evlilik herşey değildir doğru kişiyi bulabilmek asıl önemli olan bu. Burada sor çoğu kadın hiç evlenmemiş olmayı tercih edebilir babamın evinde daha mutluydum diyen bir sürü kadın vardır o yüzden sana tavsiyem ailesiyle tanıştıracak ciddi bir ilişki zarar görsün istemiyorum diye düşünme daha çok tanışırsın ailelerle daha çok kişi çıkar karşına ama seçim senin olmalı karar senin hakkın olmalı

Teşekkür ederim uzun uzun açıklama yapmışsınız çok haklısınız takip ediyorum buradaki diğer hanımlarında konularını evlenmek için değilde gerçekten hayatımdaki insanı seviyorum onunda sevdiğine inanıyorum ayrılık olsun istemiyorum. Söylediklerinizi dikkate alacağım

Geçmiş geçmişte kalmış, durup dururken anlatmayın bir şey. Sorarsa o zaman anlatabilirsiniz isterseniz.

Bu ilişkiyle ilgili kendinize bile durust olmadiginizi dusunuyorum ben.

Hicbisey yasanmamis neyini anlatacaksin ki. Bence anlatirsan inanmayabilir. Oburu de oyle denk gelip de bahsi acilacak da anlatacak filan cok zor. Anlatsa bile ne diyebilir? Bence gereksiz evhamlanmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…