Merhaba arkadaşlar eski sevgilimi unutamıyordum ama o benden sonra sevgili yaptı ayrıldıklarını öğrendiğimde eski savgilime ulaştım içinde yaraymışım öyle dedi görüşmek istediğini söyledi bi kaç gün konuştuk herşey güzel gidiyo derken sabahında yazdım cvp vermedi öğrendim ki sevgilisine geri dönmüş kendimi öyle kötü hissediyorum ki neden benimle konuştu bu dengesiz
Ona inanmak istemiştim çok içten konuşmuştu herşey yalanmış demeye dilim varmıyoIcinde yaraymissiniz demek...
Haklısınız ama sevgilisiyle bsrıştı onu seviyorsa neden benle konuştu böyle bi riske girdi aklım almıyo çünkü sevgilisi bilse konuştuğunu bitirirYeni sevgilileriyle ayrılma/barışma arasında hepsi yazıyor. Kafanızı onunla kurcalamayın bence.
1 ayne kadar süre ayrı kaldılar ki?
Yeni ilişkisindeki sorgulamayı eski ilişkisinde arıyorlar çünkü. Erkek milletinde mantık aramayın. :)Haklısınız ama sevgilisiyle bsrıştı onu seviyorsa neden benle konuştu böyle bi riske girdi aklım almıyo çünkü sevgilisi bilse konuştuğunu bitirir
sizinle tekrar konuştuğunu duyunca diğeri de yazmıştır belki. o da cevap vermiştir.Böyle kim yazarsa cevap veren dümeni o tarafa kıran bir insana üzülmeye değmez.Hayatta tek bir kişiye aşık olmayız, dışarıda aşık olabileceğiniz özelliklere sahip tonla erkek var.kafanızda bitirirseniz onları da görme fırsatınız olur.Bir daha yazmayın bence, o yazarsa da cevap vermeyin.Sizi çantada ki keklik bilmesin.
Aranmaz tabiki ama hala utanmadan bana bakıyo salak sinir oluyorumYeni ilişkisindeki sorgulamayı eski ilişkisinde arıyorlar çünkü. Erkek milletinde mantık aramayın. :)
Yok sevgilisi duysa zaten bitirir ben yazmam asla kendimi kullanılmış hissediyorum bi sürü hayaller kurmuştum nasıl inandım onasizinle tekrar konuştuğunu duyunca diğeri de yazmıştır belki. o da cevap vermiştir.Böyle kim yazarsa cevap veren dümeni o tarafa kıran bir insana üzülmeye değmez.Hayatta tek bir kişiye aşık olmayız, dışarıda aşık olabileceğiniz özelliklere sahip tonla erkek var.kafanızda bitirirseniz onları da görme fırsatınız olur.Bir daha yazmayın bence, o yazarsa da cevap vermeyin.Sizi çantada ki keklik bilmesin.
O kadar haklısınız kiArtık tırsıyorum yanlışlamaya sevgilim olacak birini seveceğim diye
Hemende bildin sevgilisi duysa bitirirmişmiş...Yok sevgilisi duysa zaten bitirir ben yazmam asla kendimi kullanılmış hissediyorum bi sürü hayaller kurmuştum nasıl inandım ona
Inanmayin artık yolunuza bakın tek erkek omuOna inanmak istemiştim çok içten konuşmuştu herşey yalanmış demeye dilim varmıyo
Boşta kalıcak biri değilÖtekiyle ayrılınca boşta kalmamak için sana gelmiştir ,barısınca da geri gitmistir.