- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
Tamam işte boşta kalmamıs zaten sana gelmiş diyorum bende . Yarın da yine ayrılır baskasına gider. Adamın tarzı ortada neyi sorguluyorsun ki ?Boşta kalıcak biri değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam işte boşta kalmamıs zaten sana gelmiş diyorum bende . Yarın da yine ayrılır baskasına gider. Adamın tarzı ortada neyi sorguluyorsun ki ?Boşta kalıcak biri değil
Boşa birine gitmez denek istiyorum kızın konuştuğumuzdan haberi de yok olsaydı hala facede arkadaş olamazdık öyle saçma ki anlam veremiyorumTamam işte boşta kalmamıs zaten sana gelmiş diyorum bende . Yarın da yine ayrılır baskasına gider. Adamın tarzı ortada neyi sorguluyorsun ki ?
Adam gereksiz bir adam ,bi halt olmaz ondan. O ne öyle daldan dala ondan ona. Sen niye hala bu adamı kafana takıyorsun önüne bak artik bırak şunu . Canı sıkılmış senle konusmuş sonra onla barışınca senı kenara atmış. Yarın ayrılırsam yıne onla konusurum dıye düşünüp seni silmemis . Bu kadar net canım. Yeni asklara yelken aç bırak eski eskidir.Boşa birine gitmez denek istiyorum kızın konuştuğumuzdan haberi de yok olsaydı hala facede arkadaş olamazdık öyle saçma ki anlam veremiyorum
Evet haklısınız 3 yılda çok şey değiştiği gibi karakteride değişmiş demek ki keşke sevgilisini hergün görmek zorunda kalmasaydımAdam gereksiz bir adam ,bi halt olmaz ondan. O ne öyle daldan dala ondan ona. Sen niye hala bu adamı kafana takıyorsun önüne bak artik bırak şunu . Canı sıkılmış senle konusmuş sonra onla barışınca senı kenara atmış. Yarın ayrılırsam yıne onla konusurum dıye düşünüp seni silmemis . Bu kadar net canım. Yeni asklara yelken aç bırak eski eskidir.
Boşver görmen daha iyi ,acıyı ne kadar yoğun yaşarsan unutman o kadar kolay ve hızlı olur. Hayat tecrübem bunu öğretti bana. Öldürmeyen şey güçlendirir.Evet haklısınız 3 yılda çok şey değiştiği gibi karakteride değişmiş demek ki keşke sevgilisini hergün görmek zorunda kalmasaydım
Biz aynı okuldayız kızla samimiyetim yok ama sınıf arkadaşım. Sevgili olduğumuz sırada kızın hep buna bakışlarını yakalardım benim o zamanlar aklım beş karış havadaydı değer vermedim onu çok üzdüm yinede bitiren ben oldum kaç kez bsrışmak istedi barışmadım 1 yıl kadar sonra şimdiki sevgilisiyle yakınlaştı kız bunun snıfundan çıkmıyo bende kaybedince sevdiğimi anladım ama iş işten geçti tabi. Kaybettim diye üzüldüm ama haklı olarak yoluna bakmış bende öyle yapmalıyım farkına vardım bana iyi bi ders olduBen birçok şeyi anlamadım aslında, sevgilisini neden hergün görmek zorundasınız?Kız sizin arkadaşınız mı?Arkadaşınızsa sizin eski sevgilinizle nasıl sevgili oldu da siz hiç bir şey olmamış gibi devam ettiniz?Bu insanları neden gözünüzde bu kadar büyüttünüz, kız duysa çok onurludur ayrılır diyorsunuz, adam boşta kalmayacak kadar harika bir insan diyorsunuz.Peki bu durumda siz ne oluyorsunuz, siz kız kadar onurlu değil misiniz? Onlar kim oluyor da kendinizi bu insanların karşısında küçük görüyorsunuz? kendinize neden değer vermiyorsunuz? Birinci kadın olmadığınız bir ilişki için neden üzülüyorsunuz, kızmak öfkelenmek ve yolunuza bakmak yerine ne sebeple acı çekiyorsunuz?
Adam sizle sevgiliyken, sizin sevgilinize bakan bir insan belki sandığınız kadar gururlu bir insan değildir.Biz aynı okuldayız kızla samimiyetim yok ama sınıf arkadaşım. Sevgili olduğumuz sırada kızın hep buna bakışlarını yakalardım benim o zamanlar aklım beş karış havadaydı değer vermedim onu çok üzdüm yinede bitiren ben oldum kaç kez bsrışmak istedi barışmadım 1 yıl kadar sonra şimdiki sevgilisiyle yakınlaştı kız bunun snıfundan çıkmıyo bende kaybedince sevdiğimi anladım ama iş işten geçti tabi. Kaybettim diye üzüldüm ama haklı olarak yoluna bakmış bende öyle yapmalıyım farkına vardım bana iyi bi ders oldu
Zaten gururlu bi insan değil başkasıyla konuştuğunu bilse ayrılmaz devam eder ana kızın bana bi nefreti var benle konuştuğunu bilse çıldırır kaldıramaz bu kızın arkadaşı hep bana ona güvenilmez boşver şu adamla işin olmasın o çpk sorumsuz biri diyordu dediğim gibi bende o zamanlar sevgime sahip çıkmadım kim ne derse inanıyordum sonra birde be görim bana kötüleyen kız kendi arkadaşıyla benim eski sevgilimin arasını yapmış yüzğme bakıp bakıp konuşuyorlar öyle zoruma gidiyo kiAdam sizle sevgiliyken, sizin sevgilinize bakan bir insan belki sandığınız kadar gururlu bir insan değildir.
Aklımdan hiç çıkmıyo öyle kötü hissediyorum ki bi daha üzülmüycem diyorum ama olmuyo:/ gırtlagi sıkılası yeminle böyle tipler üzme kendini hiç