- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198
Çok mu ısrarcı davrandınız da uzaklaşın,soğuyun diye kötü sözler söyledi acaba? Tabiki her ne olursa olsun kötü söz olmamalıydı.hatırdan kastım ilişkiyi sürdürmesi değil.. bazı kötü sözleri oldu en azından seven bir insana ve geçmii olduğu birine bu kadar kötü acımasız olmamalıydı. ama tabiki bu keskin bitişe üzülsem de sevmeyip oyuna çevirip kendisini hatırlatmasını da istemezdim. bu netliğe ve kesinliğe şaşırıyorum galiba :/
Zeynep, sana değer veriyorki umutla beklememen için bu kadar keskin ve net konuşuyor.sanırım o da beni bir sızıyla hatırlayacak bitiren olmasına rağmen. bunu hissediyorun. dilerim o da mutlu olsun ben de olayım.herkes olsun.. ama unutulmasın.. gerçekten unutulmak unutmak istemiyorum.
evet ısrarcı oldum doğru :/Çok mu ısrarcı davrandınız da uzaklaşın,soğuyun diye kötü sözler söyledi acaba? Tabiki her ne olursa olsun kötü söz olmamalıydı.
beni çok iyi anladım. aynı senin hissettiğin gibi hissediyorum. ben de diyorum ayrı hayatlrda musmutlu da olsak o biz hiç ölmeden yaşasın içimizde,unutmayalım istiyorum. şimdi snaa bir şey dmeek istiyorum. ayrılık sürecinde çok üstüne gittim,hırsımdan ona ben de kaba davrandım, yordum çok yordum kii kendide demiş davranışları eziyet ediyor bana diye.. ona son bir mesaj atmak istiyorum. artık onu anladığımı,ona kızgın olmadığımı, hep mutluluğunu istediğimi ve artık ona sıkıntı vereyeceğimi rahatsız etmeyip hayatından çıkacağımı söylemek istiorum. ama bu mesja bile onu çok mu yoar diye okrkuyorum. bu mesaj bile sıkıntı mı verir ona diye susup kalıyorumZeynep, sana değer veriyorki umutla beklememen için bu kadar keskin ve net konuşuyor.
Sana sayarak söverek ayrılmamış, bu yönden bak.
5 yıl güzeldi, medeni şekilde güzel de bitti diye düşün.
Belliki kafasında bitirmiş.
Sevmek yetmez bazen, çok haklı.
Belki gerçekten sevmiyor da olabilir, bilemeyiz değil mi.
*
Ben seviyordum.
Ama tam da böyle, sevmek yetmiyordu, evlensek mutlu olamazdık, çünkü anlaşamıyorduk, bir eksiklik vardı. Ne ben onun istediği gibiydim, ne o benim istediğim.. Ama seviyorduk.. Ne sevmek hem de.. Ahh Zeynep gece gece nerden çıktın sen
Yeryüzünde benim kadar seven olamaz diye düşündüğüm yıllar....
Ben mutlu oldum... Karşıma eşim çıktı.
O da olsun inşallah. .
Ama hani bende ince bir sızı kaldı ya. Ben isterimki onda da kalmış olsun.
Bencillik değil, kötü kalpli değilim.nasıl desem "bizi unutmasın"..
Değerli bir gençlik anısı olarak hatırında kalayım..
Ama mutlu olsun evlensin sevsin sevilsin..
Hayat bu işte..
Herkes rolünü oynuyor ve zamanı gelen gidiyor yaşantımızdan.
Bana kalırsa sessiz kal.beni çok iyi anladım. aynı senin hissettiğin gibi hissediyorum. ben de diyorum ayrı hayatlrda musmutlu da olsak o biz hiç ölmeden yaşasın içimizde,unutmayalım istiyorum. şimdi snaa bir şey dmeek istiyorum. ayrılık sürecinde çok üstüne gittim,hırsımdan ona ben de kaba davrandım, yordum çok yordum kii kendide demiş davranışları eziyet ediyor bana diye.. ona son bir mesaj atmak istiyorum. artık onu anladığımı,ona kızgın olmadığımı, hep mutluluğunu istediğimi ve artık ona sıkıntı vereyeceğimi rahatsız etmeyip hayatından çıkacağımı söylemek istiorum. ama bu mesja bile onu çok mu yoar diye okrkuyorum. bu mesaj bile sıkıntı mı verir ona diye susup kalıyorumsence ne yapmalıyım?
Ah işte yaa şu cümleler çok doğru. Ben de aynen bu şekilde oldum.5 yıllık ilişkiyi bitirmek inan ki kolay değil. o da çok çok üzülmüştür ne olursa olsun. bundan iki yıl önce ben de 5 yıllık erkek arkadaşımdan ayrıldım, bir şeyler ciddiye binince olamayacağımızı anlamıştım çünkü.
önce bunun artık "aşk" olmadığını anladım, kendi içimde fark ettim bunu daha sonra ona söyledim. çünkü 5 yıldan sonra ona yalan söylemeyi hiç istemedim. onu çok sevdiğimi ama aşık olmadığımı söyledim, belki o dönem farklı davransaydı durum farklı olabilirdi. daha doğrusu bir süre daha giderdi belki. ama o bunu anlayınca daha da bunaltıcı tavırlar içine girdi ve ben de ayrıldım. ama bununla bitmedi, o kadar fazla ama o kadar fazla bunalttı ki onca yılın üzerine onunla yüz yüze bile gelemeyecek hale getirdi. ben isterdim ki arada birbirimizin halini hatrını sorabilelim. ama böyle olmadı.
sonra benim karşıma bambaşka biri çıktı ve çok daha mutlu bir insan oldum. 5 yıllık ilişkimde yaptığım hataları, çocuklukları yapmadım. hatalarıma uzaktan bakabilme fırsatım oldu ve inan çok daha sağlıklı bir ilişkim oldu. benim de ilk uzun ilişkimdi, 19 yaşımdan 24 yaşıma kadar devam etti. çocuk oluyor insan o yaşlarda. bunu güzel bir "anı"
olarak düşün ve önüne bak. yaptığın hataları bir daha yapmamak için kendini analiz etmeye çalış.
seni gerçekten çok iyi anlıyorum, 5 yıl sonuçta. ama hayat devam ediyor ve gün geliyor iyi ki bitmiş diyorsun.
çok haklısın. kendi içimde veda edemiyorum.. ama artık vakti biliyorum. ve unu bilmek beni çok üzüyor. Allah a sığınıyorum. Elbet vardır bilmediğim bir hayır..Bugün bi söz denk geldi sosyal medyada.
Bazen Allah kurtarır siz ayrıldık zannedersiniz diye.
Böyle düşün..sana her baktığında içinin buz olduğunu bildiğin bir adam mı? yoksa belki ilerde karşına cıkacak olan , sana bakarken gözünün içi parlayan bi adam mı?
Hayat ne getirir bilemezsin ama geçen zamanındı ama belki mutsuzlukta geçecek bir ömürdü o adam.
Bırak ve gitmesine izin ver.
Kendi içinde veda etmezsen ona önüne bakamazsın.
kesinlikle böyle. o da dedi aşık değilim ama seviyorum.. ben buna alınıp çok bunalttım tıpkı size yapıldığı gibi. demek ki böyleolması gerekiyormuş.. farkındayım her şeyin ama elbet üzülüyor insan. ama en azından bu gece kabullendim bu ayrılığı ve artık dönmeyeceğini.. kabullenmek sanırım ilk adım. devamı gelecektir.5 yıllık ilişkiyi bitirmek inan ki kolay değil. o da çok çok üzülmüştür ne olursa olsun. bundan iki yıl önce ben de 5 yıllık erkek arkadaşımdan ayrıldım, bir şeyler ciddiye binince olamayacağımızı anlamıştım çünkü.
önce bunun artık "aşk" olmadığını anladım, kendi içimde fark ettim bunu daha sonra ona söyledim. çünkü 5 yıldan sonra ona yalan söylemeyi hiç istemedim. onu çok sevdiğimi ama aşık olmadığımı söyledim, belki o dönem farklı davransaydı durum farklı olabilirdi. daha doğrusu bir süre daha giderdi belki. ama o bunu anlayınca daha da bunaltıcı tavırlar içine girdi ve ben de ayrıldım. ama bununla bitmedi, o kadar fazla ama o kadar fazla bunalttı ki onca yılın üzerine onunla yüz yüze bile gelemeyecek hale getirdi. ben isterdim ki arada birbirimizin halini hatrını sorabilelim. ama böyle olmadı.
sonra benim karşıma bambaşka biri çıktı ve çok daha mutlu bir insan oldum. 5 yıllık ilişkimde yaptığım hataları, çocuklukları yapmadım. hatalarıma uzaktan bakabilme fırsatım oldu ve inan çok daha sağlıklı bir ilişkim oldu. benim de ilk uzun ilişkimdi, 19 yaşımdan 24 yaşıma kadar devam etti. çocuk oluyor insan o yaşlarda. bunu güzel bir "anı"
olarak düşün ve önüne bak. yaptığın hataları bir daha yapmamak için kendini analiz etmeye çalış.
seni gerçekten çok iyi anlıyorum, 5 yıl sonuçta. ama hayat devam ediyor ve gün geliyor iyi ki bitmiş diyorsun.
kesinlikle böyle. o da dedi aşık değilim ama seviyorum.. ben buna alınıp çok bunalttım tıpkı size yapıldığı gibi. demek ki böyleolması gerekiyormuş.. farkındayım her şeyin ama elbet üzülüyor insan. ama en azından bu gece kabullendim bu ayrılığı ve artık dönmeyeceğini.. kabullenmek sanırım ilk adım. devamı gelecektir.
çok haklısın. kendi içimde veda edemiyorum.. ama artık vakti biliyorum. ve unu bilmek beni çok üzüyor. Allah a sığınıyorum. Elbet vardır bilmediğim bir hayır..
siz öyle deyince şimdi ben de 2 aylık bir bunaltma,yalvarma süreci yaşadım. inşallah dememiştir iyi ki ayrıldım diyeevet en önemlisi bu kesinlikle. eski erkek arkadaşım ayrıldıktan sonra 1 yıl boyunca şansını denedi, arkadaşlarım üzerinden hayatım hakkında bilgi almak istedi. ama bunlar bana hep "iyi ki ayrılmışım" dedirtti. o kabullenememişti, eğer kabullenmiş olsaydı ben hayatımda biri olduğunu bile söyleyebilirdim ona. söyleyemedim, ne kadar kötü düşününce. söylesem artık rahatsız etme boyutuna geçeceğini biliyordum. hani derler ya "bir insanı asıl ayrılınca tanırsınız" diye, evet maalesef öyle. siz aynı çocuklukları yapmayın ki iyi hatırlanın :)
sevgi/aşk öyle bit deyince bitebilen şeyler değil. ama görmeden, duymadan da sevmeye devam edebiliyor insan. bir gün gerçekten arındığında da karşısına bambaşka birileri çıkabiliyor. yaşadığımız her deneyimin hayatımız üzerinde bir etkisi var, belki hata yapmamak için belki olgunlaşmak için. kabullenmek ilk adım, tebrik ederim sizi :)
iki aydır hayatı zehir ettim kendime. sanırım kendime bi şans vermem gerekiyor. ona da öyle.. azad etmek gibi bir şey. çok destek oldun çok iyi hissettirdin teşekkür ederim. inşallah darıısı benim başıma dediğin tutuyorsa :)Kıyamam
O kadar iyi anlıyorum ki seni.
Ben , kardeşim gbi sevdiğim bir dostum burada ki bir çok kişi aynı süreçlerden geçmiş.
Ama inan ki geçiyor ,geçecek sonra ne olacak biliyormusun.
Ne günlerdi bee diyeceksin
o üzüldüğüm günlerin sızısını çoookk derinde hissedeceksin ama o sızı özlemek olmayacak kendi canının yandığı zamanların sızısı olacak neden yapmışım bunu kendime , nasıl yaşamışım bu acının kaç katını diyen bir sızı olacak.
Ve o da hissedecek aynı şeyleri emin ol.
Unutulmaktan korkma , kimse 5 yılını ölse unutmaz. Bir şarkı bir koku bir sokak bi kelime hatırlatır. Ama yüzü silikleşir sesini unutursun. Sadece kendi yaşadığınmış gibi bir an olarak kalır.
İzin ver geçsin gitsin hayatından.
Çok güzel günler var önünde çokkk.
( bunu en son söylediğim kişi evli minik bir bebeği var ve ikinci balayımı yaşıyorum diyor)
siz öyle deyince şimdi ben de 2 aylık bir bunaltma,yalvarma süreci yaşadım. inşallah dememiştir iyi ki ayrıldım diyeneyse o da ancak onun bileceği bir şey sanırım :/ teşekkür ederim bu yorumlar için :)
ay yok hayır, farklı şehirlerdeyiz zaten. ancak yazları denk geliyoruz. ben sadece telefonla mesajlarla üsteledim. e o da engelleyince o imkan da kalmadı :) :)inan ki benimkinin boyutunda olmamıştır, ben bir yıla yakın zamandan bahsediyorum :/ iş çıkışlarıma kadar gelip beni huzursuz edecek boyutlardaydı. o kadar değildir, değildir değil mi?
İnşallah canım. İnsan kendi mutluluğunu kendisi çağırır sen pozitif ol bak nasıl güzel günler gelecek.iki aydır hayatı zehir ettim kendime. sanırım kendime bi şans vermem gerekiyor. ona da öyle.. azad etmek gibi bir şey. çok destek oldun çok iyi hissettirdin teşekkür ederim. inşallah darıısı benim başıma dediğin tutuyorsa :)
Seni iyi hissettirerek bunu yapmasının yolu yok. 5 yılın hatrına evlenip hayatını heba etmesini istemeniz bencilce. Şuan her şey size adaletsizmiş gibi geliyor olabilir lakin olması gereken bu. Daha fazla ümitlenmeyin. Yarın acınız hafiflediğinde daha iyi anlayacaksınız.5 yılın hatrına biraz dayanamaz mıydı önce kendini düşünmek yerine bana da iyi hissettirerek bunu yapamaz mıydı?
evet ayrılık bu sonuçta ne dese iyi hissedebilirim ki.. biraz bencil davranmış olabilirim doğru. ama asla 5 yıl hatrına evlenelim demek istemedim.. keşke beni rencide etmeden bitirebilseydi demek istedim bu kadar yılın hatrına. ama buna da biraz mecbur bırakmış olabilirim. teşekkürler yorum için :)Seni iyi hissettirerek bunu yapmasının yolu yok. 5 yılın hatrına evlenip hayatını heba etmesini istemeniz bencilce. Şuan her şey size adaletsizmiş gibi geliyor olabilir lakin olması gereken bu. Daha fazla ümitlenmeyin. Yarın acınız hafiflediğinde daha iyi anlayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?