- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar 5 yıl boyunca inişli çıkışlı ama hep çok sevdiğim ve sevildiğime inandığım ikimiz içinde her anlamda ilkleri yaşadığımız bir ilişkim vardı. 2 ay önce bitti. ilgisizlik,üst üste gelen dertler,artan kavgalar ve en önemlisi onun bize olan inancının bitmesinden dolayı benden ayrıldı. anlaşamadığımızı ve evlenince mutsuz olacağımızı düşünüp,sevgi yetmiyor deyip gitti. ben 2 ay boyunca çabaladım,başlarda ılımlıydı ama ben bitmesin seviyorum seni aşabiliriz sen de seviyorsan neden vazgeçeyim senden dedim o da en son sevmiyorum anla diyerek beni her yerden engelleyip bu işe noktayı koydu. keşke sessiz kalsaydım ayrılalımm dediğinde ama yapamdım işte.son iki haftadır iletişime hiç geçmedik. ama en bu süreçte kendimi çok suçladım yıprattım,çok ağladım üzüldüm,kendimi onun peşinden gittiğim için değersiz hissettim ve sevilmediğim gerçeğiyle yüzleşemedim bir türlü. bunlara şahit olan en yakın arkadaşım iyiliğimi istemek düşüncesiyle eski sevgilime mesaj atmış!! çok kızdım! ama atmış bir kere. ona benim iyi olmadığımı,değersiz hissettiğimi,sevgimin ve inancımın bir türlü bitmediğini, en azından son bir kez güzel bir dille sabırla değerli hissettirerek bana bittiğini anlatmasını istemiş eski sevgilimden ve cevap olarak şu gelmiş:
İnan ben artık tükendim yoruldum. Bugun bu şekilde olmaya mecbur kaldık. Başka türlü yürümüyordu.Ben dediğin şekilde yaparsam benden yana umudu olur bu olsun istemiyorum. Son süreçte yaşadıklarım bana karsı kurduğu cümleler artık bunu mümkün kılmıyor. Belki sonradan bişeyler yoluna gireri de kırdı. Bu şekilde davrandıkça ben daha çok tedirgin oluyorum ve yaşamamam gerektiğini düşünüyor. Şu davranışları bana eziyet verici sıkıntı getiriyor. Başkada bişey yok. Sırf iyi hisetsin diye ben bunu yapamam. Onu anlıyorum ama kendimi de düşünmeliyim.daha fazlasını yapmak isterdim ama malesef.
çok ama çok üzüldüm arkadaşlar. sevilmediğim gerçeğiyle yüzleştim bir kere daha.içimde hep bir ümüt vardı elbet döner bana diye. ama şu mesajla artık bunun imkansızlığını anladım. en kötüsü de beni suçlamış. belki bir şeyler yola gireri de kırdı demiş ayrılıktan sonra sussaydım bekleseydim dönerdim demek istemiş yani. ama ne dedim ki böyle hemen kestirip atma zaman verelim dedim. o ise asla asla geri dönmem deyip durdu. deseydi bana bkle zaman ver diye o zaman üstüne gitmezdim ki. çok kötü hissediyorum arkadaşlar. ilk sevdiğim,ilk sevincim ve ilk gözyaşım,ilk aşk acısı.. onu anlamak istiyor affetmek istiyorum. ama verilen o kadar büyk sözler vardı ki,o kadar büyük aşk yeminleri.. ben kimi kimsesi yok bir kızım derdim hep. ben varım ve ben hep olacağım herkes seni bıraksa ben hep olucam demişti. biliyorum ilişkiler bitebilir. ama bi taraf severken hani terk edilmek.. bu çok acı bir şey. 5 yılın hatrına biraz dayanamaz mıydı önce kendini düşünmek yerine bana da iyi hissettirerek bunu yapamaz mıydı? neden bu kadar çabuk kestirip attı. başkası yok eminim. hatta bana vicdan yapıyor onu d biliyorum. ama dönmeyecek oluşu,beni sevmiyor oluşu çok canımı yakıyor. bu mesajlad bunu görmüş oldum. bundan sonra nasıl ayağa kalkıcam bilmiyorum çok sevmiştim onu.
Ah canım ta ...Sevgi geçer yalan olur Sonra sokar yılan olur,der Anneannem. ...arkadaşlar 5 yıl boyunca inişli çıkışlı ama hep çok sevdiğim ve sevildiğime inandığım ikimiz içinde her anlamda ilkleri yaşadığımız bir ilişkim vardı. 2 ay önce bitti. ilgisizlik,üst üste gelen dertler,artan kavgalar ve en önemlisi onun bize olan inancının bitmesinden dolayı benden ayrıldı. anlaşamadığımızı ve evlenince mutsuz olacağımızı düşünüp,sevgi yetmiyor deyip gitti. ben 2 ay boyunca çabaladım,başlarda ılımlıydı ama ben bitmesin seviyorum seni aşabiliriz sen de seviyorsan neden vazgeçeyim senden dedim o da en son sevmiyorum anla diyerek beni her yerden engelleyip bu işe noktayı koydu. keşke sessiz kalsaydım ayrılalımm dediğinde ama yapamdım işte.son iki haftadır iletişime hiç geçmedik. ama en bu süreçte kendimi çok suçladım yıprattım,çok ağladım üzüldüm,kendimi onun peşinden gittiğim için değersiz hissettim ve sevilmediğim gerçeğiyle yüzleşemedim bir türlü. bunlara şahit olan en yakın arkadaşım iyiliğimi istemek düşüncesiyle eski sevgilime mesaj atmış!! çok kızdım! ama atmış bir kere. ona benim iyi olmadığımı,değersiz hissettiğimi,sevgimin ve inancımın bir türlü bitmediğini, en azından son bir kez güzel bir dille sabırla değerli hissettirerek bana bittiğini anlatmasını istemiş eski sevgilimden ve cevap olarak şu gelmiş:
İnan ben artık tükendim yoruldum. Bugun bu şekilde olmaya mecbur kaldık. Başka türlü yürümüyordu.Ben dediğin şekilde yaparsam benden yana umudu olur bu olsun istemiyorum. Son süreçte yaşadıklarım bana karsı kurduğu cümleler artık bunu mümkün kılmıyor. Belki sonradan bişeyler yoluna gireri de kırdı. Bu şekilde davrandıkça ben daha çok tedirgin oluyorum ve yaşamamam gerektiğini düşünüyor. Şu davranışları bana eziyet verici sıkıntı getiriyor. Başkada bişey yok. Sırf iyi hisetsin diye ben bunu yapamam. Onu anlıyorum ama kendimi de düşünmeliyim.daha fazlasını yapmak isterdim ama malesef.
çok ama çok üzüldüm arkadaşlar. sevilmediğim gerçeğiyle yüzleştim bir kere daha.içimde hep bir ümüt vardı elbet döner bana diye. ama şu mesajla artık bunun imkansızlığını anladım. en kötüsü de beni suçlamış. belki bir şeyler yola gireri de kırdı demiş ayrılıktan sonra sussaydım bekleseydim dönerdim demek istemiş yani. ama ne dedim ki böyle hemen kestirip atma zaman verelim dedim. o ise asla asla geri dönmem deyip durdu. deseydi bana bkle zaman ver diye o zaman üstüne gitmezdim ki. çok kötü hissediyorum arkadaşlar. ilk sevdiğim,ilk sevincim ve ilk gözyaşım,ilk aşk acısı.. onu anlamak istiyor affetmek istiyorum. ama verilen o kadar büyk sözler vardı ki,o kadar büyük aşk yeminleri.. ben kimi kimsesi yok bir kızım derdim hep. ben varım ve ben hep olacağım herkes seni bıraksa ben hep olucam demişti. biliyorum ilişkiler bitebilir. ama bi taraf severken hani terk edilmek.. bu çok acı bir şey. 5 yılın hatrına biraz dayanamaz mıydı önce kendini düşünmek yerine bana da iyi hissettirerek bunu yapamaz mıydı? neden bu kadar çabuk kestirip attı. başkası yok eminim. hatta bana vicdan yapıyor onu d biliyorum. ama dönmeyecek oluşu,beni sevmiyor oluşu çok canımı yakıyor. bu mesajlad bunu görmüş oldum. bundan sonra nasıl ayağa kalkıcam bilmiyorum çok sevmiştim onu.
of canım yemin ederim çok üzüldüm . gercekten dua edeceğim senin için . olumusz yorumalra hiç kafanı takma . biliyotum onsuz olmak çok zor ama kabulleneceksin gittiğini zamanla . benim debasıma gelse boyle bır sey cokkotu olurum . ama benim bütün ilklerimin sahibi o ve o kalacak ebediyyen . bekmeke düşüyro sana .yasın kaç bilmişyorm ama . acısı gecer sevgisiyse ya kalır sende ya da unutursun . bol bol dua etarkadaşlar 5 yıl boyunca inişli çıkışlı ama hep çok sevdiğim ve sevildiğime inandığım ikimiz içinde her anlamda ilkleri yaşadığımız bir ilişkim vardı. 2 ay önce bitti. ilgisizlik,üst üste gelen dertler,artan kavgalar ve en önemlisi onun bize olan inancının bitmesinden dolayı benden ayrıldı. anlaşamadığımızı ve evlenince mutsuz olacağımızı düşünüp,sevgi yetmiyor deyip gitti. ben 2 ay boyunca çabaladım,başlarda ılımlıydı ama ben bitmesin seviyorum seni aşabiliriz sen de seviyorsan neden vazgeçeyim senden dedim o da en son sevmiyorum anla diyerek beni her yerden engelleyip bu işe noktayı koydu. keşke sessiz kalsaydım ayrılalımm dediğinde ama yapamdım işte.son iki haftadır iletişime hiç geçmedik. ama en bu süreçte kendimi çok suçladım yıprattım,çok ağladım üzüldüm,kendimi onun peşinden gittiğim için değersiz hissettim ve sevilmediğim gerçeğiyle yüzleşemedim bir türlü. bunlara şahit olan en yakın arkadaşım iyiliğimi istemek düşüncesiyle eski sevgilime mesaj atmış!! çok kızdım! ama atmış bir kere. ona benim iyi olmadığımı,değersiz hissettiğimi,sevgimin ve inancımın bir türlü bitmediğini, en azından son bir kez güzel bir dille sabırla değerli hissettirerek bana bittiğini anlatmasını istemiş eski sevgilimden ve cevap olarak şu gelmiş:
Belki cok sacma gelecek ama ben arkadasima attigi bu mesajda hala bana sevgisi oldugunu, ama iliskiye evlilige bunu yetiremedigini cok yiprandigimizi ve dolayisiyla inanci bitti icin ayrildigini gordum. Yani onun kalbinde oldugumu bilmek ve ayri kalmak zor olsa da yine de beni mutlu ediyor. Tabi bunun aksi de olabilir. Belki senin mesajda gordugunde sevgisi yok bence seklindedir blmiyorum. Ama zaman bunu gostericek galiba. Zaman onu unutup devam edebildigimi gosterecek, ya da unutamadigimi.. Yasim daha 23. Yeniden sevilebilir belki baska biri, ya da kader bizi yeniden kavusturur belli mi olur.. Beni anladigin ve uzuntumu paylastigin tesekkur ederim canimof canım yemin ederim çok üzüldüm . gercekten dua edeceğim senin için . olumusz yorumalra hiç kafanı takma . biliyotum onsuz olmak çok zor ama kabulleneceksin gittiğini zamanla . benim debasıma gelse boyle bır sey cokkotu olurum . ama benim bütün ilklerimin sahibi o ve o kalacak ebediyyen . bekmeke düşüyro sana .yasın kaç bilmişyorm ama . acısı gecer sevgisiyse ya kalır sende ya da unutursun . bol bol dua et
rica edrim canım dua ettim senin için . beklemen gerekiyor . sakın saydırma ona mesajda flana . arada bir halini hatrını sor kendini hatırlat . değiştiğini göster ona belki gelirBelki cok sacma gelecek ama ben arkadasima attigi bu mesajda hala bana sevgisi oldugunu, ama iliskiye evlilige bunu yetiremedigini cok yiprandigimizi ve dolayisiyla inanci bitti icin ayrildigini gordum. Yani onun kalbinde oldugumu bilmek ve ayri kalmak zor olsa da yine de beni mutlu ediyor. Tabi bunun aksi de olabilir. Belki senin mesajda gordugunde sevgisi yok bence seklindedir blmiyorum. Ama zaman bunu gostericek galiba. Zaman onu unutup devam edebildigimi gosterecek, ya da unutamadigimi.. Yasim daha 23. Yeniden sevilebilir belki baska biri, ya da kader bizi yeniden kavusturur belli mi olur.. Beni anladigin ve uzuntumu paylastigin tesekkur ederim canim
Yok o kadar cok israr ettim ki benden kacti, her yerden engelledi, ona benden ayrildigi icin bir suru saydirdim hakliydi bu tepkiyi vermekte. Dun sadce annemden mesaj attim. Artik onu anladigimi, bunca zaman rahatsizlik verdigim icin uzgun oldugumu,yasattigi her sey icin tesekkur ettigimi ve artik karsisina cikmayacagimi soyledim. Bundan sonrasi zaman.. Kendimle ilgilenecegim. Kalbindeysem elbet calar kapimi. Bakalimrica edrim canım dua ettim senin için . beklemen gerekiyor . sakın saydırma ona mesajda flana . arada bir halini hatrını sor kendini hatırlat . değiştiğini göster ona belki gelir
öncelikle bir uzamndan destek al zor gunler senin için . devlet hasaneleri bu işiyapıyor . sonrasında kendine bakım yap kendinle ilgilernYok o kadar cok israr ettim ki benden kacti, her yerden engelledi, ona benden ayrildigi icin bir suru saydirdim hakliydi bu tepkiyi vermekte. Dun sadce annemden mesaj attim. Artik onu anladigimi, bunca zaman rahatsizlik verdigim icin uzgun oldugumu,yasattigi her sey icin tesekkur ettigimi ve artik karsisina cikmayacagimi soyledim. Bundan sonrasi zaman.. Kendimle ilgilenecegim. Kalbindeysem elbet calar kapimi. Bakalim
Farkındayım çok net bir cevap vermiş. bilmiyorum ayrılık psikolojisi mi.. ama ben bu mesajda bana dönmeyeceğini görsem de nedense sevgisinin var olduğunu da hissettim. hani hiç uzatmadan bir cevap verebilir yahut vermeyedebilirdi.. bu değer verdiği anlamına gelmiyor mu ve hissettim ya hani o azcık sevgiyi.. sanki zamana ihtiyacı varmış gibi düşündüm. zamanla gelecekmiş gibi.. yanılıyor muyum sence. ben mi göremiyorum ?Çok dürüst ve umut vermeyen bir mesaj olmuş.seni her ne kadar üZse de bu durum senin iyiliğin ve yararına olmuş.beklenti içine girmeni istemiyor.unutman gerekiyor ve başkasına fırsat tanıman gerekecek.eski sevgilin bencil değil bu açıdan bak,nice adam var ilişki bitmiş olsa da karşıdaki eski sevgiliye çelişkili Mesajlar gönderiyorlar.çünkü EGO'larını tatmin etmek ve halihazırda birisine sahip olmak hoşlarına gidiyor.
Yazdıklarınızı tekrar okudum cevap vermeden önce ama hiç açık bir kapı bırakmamış,bazı şeyleri de tüketmiş içinde eski sevgiliniz.siz duygusallık ve alışkanlıktan dolayı çok sevmiş ve bağlanmışsınız, ve vazgeçemiyorsunuz.şu anda da takıntı haline doğru gidiyor bu durum,istemeyene zorla kendinizi sevdiremezsiniz ve siz üstüne gittikçe o daha da uzaklaşacak.peki çare mi?durumu kabullenmek ve önünüze bakmak.biliyorum zor ama endoğrusu ve hayırlısı bu olacaktır.ayrıca arkadaşınızın kıymetini bilin,onun tavsiyelerini kulak verinFarkındayım çok net bir cevap vermiş. bilmiyorum ayrılık psikolojisi mi.. ama ben bu mesajda bana dönmeyeceğini görsem de nedense sevgisinin var olduğunu da hissettim. hani hiç uzatmadan bir cevap verebilir yahut vermeyedebilirdi.. bu değer verdiği anlamına gelmiyor mu ve hissettim ya hani o azcık sevgiyi.. sanki zamana ihtiyacı varmış gibi düşündüm. zamanla gelecekmiş gibi.. yanılıyor muyum sence. ben mi göremiyorum ?
yok hayır kesinlikle,çok yanlış düşünüyorsunuz. arkadaşım tamamıyla iyi niyetinden ve benim kendime zarar verdiğimi gördüğünden dolayı yaptı. ben ondan çok eminim.arkadasının onda gözü yoksa gel burdayım.
yanılmadım, yanılmam da.
şeytan ayrıntıda gizli :)
kesinlikle cesaret edip bitirdi. ama artık yazacağını sanmıyorum. belki özlemeyecek bile. baksana mesaja hiç yazacak gibi mi ? kafasında çok net bitirmiş. her türlü bize düşen sessiz kalmak tabi.Kangren olmus iliskiyi cesaretli olup o bitirmis. Ozleyince yazacak emin ol. Sen sessizligini koru.
O egolar sen surekli bitirmeyelim dedigin icin. Yazar. Belki aylar gecer ama illaki yazar. Ama sen buna bel baglama önüne bak. Olacağı olsaydı hic ayrilmazdiniz. Sevse ayrilmaya cesaret edemezdi. Bunu kabullen daha kolay olacak o zaman.kesinlikle cesaret edip bitirdi. ama artık yazacağını sanmıyorum. belki özlemeyecek bile. baksana mesaja hiç yazacak gibi mi ? kafasında çok net bitirmiş. her türlü bize düşen sessiz kalmak tabi.