hani bazen seversin ama bir türlü olduramazsın. keşke böyle olsaydı. sevilmemek değil de.. sevip de yapamamak olsaydı. ben en çok buna üzüldüm. sonlara değil..Emin ol hatır için yanında kalsa, daha da çok canını acıtarak giderdi.
Aşk hatır gönül dinlemez.
Bitmişse bitmiştir.
Bunun değersizleşmeyle alakası yok.
Her güzel şeyin de bir sonu var.
Yaşamak gibi.
hatırdan kastım ilişkiyi sürdürmesi değil.. bazı kötü sözleri oldu en azından seven bir insana ve geçmii olduğu birine bu kadar kötü acımasız olmamalıydı. ama tabiki bu keskin bitişe üzülsem de sevmeyip oyuna çevirip kendisini hatırlatmasını da istemezdim. bu netliğe ve kesinliğe şaşırıyorum galiba :/Kendi sevgisi bittiyse 5 yılın hatrına seviyor gibi mi davransaydı siz seviyorsunuz diye? İnsanlar 30 yıllık evliliklerini bitiriyor.
Bence eski sevgiliniz çok omurgalı davranmış. Size ümit vermeyip hatırlatmadan yoluna bakmış.
Bir de bunların kendilerini sürekli hatırlatan, unutmanıza imkan vermeyen cinsleri var çünkü.
ben onun beni sevmediğine inanmamıştım hiç. onu da söylim ayrılırken sevgi yetmiyor diyordu sevmediğin için mi diye sordukça. sevmiyorum demedi hiç. ben de bunu fırsat bilip seviyorsan senden vazgeçmem dedim ne zman ki bunu dedim sevmiyorum demeye başladı. arkadaşım da dedi ki sevmediği için değil bence attığı mesajdan da anladığım kadarıyla gerçekten sevgiyi yetiremiyor dedi. böyle düşünmek daha iyi hissettiriyor :/Üzülüyorsun evet ama çocuk seni sevmediğini söylüyor ki sevmediği halde devam edemez normal olarak. Sen de üzerine gittikçe daha çok cephe alır sana. Biraz zamanla unutursun elbet unutmayacak acı yok. Sadece sabır. Dünyada bir tek o kalmadı ya erkek olarak. Seni sevecek de biri mutlaka çıkar gelir. Seni sevmeyen birine asla taviz verme, bırak gitsin..
sanırım o da beni bir sızıyla hatırlayacak bitiren olmasına rağmen. bunu hissediyorun. dilerim o da mutlu olsun ben de olayım.herkes olsun.. ama unutulmasın.. gerçekten unutulmak unutmak istemiyorum.Kıyamıyorum böyle uzun ilişkisi bitenlere..
Sabır dilerim sana, geçecek..
Öyle ya da böyle bir gün hiç yaşamamışsın gibi olacaksın.
Bittiği gerçeğiyle yüzleş, kabullen, acını yaşa.
8 yıllık ilişkimi bitirdiğimde - bitiren taraf olduğum halde- yüreğim yangın yeriydi.
Hâlâ içimde ufak bir sızı ile anımsarım aklıma gelince.
İşte böyle hikayeler aklıma getiriyor.
Oysa şimdi mutluyum, sen de olacaksın..
İyi de direkt sevilmemek olarak algılama bunu.hani bazen seversin ama bir türlü olduramazsın. keşke böyle olsaydı. sevilmemek değil de.. sevip de yapamamak olsaydı. ben en çok buna üzüldüm. sonlara değil..
teşekkür ederim gerçekten ben de böyle düşünmek istiyorum. sevilmemek değil de sevginin yetmemesi.. böyle düşünmek iyi hissettiriyor. sevdiğim insanın kalbinin bir parçasında yaşamak istiyorum bitse bileİyi de direkt sevilmemek olarak algılama bunu.
Hiç sevmemiş olsa 5 yıl geçer Mi?
5 yıl sonrasında bir değişiklik olmuyorsa. Hayatının kalanını senle geçirme kararı almıyorsa. Zamanla bazı şeyler eksik kalmıştır.
Bunun bir çok sebebi olabilir.
Düşün ki evlenip 20 yıl sonra ayrılanlar?
Evlenmişsin. Çocukların olmuş. Yılların geçmiş yaşlanmışsın. Ama geleceğe dair umut var ve sevgi yetmiyor.
Bence bu böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?