• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilimin en yakın arkadaşıma attığı mesaj? çok ama çok üzülüyorum:(

ayrılık başlarında ben hep kendimi suçlamıştım bu yüzden her gün acıyla uyanıyor ve şurda şunu desem şöyle yapsam şimdi ayrı değildiklerle kendimi üzdükçe üzüyordum,eski sevgilinizin balık olma ihtimali var mı?aklında başka biri yoksa da evliliğe ilerleme gibi bi durum olacaktı ondan mı kaçtı acaba?
evet bu kış nişan yapacaktık,ayrılmasaydı.. bunu da düşünüyorum. Zaten hep farklı biriydik, aile açısından da.. ve babası sanırım çok da ılımlı yaklaşmıyordu,ama izin de veriyordu sen bilirsin oğlum diyordu..Eski sevgilim sen bilmesen görmesen de ben neleri karşıma alıyorum senin için, ne kadar fedakarlık yaptım bilemezsin diyordu ilişkimizde. İnanır mısınız ayrılmadan bir hafta önce evvelim sensin türküsünün hikayesini attı. Babası onaylamıyor oğlan sonra evlendiği için pişman oluyor falan.. Son zamanlarda sık yaşanan kavgalar, sorunlar iş ciddileşmeden kafasını karıştırmış olabilir. Ben bu ilişkinin bitişini sevgisizlikten değil, gerçekten kafasında olduramadığı için bitirdiğini düşünüyorum.Baksanıza arkadaşıma attığı mesajda bile böyle olmaya mecbur kaldık diyor.. Ben mi beni sevmediği gerçeğiyle yüzleşmekten kaçıyorum, yoksa sahi seviyordu ama olduramadığından mı gitti hiç bilmiyorum. Ha sevmiyorum da dedi 1 ay evvel.. ama bunu da üzerine kurduğum baskıdan olduğunu düşünüyorum.. öyle karışık ki kafam.. bitti ama öyle ya da böyle bitti.

işte benim en çok kırıldığım nokta. elbet hatalarım oldu ama beni başkalarına suçlaması bu daha da dayanılmaz bir acı.. şu an ne hissediyorum biliyor musunuz? Bu ilişki benim yüzümden bitti.. Kendimi hala inandırmaya çalışıyorum hayır ortada bir sevgi var, ama o mantığıyla hareket ettiği için bu ilişki bitti diye.. zira aksi beni çok üzüyor. Etrafındaki herkes başka birinin olmadığını söylüyor, ama kimse kalbini bilemez değil mi? Ben de düşünüyorum bunu ve bunu düşünmek beni ayrı kahrediyor. Yaşı 27 ayrıca. Dediğiniz videolara bakacağım çünkü aylardır kendimi harap ediyorum. yakında biriyle olduğunu duyarsam ne yapacağım hiç bilmiyorum. O vakte kadar umarım her şeyi aşarım...

Seven adam mantığını kullanip gitmez. Senden bıkmış bunalmis sevmedigini saniyor su anda. Sessiz kal yaptigi ayilik ona koyar. Geri dönecektir. Ama umutlanma. Seni bu kadar uzmesinin bedeli agir olmali bence.

Seven adam mantığını kullanip gitmez. Senden bıkmış bunalmis sevmedigini saniyor su anda. Sessiz kal yaptigi ayilik ona koyar. Geri dönecektir. Ama umutlanma. Seni bu kadar uzmesinin bedeli agir olmali bence.
sevmediğini sanmak değil mi? bunu duyduğuma sevindim. Hatta sevmediğine inandırmak istiyor.. Şayet bir gün dönerse elbet aylardır döktüğüm gözyaşının bir bedeli olur. Ama kendileri o kadar net ve o kadar kararlı ki öyle bir gün gelmeyecek. Ha şimdi de çok mutlu.. Her gün gezmelerde, erkek arkadaşlarında buldu mutluluğu. Yani o mutlu.. belk bir gün gün gelir,devran döner.. artık sessizim zaten çünkü be de yoruldm. sağol yorum için.

Back