• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilimin en yakın arkadaşıma attığı mesaj? çok ama çok üzülüyorum:(

Uzulme lutfen cok derin anlatmssn ben de etkilendm. Hersyn hayrlisi olsun ole zaman gelirki sen bile olanlara sasririsn lutfen kendnin degerini bil.

vay be hic vicdan yokmus kendini dusunmus...bende birzamanlar esimle bu durumdaydim esim.senin yerindeydi ben sevgilinin , oyle dusun...ben kiyamadim o mutlu olsjn diye devam ettim onca hayalini yikamadim...bunu ona yapamadim...evlendim.hatta....ama simdi o mutlu ben mutsuz....

vay be hic vicdan yokmus kendini dusunmus...bende birzamanlar esimle bu durumdaydim esim.senin yerindeydi ben sevgilinin , oyle dusun...ben kiyamadim o mutlu olsjn diye devam ettim onca hayalini yikamadim...bunu ona yapamadim...evlendim.hatta....ama simdi o mutlu ben mutsuz....
Cok uzuldum. Sanirim o da bu sonu gorup bu karari aldi. Ben istemezdim mutsuz olacaksa ilerlemeyi tabiki.. Sevgisinin oldugunu dusunup cabalamistim hep. Ama yok ki boyle vazgecebildi. Sizin icin de uzuldum

Şuraya yazıyorum dönecek ama sen yeni hayatına başlamış olacaksın ve istemeyeceksin

Bende eski sevgilin arkdasa yurudu sandim. Konuya oyle daldim. Baska bisey cikti.

Şuraya yazıyorum dönecek ama sen yeni hayatına başlamış olacaksın ve istemeyeceksin
Gercenten bunu istiyorum cunku su an cok uzgunum. Ortak arkadaslarimizdan birine demis ki: uyusamiyoruz, anlasamiyoruz evli olssydik da ayrilirdik ayrildiktan sonra agzina geleni soyledi.ben cabalamama ragmen ayni hareketlere devam etti. Akli basina cok gec geldi ama bendeki tum kapilar kapandi artik demis. Yani bu iliski benim yuzumden bitmis gibi davraniyor.sence bu sozleri kuran bir insan doner mi? Sucum da tipik ilgi kavgasi ve ayrildiktan sonra pesinden gitmem..iliski karsilikli hatalardan da olusmaz mi. Bir tek beni suclamasi cok uzdu.

Her şer bildiğimiz şeyde bir hayır vardır, eminim sizin için de böyle. Artık geçmişle ilgili anıları güzel birer hatıra olarak kabullenip önünüze bakmanızın zamanı gelmiş.. Erkek arkadaşınız hakikaten insaflı biriymiş, net ve mantıklı. Böyle bir ilişki devam ederse ikiniz açısından da yıpratıcı olurdu ki zaten kendiniz de demişsiniz inişli çıkışlı ilişkimiz vardı diye.. İnişli çıkışlı bi ilişki devam edip evliliğe dönüştüğünde ne olacaktı? İnişli çıkışlı evlilik ilişkisi her iki tarafın aileleri için de yıpratıcı olurdu mutsuzluktan başka bir şey getirmezdi. Hayırlısı olmuş, umarım bu ruh halinden çabuk kurtulup önünüze bakarsınız..

canım seni okadar iyi anlarimki inan hani yoluna koymaya calisirsin ya seni kendinle celiskide birakir o derece mal işte.. adam gibi söylesin yok derdim var yok böyle yok söyle... inan başkasıni garanti etti diye gitti emin ol hatta gorursun sabit tecrübe ile.. işte yıllar geçince macera pesine dusuyolar oluyor böyle aşk bitebilir bende bitmez demiyorum ama arkasinda enkaz bırakmak niyedir anlamıyorum hani en inandığın dönemde olması.. zaman tek care güçlü kadın ol.

Her şer bildiğimiz şeyde bir hayır vardır, eminim sizin için de böyle. Artık geçmişle ilgili anıları güzel birer hatıra olarak kabullenip önünüze bakmanızın zamanı gelmiş.. Erkek arkadaşınız hakikaten insaflı biriymiş, net ve mantıklı. Böyle bir ilişki devam ederse ikiniz açısından da yıpratıcı olurdu ki zaten kendiniz de demişsiniz inişli çıkışlı ilişkimiz vardı diye.. İnişli çıkışlı bi ilişki devam edip evliliğe dönüştüğünde ne olacaktı? İnişli çıkışlı evlilik ilişkisi her iki tarafın aileleri için de yıpratıcı olurdu mutsuzluktan başka bir şey getirmezdi. Hayırlısı olmuş, umarım bu ruh halinden çabuk kurtulup önünüze bakarsınız..
Umarim ben hala doner gelir hallerinde takili kaldim. Ama dha cok donmeyecegine inaniyorum. Biliyorum evlilik odakli dusununce mutsuz olabilirdik mantikla ben de baktigimda puruzler zor ama bence asilmayacak gibi degildi. Duygularim aklimin onune geciyor. Cok dua ediyorum artik bitsin hislerim diye.. O da ben de mutlu olalim istiyorum. Belki ayri belki bir.. Ama aci cekmeyeyim daha fazla.

Umarim ben hala doner gelir hallerinde takili kaldim. Ama dha cok donmeyecegine inaniyorum. Biliyorum evlilik odakli dusununce mutsuz olabilirdik mantikla ben de baktigimda puruzler zor ama bence asilmayacak gibi degildi. Duygularim aklimin onune geciyor. Cok dua ediyorum artik bitsin hislerim diye.. O da ben de mutlu olalim istiyorum. Belki ayri belki bir.. Ama aci cekmeyeyim daha fazla.

Bu gibi sorunları yaşayan çok arkadaşım oldu, hepsi de istisnasız şuan başka kişilerle birlikteler ve hakikaten mutlular. İlişkilerde birlikte olmak önemli, biri mutlu diğeri mutsuzken bir ilişkinin yürümesi zor.. Şuan mutlu olan arkadaşlarımı düşündükçe daha iyi anlıyorum, eski ilişkilerindeki sancılı hallerini, ayrılık sürecindeki umutsuzluklarını.. Yani şu yazdıklarınız bana çok tanıdık gelen yakınmalar ancak şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki, zaman güzel olaylara gebe. Kaderinizdeki kişi sizi bulacak buna emin olun.. :)
(Bu arada eklemek istedim; bir zamanlar yani yıllar önce ben de arkadaşınızın yerindeydim, dostumun eski erkek arkadaşına mesaj atmıştım, bunu lise çağlarında tecrübe ettikten sonra bir daha asla böyle bir şey yapmadım. Arkadaşınızla ilişkinizi bu sebepten yıpratıp ona kızmayın, niyeti kötü değildi .:KK16: )

Bu gibi sorunları yaşayan çok arkadaşım oldu, hepsi de istisnasız şuan başka kişilerle birlikteler ve hakikaten mutlular. İlişkilerde birlikte olmak önemli, biri mutlu diğeri mutsuzken bir ilişkinin yürümesi zor.. Şuan mutlu olan arkadaşlarımı düşündükçe daha iyi anlıyorum, eski ilişkilerindeki sancılı hallerini, ayrılık sürecindeki umutsuzluklarını.. Yani şu yazdıklarınız bana çok tanıdık gelen yakınmalar ancak şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki, zaman güzel olaylara gebe. Kaderinizdeki kişi sizi bulacak buna emin olun.. :)
(Bu arada eklemek istedim; bir zamanlar yani yıllar önce ben de arkadaşınızın yerindeydim, dostumun eski erkek arkadaşına mesaj atmıştım, bunu lise çağlarında tecrübe ettikten sonra bir daha asla böyle bir şey yapmadım. Arkadaşınızla ilişkinizi bu sebepten yıpratıp ona kızmayın, niyeti kötü değildi .:KK16: )
Cok tesekkur ederim. Arkadasimin neden yaptigini cok iyi bildigimden kizmiyorum hic. Iyi de oldu bir yandan. Cunku kendimi degersiz hissediyordum ve bu mesaj olumlu icerik olmasa da degerli hissettirdi. Hani cevapsiz kalsam daha uzulurdum.. Boyle tanidik hikayeler umut veriyor. Su zaman gecse de aci da bitse diye kolluyorum ben de. Insallah o mutlulugu ben de bulacagim

Şu sözü dikkatimi çekti. ''Onu anlıyorum,ancak kendimi de düşünmem gerek'' Bak ne kadar mantıklı.Sen de
''Onu anla.Kendini düşün''

Her anlamda ilkleri yaşadığım insan demişsin.O senin ilkin değil listede birinci sıraya girmeye hak kazanmış talihliydi:super:
2 de olur 3 de olur.Önemli olan senin kendine saygı duyman. Bu saygıyı yitirmemen.

Şu sözü dikkatimi çekti. ''Onu anlıyorum,ancak kendimi de düşünmem gerek'' Bak ne kadar mantıklı.Sen de
''Onu anla.Kendini düşün''

Her anlamda ilkleri yaşadığım insan demişsin.O senin ilkin değil listede birinci sıraya girmeye hak kazanmış talihliydi:super:
2 de olur 3 de olur.Önemli olan senin kendine saygı duyman. Bu saygıyı yitirmemen.
Çok haklısın. Duygusal biriyim galiba, ilklere de anlam yukluyorum sanirsam. Ben bu kendimi dusunmeliyim cumlesini bencillik olarak dusunmustum, fakat cok dogru. Insan once kendini dusunmeli. Ne yazik ki ben 'once ben' demeden sevenlerdendim...belki de bu yuzden kaybettim. Ama her seyin hayirlisi. Kendimi hirpalamayacagim artik. Bu isler nasipmis gercekten. Olmaz dedigin olur, olur dedigin olmazmis meger..yani evvela kader, kismet :)

Gercenten bunu istiyorum cunku su an cok uzgunum. Ortak arkadaslarimizdan birine demis ki: uyusamiyoruz, anlasamiyoruz evli olssydik da ayrilirdik ayrildiktan sonra agzina geleni soyledi.ben cabalamama ragmen ayni hareketlere devam etti. Akli basina cok gec geldi ama bendeki tum kapilar kapandi artik demis. Yani bu iliski benim yuzumden bitmis gibi davraniyor.sence bu sozleri kuran bir insan doner mi? Sucum da tipik ilgi kavgasi ve ayrildiktan sonra pesinden gitmem..iliski karsilikli hatalardan da olusmaz mi. Bir tek beni suclamasi cok uzdu.
şimdi sana düşen tamamen irtibatı kopartmak, kesinlikle onunla alakalı konulara girmemek açıldığında da (anladığım kadarı ile laf getirip götürenler var) başta alışkanlıktan ötürü çok üzüldüm ama şimdi zararın neresinden kardır diyorum, ve çok mutluyum de. sosyal medyada bişey , laf çarpmalı şeyler paylaşma. hiç bişey paylaşma. sanki umrun da değilmiş gibi davran.
kuzu gibi arayacak seni. çok neşeli konuş. keyifden ölüyorsun sansın ama hayatınla alakalı fazla detay verme yine.
not: ama sakın devam etme. arkandan dedikodunu ediyor adam bariz. bu adam tırt.

Cok uzuldum. Sanirim o da bu sonu gorup bu karari aldi. Ben istemezdim mutsuz olacaksa ilerlemeyi tabiki.. Sevgisinin oldugunu dusunup cabalamistim hep. Ama yok ki boyle vazgecebildi. Sizin icin de uzuldum
birak canim napmak isterse onu yapsin kendin icin vicdan yaptirtma inan cok mutsuz olursunz evlenince herseyin batar ne yapsan mutlu edemessin:(

arkadaşlar 5 yıl boyunca inişli çıkışlı ama hep çok sevdiğim ve sevildiğime inandığım ikimiz içinde her anlamda ilkleri yaşadığımız bir ilişkim vardı. 2 ay önce bitti. ilgisizlik,üst üste gelen dertler,artan kavgalar ve en önemlisi onun bize olan inancının bitmesinden dolayı benden ayrıldı. anlaşamadığımızı ve evlenince mutsuz olacağımızı düşünüp,sevgi yetmiyor deyip gitti. ben 2 ay boyunca çabaladım,başlarda ılımlıydı ama ben bitmesin seviyorum seni aşabiliriz sen de seviyorsan neden vazgeçeyim senden dedim o da en son sevmiyorum anla diyerek beni her yerden engelleyip bu işe noktayı koydu. keşke sessiz kalsaydım ayrılalımm dediğinde ama yapamdım işte.son iki haftadır iletişime hiç geçmedik. ama en bu süreçte kendimi çok suçladım yıprattım,çok ağladım üzüldüm,kendimi onun peşinden gittiğim için değersiz hissettim ve sevilmediğim gerçeğiyle yüzleşemedim bir türlü. bunlara şahit olan en yakın arkadaşım iyiliğimi istemek düşüncesiyle eski sevgilime mesaj atmış!! çok kızdım! ama atmış bir kere. ona benim iyi olmadığımı,değersiz hissettiğimi,sevgimin ve inancımın bir türlü bitmediğini, en azından son bir kez güzel bir dille sabırla değerli hissettirerek bana bittiğini anlatmasını istemiş eski sevgilimden ve cevap olarak şu gelmiş:

İnan ben artık tükendim yoruldum. Bugun bu şekilde olmaya mecbur kaldık. Başka türlü yürümüyordu.Ben dediğin şekilde yaparsam benden yana umudu olur bu olsun istemiyorum. Son süreçte yaşadıklarım bana karsı kurduğu cümleler artık bunu mümkün kılmıyor. Belki sonradan bişeyler yoluna gireri de kırdı. Bu şekilde davrandıkça ben daha çok tedirgin oluyorum ve yaşamamam gerektiğini düşünüyor. Şu davranışları bana eziyet verici sıkıntı getiriyor. Başkada bişey yok. Sırf iyi hisetsin diye ben bunu yapamam. Onu anlıyorum ama kendimi de düşünmeliyim.daha fazlasını yapmak isterdim ama malesef.

çok ama çok üzüldüm arkadaşlar. sevilmediğim gerçeğiyle yüzleştim bir kere daha.içimde hep bir ümüt vardı elbet döner bana diye. ama şu mesajla artık bunun imkansızlığını anladım. en kötüsü de beni suçlamış. belki bir şeyler yola gireri de kırdı demiş ayrılıktan sonra sussaydım bekleseydim dönerdim demek istemiş yani. ama ne dedim ki böyle hemen kestirip atma zaman verelim dedim. o ise asla asla geri dönmem deyip durdu. deseydi bana bkle zaman ver diye o zaman üstüne gitmezdim ki. çok kötü hissediyorum arkadaşlar. ilk sevdiğim,ilk sevincim ve ilk gözyaşım,ilk aşk acısı.. onu anlamak istiyor affetmek istiyorum. ama verilen o kadar büyk sözler vardı ki,o kadar büyük aşk yeminleri.. ben kimi kimsesi yok bir kızım derdim hep. ben varım ve ben hep olacağım herkes seni bıraksa ben hep olucam demişti. biliyorum ilişkiler bitebilir. ama bi taraf severken hani terk edilmek.. bu çok acı bir şey. 5 yılın hatrına biraz dayanamaz mıydı önce kendini düşünmek yerine bana da iyi hissettirerek bunu yapamaz mıydı? neden bu kadar çabuk kestirip attı. başkası yok eminim. hatta bana vicdan yapıyor onu d biliyorum. ama dönmeyecek oluşu,beni sevmiyor oluşu çok canımı yakıyor. bu mesajlad bunu görmüş oldum. bundan sonra nasıl ayağa kalkıcam bilmiyorum çok sevmiştim onu.
ilişkiniz uzun süreli olduğundan etkilenmeniz ve şans istemeniz gayet normal bence.asıl hep kavgalarla geçmediyse uzun ilişki sonrası etkilenmeyen daha garip gelir bana.siz karşı tarafı hala sevdiğiniz için onu suçlayamıyorsunuz ama sizi suçlayarak bitirmesi hiç hoş değil.sonuçta farklı şehirlerdeyiz diyorsunuz sizi üzmek istemem ama ayrılık ve erkek psikolojisi ile ilgili o kadar çok şey okudum ki aklında başka biri olduğuna eminim diyebilirim.sizi suçlayarak vicdanını rahatlatıyor.ayrıca arkadaşınızın mesajını iyi niyetli görüyorum ancak eski sevgiliniz o mesajı sizin attırdığınızı düşünmüştür bence...bir de karşı tarafın yaşını bilmiyorum ama siz yaşlardaysa gözü doymadan uzun süreli ilişki yaşadığında aklı dışarda kalmış oluyor,benim böyle uzun ilişkim olmadı,çevreden ve psikologlardan duyduğum kadarıyla...ilhan uçkanın bir tane videosu var bi de zafer akıncı videolarını izleyin bence süreci daha kolay atlatmak adına...

ilişkiniz uzun süreli olduğundan etkilenmeniz ve şans istemeniz gayet normal bence.asıl hep kavgalarla geçmediyse uzun ilişki sonrası etkilenmeyen daha garip gelir bana.siz karşı tarafı hala sevdiğiniz için onu suçlayamıyorsunuz ama sizi suçlayarak bitirmesi hiç hoş değil.sonuçta farklı şehirlerdeyiz diyorsunuz sizi üzmek istemem ama ayrılık ve erkek psikolojisi ile ilgili o kadar çok şey okudum ki aklında başka biri olduğuna eminim diyebilirim.sizi suçlayarak vicdanını rahatlatıyor.ayrıca arkadaşınızın mesajını iyi niyetli görüyorum ancak eski sevgiliniz o mesajı sizin attırdığınızı düşünmüştür bence...bir de karşı tarafın yaşını bilmiyorum ama siz yaşlardaysa gözü doymadan uzun süreli ilişki yaşadığında aklı dışarda kalmış oluyor,benim böyle uzun ilişkim olmadı,çevreden ve psikologlardan duyduğum kadarıyla...ilhan uçkanın bir tane videosu var bi de zafer akıncı videolarını izleyin bence süreci daha kolay atlatmak adına...
işte benim en çok kırıldığım nokta. elbet hatalarım oldu ama beni başkalarına suçlaması bu daha da dayanılmaz bir acı.. şu an ne hissediyorum biliyor musunuz? Bu ilişki benim yüzümden bitti.. Kendimi hala inandırmaya çalışıyorum hayır ortada bir sevgi var, ama o mantığıyla hareket ettiği için bu ilişki bitti diye.. zira aksi beni çok üzüyor. Etrafındaki herkes başka birinin olmadığını söylüyor, ama kimse kalbini bilemez değil mi? Ben de düşünüyorum bunu ve bunu düşünmek beni ayrı kahrediyor. Yaşı 27 ayrıca. Dediğiniz videolara bakacağım çünkü aylardır kendimi harap ediyorum. yakında biriyle olduğunu duyarsam ne yapacağım hiç bilmiyorum. O vakte kadar umarım her şeyi aşarım...

Sözlerim seni incitmeisn. Aslında böyle bir şey yazmak istemedim ama söylemek lazım. Seni sevmiyor, aklına yatan başka biri olabilir. İlişki senden ötürü bitmedi,bitse de sevgisi senden ötürü bitmedi. Senin bu dediğin, ayağını masaya çarpan birinin kızıp ortadan ayrılması gibi bir şey. Masaya anlık kızsa da aslında suçlu kendisi , dikkatsizligi sonucu ayağını vurdu. Senin buradaki etkin,ortada bulunan masa gibi. Bilmem anlatabildim mı. Bundan böyle ne arkadaşın msj atsın, ne de sen. Her gidenin senin hayatında bir sebebi vardır. Az süre değil tabii ama bir ömür de değil. Hayata karış, bu da geçer

işte benim en çok kırıldığım nokta. elbet hatalarım oldu ama beni başkalarına suçlaması bu daha da dayanılmaz bir acı.. şu an ne hissediyorum biliyor musunuz? Bu ilişki benim yüzümden bitti.. Kendimi hala inandırmaya çalışıyorum hayır ortada bir sevgi var, ama o mantığıyla hareket ettiği için bu ilişki bitti diye.. zira aksi beni çok üzüyor. Etrafındaki herkes başka birinin olmadığını söylüyor, ama kimse kalbini bilemez değil mi? Ben de düşünüyorum bunu ve bunu düşünmek beni ayrı kahrediyor. Yaşı 27 ayrıca. Dediğiniz videolara bakacağım çünkü aylardır kendimi harap ediyorum. yakında biriyle olduğunu duyarsam ne yapacağım hiç bilmiyorum. O vakte kadar umarım her şeyi aşarım...
ayrılık başlarında ben hep kendimi suçlamıştım bu yüzden her gün acıyla uyanıyor ve şurda şunu desem şöyle yapsam şimdi ayrı değildiklerle kendimi üzdükçe üzüyordum,eski sevgilinizin balık olma ihtimali var mı?aklında başka biri yoksa da evliliğe ilerleme gibi bi durum olacaktı ondan mı kaçtı acaba?

Back