Merhaba kızlar,
Yazdığınız şeyler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Buluşup konuşmak aramızda olan şeylerin nedenlerini çözmeye çalıştık. Hiç tahmin etmediğim bir şeyle karşılaştım. Biz birbirimizi severek ayrılmak zorunda kaldık.İnanın öyle kötü birşeymişki Allah kimseye yaşatmasın. Ailesi beni istemiyor ve çok çabalamasına rağmen ikna edemedi. Ailesini karşısına alamazdı da belki bir çoğunuza yanlış gelebilir ama ikna edemedik bende ailemi karşıma alamazdım oda bunu yapamadı. severek ayrıldık.. Bu çok ağır oldu benim içinde onun içinde.. Önce konuştuk gelmişi geçmişi herşeyi konuştuk. Sonra beraber ağladık bunun ne kadar ağır bir şey olduğunu söyledik biz bundan sonra nasıl bir hayat kurabilecektik ikimizde bunu yapamayacağımızı anladık.. Artık ayrılma vakti gelmişti..Uzun süre sarıldık birbirimize sımsıkı sarıldık ve ağladık..Severek ayrılmak çok acı..Rabbim sevgisini kalbime ince ince işlediği gibi inşallah hayatımı yoluna sokmayı da nasip eder. Bizi bu hale getirenleri Allah'a havale ediyorum.