L
littlewise
Ziyaretçi
- Konu Sahibi littlewise
çok ısrar etti, eski sevgilimle ne kadar ilerledigimizi sölememi istiyodu, ben de yalan söyleyemedim beni öptüğünü söledim "ben kendimi geri çektim istemediğimi söyledim bi daha da olmadı zaten ayrıldım sonra" dedim ama çok kötü oldu, hç konusmadı bi süre ben üstüne gittim "bişeyler de susma böyle aklından neler geciyosa söyle içinde tutma" falan dedim sonra "ben ara vermek istiyorum lütfen yanlış anlama bi süre kabuğuma cekilmek istiyorum, bana hak vermeye calış" falan dedi... ağlayacaktı nerdeyse yaaa... o böyle yapınca ben de çok üzüldüm mafoldumben ama benim bi suçum yok kiiiiiiiii benim istegimle olmus bişey değil yani, hem o ısrar etti söyleyeyim diye. Eskisi gibi olur mu yine yoksa soğumuş mudur bana karşı?? yalan da söyleyemiyorum ona, hemen anlıyo zaten bişey saklayamıyorum.... ama bu kadar büyüteceğini düşünmüyodum ben de çok pişman oldum sonra söledigime
sakinleşir mi sizce kısa sürede? ve eskisi gibi olur mu? o kadar da büyük bişey değil çünkü bence ama ona göre nasıl bilmiyorum zaten 3 ay oldu daha tanıyoruz birbirimizi. ama uzun zamandır birlikteymisiz gibi geliyo, evlilik dusunuyoruz cok seviyoruz birbirimizi
bu arada kendisi tam bi anadolu cocugu, okumak icin buraya gelmis. ve muhafazakar bi ailenin çocuğu.
sakinleşir mi sizce kısa sürede? ve eskisi gibi olur mu? o kadar da büyük bişey değil çünkü bence ama ona göre nasıl bilmiyorum zaten 3 ay oldu daha tanıyoruz birbirimizi. ama uzun zamandır birlikteymisiz gibi geliyo, evlilik dusunuyoruz cok seviyoruz birbirimizi
bu arada kendisi tam bi anadolu cocugu, okumak icin buraya gelmis. ve muhafazakar bi ailenin çocuğu.
Son düzenleyen: Moderatör: