• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilimin beni öptüğünü söyledim kötü mü yaptım???

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

littlewise

Ziyaretçi
çok ısrar etti, eski sevgilimle ne kadar ilerledigimizi sölememi istiyodu, ben de yalan söyleyemedim beni öptüğünü söledim "ben kendimi geri çektim istemediğimi söyledim bi daha da olmadı zaten ayrıldım sonra" dedim ama çok kötü oldu, hç konusmadı bi süre ben üstüne gittim "bişeyler de susma böyle aklından neler geciyosa söyle içinde tutma" falan dedim sonra "ben ara vermek istiyorum lütfen yanlış anlama bi süre kabuğuma cekilmek istiyorum, bana hak vermeye calış" falan dedi... ağlayacaktı nerdeyse yaaa... o böyle yapınca ben de çok üzüldüm mafoldumben ama benim bi suçum yok kiiiiiiiii benim istegimle olmus bişey değil yani, hem o ısrar etti söyleyeyim diye. Eskisi gibi olur mu yine yoksa soğumuş mudur bana karşı?? yalan da söyleyemiyorum ona, hemen anlıyo zaten bişey saklayamıyorum.... ama bu kadar büyüteceğini düşünmüyodum ben de çok pişman oldum sonra söledigime
sakinleşir mi sizce kısa sürede? ve eskisi gibi olur mu? o kadar da büyük bişey değil çünkü bence ama ona göre nasıl bilmiyorum zaten 3 ay oldu daha tanıyoruz birbirimizi. ama uzun zamandır birlikteymisiz gibi geliyo, evlilik dusunuyoruz cok seviyoruz birbirimizi

bu arada kendisi tam bi anadolu cocugu, okumak icin buraya gelmis. ve muhafazakar bi ailenin çocuğu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ondan önceki sevgilin seni öptü diye bu kadar yaygara çıkardı madem sana evlenene kadar dokunmasın. Bu ne acaip bi mantıktır yaa. Madem böyle şeyler o kadar ters geliyor ona seninle flört falan da etmesin. O öpmemiş mi sanki senden önce kimseyi ? Sen de çıngar çıkar madem...

öpmemiş, bi tek elini tutmuş sevgililerinin.ben de bissürü sey soruyom bi açığını bulurum diye ama yok hiç bişey yapmamış eski sevgilileriyleeee inanması guc geliyo belki ama böyle görnüyo

Ya bi insanı geçmişte yaşadıklarından sorumlu tutamazsın ki...
Sen eski sevgilinle öpüşürken ( istemeyerek de olsa ) ilerde ayrılırsak bi sevgilim olur sonra o bana böyle böyle kızar olmaz öpüşmem mi diceksin...
Ayrıca açık sölicem bu devirde sevgilisiyle birşey yaşamamış kızı zor bulur. Ortamlar çok rahat artık... Dua etsin de sen bi tek öpüşmüşsün...

kendi seni öpmiycek miymiş
uff hiç anlamam böyle tipleri..
madem cevap seni mutlu etmicek ne demeye sorarsın

Ya bi insanı geçmişte yaşadıklarından sorumlu tutamazsın ki...
Sen eski sevgilinle öpüşürken ( istemeyerek de olsa ) ilerde ayrılırsak bi sevgilim olur sonra o bana böyle böyle kızar olmaz öpüşmem mi diceksin...
Ayrıca açık sölicem bu devirde sevgilisiyle birşey yaşamamış kızı zor bulur. Ortamlar çok rahat artık... Dua etsin de sen bi tek öpüşmüşsün...
ne güzel dedin yaaa geçmişte hatalarım olabilir ben de insanımm sonucta, heral de o da anlar şimdi düşündükçe.....

"bence o kadar da büyütülcek bişey değil" dedim, bişey demedi ama "hadi canım" der gibi güldü...

kendi seni öpmiycek miymiş
uff hiç anlamam böyle tipleri..
madem cevap seni mutlu etmicek ne demeye sorarsın

ben de "niye sordun o zaman, madem böyle sinirlenecektin üzülecektin?" dedim, "bunu bilmek benim hakkım" dedi

ee o seninle ne yapmayi dusunuyormus sorsaydin ya bi?
insan sevdigi ile opusur bunu erkekler iliskiyi yasarken normal goruyorsa ayrilinca mi kusur oluyor?
mantiksizlik diz boyu ya.

bence bu konuyu açan arkadaş kesinlikle öptürmesin...

o öpmek isterse mi öptürmeyeyim onu mu diosun? zaten simdiye kadar öle bisey istemedi istermi de bilmiyom bu mantıktaysa isteyemez evlenene kadar heralde

bunu bilmem benim hakkim diye birsey yok canimcim.....iyi madem..herkezin hatasi anlinda yazilsaydi neler olurdu sokaklarda düsünebiliyormusun..allah bize bu özelligi vermis..her insanin yaptigi hatalari gizli tutma sir olarak saklama diye bir hak vermis bize rabbimiz..bu hakki kimsenin israrla elinden almasina hakki yok......asil onun yaptigi ayip...seni sikistirip illaki gecmisini ögrenmekle..okadar huylandiysa o halde oda sana dokunmasin evlenene kadar..hayret ya..böyle seylere sinir oluyorum..

bir süre geçsin yalan söylemiştim öpmedi kimse çok deneyimsiz görünmemek için böyle söylemiştim dersin inanır.

vallahi canımın içi böyle adamdan hayır gelmez.bu kadar küçük şeylere takılıyorsa öküzün altında buzağa arıyorsa yarın bir gün sen onla evlensen de sana hayatı saçma sapan şeyler yüzünden hayatı dar eder.ne demek öptün mü ya.bu kaçıncı yüzyılda ve nerde yaşıyor.millet öpüşme safasını geçti sevişme safasınsa.sadece öpüşmekle kalmış bir kız bulduğuna bin kere bence dua etsin:)))

bir süre geçsin yalan söylemiştim öpmedi kimse çok deneyimsiz görünmemek için böyle söylemiştim dersin inanır.

yok yaaaa söledim bi kere geri dönmem, zaten yalan sölemeyi beceremiyom iyice elime yuzume bulastırırırm. aslında profesyonel yalancı sayılırdım bi ara ama bu cocukta ne varsa yanında patır patır dökülüyorum

o öpmek isterse mi öptürmeyeyim onu mu diosun? zaten simdiye kadar öle bisey istemedi istermi de bilmiyom bu mantıktaysa isteyemez evlenene kadar heralde

evet madem böyle olay oluyor öptürme de görsün...
zaten öpmek de isterse kendiyle çelişmiş olur..
aklı varsa istemesin :))

vallahi canımın içi böyle adamdan hayır gelmez.bu kadar küçük şeylere takılıyorsa öküzün altında buzağa arıyorsa yarın bir gün sen onla evlensen de sana hayatı saçma sapan şeyler yüzünden hayatı dar eder.ne demek öptün mü ya.bu kaçıncı yüzyılda ve nerde yaşıyor.millet öpüşme safasını geçti sevişme safasınsa.sadece öpüşmekle kalmış bir kız bulduğuna bin kere bence dua etsin:)))
aynen..birde sadece eski sevgilisi öptü diye kiskanclik yaparlar..evlendikten sonra onun gibi tipler en alasini yaparlar...töbe töbe elekriklerim atti yine aksam aksam...

öyle deme yaaaa neden hayır gelmesin kiii cok seviyo beni ondan paylaşamıyoo belki de??

kac yasinizdasiniz ya?:uhm: ne kadar ilginc bir mantik...allahtan optum hem de cok guzeldi fln dememissin..ya seni oldururdu ya da kendini...yeni sevgili kendini iyi hissetsin diye pismanlik gosterisinde bulunmak gerekiyor demekki. ama dedigim gibi yasiniz cok onemli kucukseniz erkek arkadasiniza opusmek bile fazla gelmis olabilir...

peki sen sordun mu benden önceki kız arkadaşınla ne kadar ileri gittin diye? Saçmalığa bak. Adı üstünde SENDEN ÖNCE

Dou_You_Wanna, evet sordum, hatta bikaç kere sordum belki bişey bulurum diye ama yok sadece ellerini tutmuş....ileri gitmemiş

mnla, yaş değil bence yaşam tarzıyla büyütülme şekliyle alakalı, ona ters geliyo.....

valla değişik bir arkadaşımız gerçekten... ama kendi gibi düşünen ve davranan kızı zor bulur yani...

Back